Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe jak placek i jak zakupki?
Super, że chłopaki się tak fajnie bawią:great:
Sorki, że nie odpisałam na ostatniego smsa, ale głowa ważyła mi chyba z tonę i nie miałam siły:)

Magda i ja się z fug uśmiałam:hahaha:
Zdradź co to za preparat, ja mam w łazience takie czorne fugi na podłodze i niczym nie mogę ich doczyścić.
Pogratulować takich wyników morfologii:yes:

Cześć dziewczyny:)
Ja jeszcze w szpitalu, ale jutro już wychodzę :))))) Dobrze, że moja pani dr jest na dyżurze bo bez problemu może mnie jutro puścić:) W ogóle to u nas w szpitalu jest tak, że każda sala jest prowadzona przez innego lekarza i mi się trafiła taka kochana pani dr... Nigdy wcześniej nie miałam z takim lekarzem do czynienia... Chodzi przejmuje się, mówi na bieżąco o wszystkich wynikach... jak na coś któraś z nas się skarży kieruje na dalsze badania - no super!!!
A jutro wyściskam moich chłopaków:)))) Cieszę się jak małe dziecko:)))

hej hej

no placek nie wiem - jutro sie zobaczy
zakupy fajnie,kupilismy 2 regaly dla chlopakow,jak wszsytko ogarniemy to wstawie wam zjdecia,wiecej nie szalalam,bo mamy pelno innych wydatkow ciagle
zaluje,ze szafek do lazienki nie bylo ciekawych

w h&m olkowi sie troche dostalo ale szalu nie bylo,wybralismy pare koszulek juz z dlugim rekawem i spodnie dresowe

i ja sobie kupilam 2 pary spodni,nie pamietam kiedy cos kupowalam w normalnym sklepie...i to w 3 minuty,przy placeniu je zobaczylam
i sa jak na mnie szyte,,jestem baaardzo zadowolona

tylko bidny K nic nie kupil dla siebie:(
ale namowilam go i jutro podejdziemy do naszego reserved....chce mu sprawic bluze na imieniny

Justynka prezent dla mamy wybrany? Milej wizyty!

Ja wczoraj przesiedzialam caly dzien u mamy z mlodym. P. na meczu, a my gnilismy. trzeci dzien deszczu i wariowalismy. Siedzialam, czytalam i zarlam. Bylam bardziej zmeczona niz po mega aktywnym dniu :lup:
Wieczorkeim wyszlo slonce i juz razem z P. poszlismy na spacer.
A dzisiaj rano juz pobiegalam, ledwo zyje :)
P. zaraz do pracy, a my znwou sami.