Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

No to rzeczywiscie duze

U nas niestety mega problem z jedzeniem
Nic nie chce jesc
Czasami przez 3 dni nic nie tknie poza mlekiem i sokami

Jak chodzil do przedszkola na 5 godzin to chociaz lunch z dzieciakami zjadal
a teeraz :36_19_1:
jedynie słodycze mu w głowie

No ale od grudnia młoda ma isc do przedszkola i jak znajde sobie jakas prace to dzieci pojda na 8 godzin dziennie wiec nadzieja ze zacznie znowu jesc normalnie

justynkachlopaki suuper
a rehabilitantka sie nie przejmuj

nie rozumiem tylko akcji z tym smokiem

my zabieramy sie to odsmoczkowania jak pies do jeza
kurde

a wkurza mnie jak musze po 50 razy podchodzic,bo ktoremus wypadl
coprawda uzywamy tylko do spania ale i tak mnie to denerwuje

z drugiej strony to dla chlopcow taki sygnal,ze czas spac

olka chyba kolo roku odsmoczkowalismy to i mlodych tez za jakis czas

U nas z jedzeniem tez były gorsze okresy, ale teraz jest super, jedzą wszystkie warzywka, zupy, owoce itp. Ostatnio do jarzynowej same wołały, żeby posypać koperkiem.
I ode mnie tez nie dostają słodyczy, jedynie na lody chodzimy i od czasu do czasu jakieś paluszki. I nie wołają, sępią jedynie serki, brzoskwinie, winogrona itp. a jak idą np. do mojej t. to od razu: dasz lizaczka, dasz gume:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

justynka1984
u nas z jedzeniem tez ciezko. olek wazy 13,400 a mierzy 94 cm.

no to podobnie

justynka1984
cafe a twoje chłopaki siadaja juz sami??? mnie sie wydaje ze julek jakos tak szybko wszystko robi, olek siadał jak miał ponad 8 miesięcy

nasz mala siadala sama od 6 miesiaca (tak samo Oskar)
a majac 9 miesiacy to juz smigali przy pchaczach
no i małej niestety tak zostalo, bo chodzi sama ale sie boi (bo Oskar podbiega i ja ciagnie, pcha - bo chce sie z nia bawic)

Julia moj Micha tak jak Olek Cafe.
18 kg i ponad 100 cm
Ale do idealu jesli chodyi o jedyenie to mu daleko.
Warzywa tylko w zupie-krem. Owoce baaaardzo rzadko.

Justynka ide zaraz na nk obejrzec fotki.
Dziwna ta rehabilitantka. O co jej chodzi z tym smokiem? niby po co mialabys go dawac? Michał tez bez smoka chowany i nikt nie robil problemu :lup:

Andzia te Twoje laseczki sa bosssskie :)

własnie miałam was prosić o pomoc
mamy isc na roczek Natalki, corki chrzestnego Julka i nie mam pomysłu co kupić....ostatnio jak byli u nas to spodobały jej się bardzo piłeczki w kojcu....albo ten skoczek taki dmuchany osiołek czy cos podobnego, jak myślicie dobry byłby taki prezent???SKOCZEK-BRYKACZ krówka łaciatka-do 120kg WERSJA XL (1767406754) - Aukcje internetowe Allegro

chociaż nie wiem czy kupywac cos takiego bo coś napomkneła ze od dziadków jak zbierze pieniązki to chce jej chyba cos takiego kupić FISHER PRICE SKOCZEK HIP HOP ZEBRA RODEO RÓŻOWA (1766745987) - Aukcje internetowe Allegro

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witajcie ciotki klotki!
Dwa dni temu przeszła burza u nas i mam zrypany internet. Nie wiem jak długo. Korzystam dzisiaj będąc u mamy.
Byliśmy dwa dni na dniach otwartych. Pani rewelacja! Miała bardzo dobre podejście do dzieci i w oczach rodziców wypadła bardzo pozytywnie. Okazało się, że dzieci mogą przychodzić w pieluchach nawet, panie pomagają przy rozbieraniu, toalecie i we wszytkim. JaK JEST POTRZEBA TO KARMIĄ DZIECI, KTÓRE NIE POTRAFIĄ. Można było wypisac na liście czego dziecko nie lubi jeść a co lubi. W miarę się dostosują. Nie wszystkie muszą spać. moga oglądać bajkę na leżaku.
Pierwszy dzień Marcel bardzo dobrze zniósł. Na drugi większość dzieci płakała, uciekała za mamą lub tatą. W grupie jest dużo 2,5 latków.

Najlepsze życzenia dla Zosi i Marysi.

Odezwę się jak tylko będziemy mieli internet. :Całus:

justynka1984
własnie miałam was prosić o pomoc
mamy isc na roczek Natalki, corki chrzestnego Julka i nie mam pomysłu co kupić....ostatnio jak byli u nas to spodobały jej się bardzo piłeczki w kojcu....albo ten skoczek taki dmuchany osiołek czy cos podobnego, jak myślicie dobry byłby taki prezent???SKOCZEK-BRYKACZ krówka łaciatka-do 120kg WERSJA XL (1767406754) - Aukcje internetowe Allegro

chociaż nie wiem czy kupywac cos takiego bo coś napomkneła ze od dziadków jak zbierze pieniązki to chce jej chyba cos takiego kupić FISHER PRICE SKOCZEK HIP HOP ZEBRA RODEO RÓŻOWA (1766745987) - Aukcje internetowe Allegro

moja mała na roczek dostala:

Smoby BERCHET Wózek głęboki BABY NURSE WYS 24h (1780207184) - Aukcje internetowe Allegro

STARSONG INTERAKTYWNY KUCYK Star Song MLP wersjaPL (1786728650) - Aukcje internetowe Allegro

i z tych dwoch zabawek jest najbardziej zadowolona

a jesli chodzi o tego skoczka to ja bym nie byla zadowolona majac dwie zabawki o podobnej funkcji w domu - szkoda miejsca