Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
magdaco za badania?
kurcze tez musze olasa nagrac...on za to zapodaje co chwile kulfona,ogorka,szczotka pasta..itd
wczoraj w rossmanie na cale gardlo darl sie-witajcie w naszej bajce,slon zabral na fujarce...:Szok:

Nagraj nagraj. Potem fajnei sie takie filmiki oglada. My ostatnio ogladalismy filimiki jak Michał mial torche ponad rok i to naprawde wzruszajace. Teraz nic nie nagrywamy, dopiero wczoraj tel mlodego nagralam jak spiewal. Ale i tak zrobil to na odwal sie, b nie cierpi jak sie go nagrywa i robi zdjecia :lup:

Cafe superowe te Twoje many, Olek wydaje się na tym zdjęciu bardzo dorosły.
Laski tak jak Olek w sklepach cały repertuar wyśpiewują, Dorotka, jedzie pociąg, kulfon itp. Miały okres, że znały naprawde kupe piosenek, teraz troche mniej i na zawołanie nie zaśpiewaja, ale w miejscach publicznych jak się zapomną to zero krępacji:)

Magda no Michał jest naprawde niesamowity, zreszta nie raz Cię o tym zapewniałyśmy. NIe mogę się doczekac naszego spotkania, chociaz patzrac na moje łotry to czasem odechciewa mi się tego wyjazdu:Padnięty:

andzia
Cafe superowe te Twoje many, Olek wydaje się na tym zdjęciu bardzo dorosły.
Laski tak jak Olek w sklepach cały repertuar wyśpiewują, Dorotka, jedzie pociąg, kulfon itp. Miały okres, że znały naprawde kupe piosenek, teraz troche mniej i na zawołanie nie zaśpiewaja, ale w miejscach publicznych jak się zapomną to zero krępacji:)

Magda no Michał jest naprawde niesamowity, zreszta nie raz Cię o tym zapewniałyśmy. NIe mogę się doczekac naszego spotkania, chociaz patzrac na moje łotry to czasem odechciewa mi się tego wyjazdu:Padnięty:

Bedzie fajnie na wyjezdzie, zobaczysz!!!
Tak mi sie przypomnialo odnosnie dmuchanych atrakcji to nie ma juz zadnych na plazy (przynajmniej nie bylo jak my bylsimy), wiec nie kusza :)

Co do Michała to jest zwyczajny, akurat tego sie nauczyl. A innych piosenek w ogole nie spiewa :lup:

Cześć dziewczyny:)

U nas dzisiaj w końcu leniwie:) Wczoraj pojechałam sobie z Kubą do mamy, wzięliśmy dziewczynki i poszliśmy posiedzieć na działkę:) i jakoś dzień zleciał, wieczorem oglądaliśmy filmy:) A dzisiaj cierpimy na nadmiar wolnego czasu - nie potrafię tak siedzieć na tyłku... Ale na jutro umówiliśmy się ze znajomymi do nowego Zoo:) Kuba już się cieszy i nawet Paniom w sklepie mięsnym mówił, że jutro jedzie do Zoo:))

Hej. Ale dziś mam dzień zwalony: nie dość że boli mnie ząb to jeszcze kupę obowiązków. Już z 5 pranie dzisiejszego popołudnia robię, trochę zgarnęłam i co najgorsze nawet nie mam czasu wyjść z małym na plac zabaw żeby się z nim pobawić. Dobrze że choć mój mąż ma od dziś wolne w pracy to poszli na działkę pobrudzić się trochę. Co ja bym bez niego zrobiła?
cafe82- dzięki bogu ja już mam ząbkowanie prawie za sobą choć Filip nie ma jeszcze ani jednej 5 i zaczął wkładać palce do buzi tak jakby coś się kroiło

http://www.suwaczek.pl/cache/df18bad26a.png

Hej!
Gosia fajny plan na jutro.
Magda JAK malowanie?
Cafe chłopaki suuuper! Chłopcy podobnie jak Olas tacy męscy. Cudo!
Milka imię ma mało wspolnego z tym jakie jest dziecko. To tylko imię. Po prostu Filip jest żywszym dzieckiem od innych. Mojej kolezanki Filip jest na przykłąd bardzo spokojny.
Andziowata i jak dzień minął? Na pocieszenie powiem vi tylko, ze u nas leje ciągiem od rańca:Zakręcony:

Cafe ja mam podobnie......jak G. jedzie gdzies dalej to zaraz łapię doła....do tej pory cały dzień byłam w pracy i tak nie odczuwalam tego, ze jego ciągle nie ma...a teraz kaszana! Czasami nie mogę sobie miejsca znaleźć w domu.
My dzisiaj mamy dzień gości....przydał sie placek....było kilka kolezanka a teraz czekan na psiapsiółkę, ta do której idziemy na wesele....miała być o 18 i cos jej nie ma:Zakręcony: Mam nadzieje, ze jeszcze wpadnie....
Cafe wejdź na priva

Nie pytajcie jak minął mi dzień, nie pytajcie ile razy traciłam cierpliwośći darłam pape:Histeria::Histeria::Histeria:
Na szczęście popołudniu wpadła Aga z Jagodą i jakoś czas zleciał...

Gosia barzdo fajny ten pensjonat i bardzo atrakcyjne ceny:yes:
I będziemy baaaardzo blisko siebie, kilka minut, bo my na ulicy Małej:)
Fajne plany z Zoo

Cafe coś przeoczyłam, gdzie K. znowu wyjechał?
Duuuzo sił kochana, współczuje bolesnego ząbkowania w podwójnym wydaniu, wiem co to za ból:Całus:

Vercia
fajny taki towarzyski dzień, u nas nie lało, ale szału z pogodą tez nie było, masakra jakaś. Moja tesciowa wczoraj dzwoniła do mnie, od zeszłego poniedziałku są w Ustroniu i na razie byli 2 dni na plazy, porazka co? No ale każdy zasługuje na taka pogodę jaką ma:lol: Oby się to na mnie nie odbiło:Usteczka:
Milka
nie wiem czy imie ma woływa na charakter, choć ja niejednokrotnie słyszałam, że skoro wybrałam imię Zośka i Maryśka to mam takie łotry jakie mam:Padnięty:

Psiapsiólka niestety nie zajechała. Ściagnęłam sobie 4 częśc zmierzchu, ale książkę. Uwilbiam tą sagę i w ogóle takie powieści o wilkolakach i wampirach. Do tego kilka innych.
Andzia oby kolejny dzień był łaskawszy dla Ciebie :Cmok: Z drugiej strony taka pogoda jesienna źle działa na dzieciaki, bo są bardziej rozdrażnione niż zazwyczaj.
Cafe zębole trochę odpuściły?