Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

czesc dziewczyny

magda zdjęcia superowe, gdzie ty gruba no ja nie mogę żebra widać, musiałabyś mnie zobaczyć

andzia tak jak pisza dziewczyny może częściej rozdzielajcie dziewczyny, na dobre i wam i im to wyjdzie....

cafe no niezle tez bym sie wkurzyła....

a ja dzisiaj bylam w pracy zebrałam z szafek ciuchy doprania i ostatecznie 5 wracam do pracy.....
a olek teraz idzie na drzemke to znaczy wymysla co sie da zeby nie isc sie polozyc....julek zasnal wlasnie w hustawce, chyba ida mu zabki bo jest markotny....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

:36_1_4:NIE PIJEMY:Kiepsko: Niestety oblałam na mieście i to na takiej głupocie:Histeria:Egzaminator trafił mi się naprawdę super i szkoda, że mi się nie udało, bo nie wiem na kogo trafię kolejnym razem (czyli 3.08:Oczko:) Trudno. Następnym razem zdam! W ogóle niezłe jajca! Wieczorami jestem już taka nie do życia, że uczyłam się, ale nic z tych testów mi nie wchodziło do głowy:Szok: Zawsze testy zdawałam bezbłędnie a teraz miałam niezłego stresa... Chyba bym padła gdybym oblała testy:Szok: Wzięłam sobie lapka, żeby jeszcze tuż przed zerknąć na niektóre rzeczy. Egzamin miałam na 8:00 więc o 7:45 wpadam na ośrodek a gostek mówi mi że jestem spóźniona:lup: Szczena mi opadła, nogi się pode mną ugięły a ten mówi, że egzamin miałam na 7:30. Na szczęście mnie wpuścili i naprawdę się zdołowałam bo już myślałam, że to ja coś namieszałam, ale jak wróciłam do domu to jak wół miałam napisane na kartce, że na 8:00... Chociaż i tak nic bym nie wskórała bo umawiałam się telefonicznie i sama tą kartkę pisałam, ale dałabym sobie rękę uciąć, że napisałam prawidłowo! Szok:Szok: Zresztą inaczej być nie mogło, bo nawet nie miałabym jak dojechać na wcześniejszą godzinę! Zrobiłam aż 2 błędy co nigdy mi się nie zdarzyło, ale mam nadzieję, że więcej do nich nie będę już podchodziła::): Plac też miałam bez zastrzeżeń, chociaż ostatni raz ruszałam z ręcznego trzy lata temu:D Szkoda, że muszę go powtarzać...
Ogólnie to bardzo żałuję, że nie mam odwagi pojeździć sama po mieście... Zresztą nawet mam tylko nie mam z kim. Siora chętna, ale też się stresuje... Ufff... Ale się napisałam:D

Cafe
weekend intensywny:yes: Jak Ci się jeździło? Popołudniowy spacer Wam się udał? Mam nadzieję, że tak...

Magda z pocałowaniem ręki biorę Twoje uda-cuda i resztę:Oczko:
Tydzień pewnie szybko zleci:/ Szkoda, bo ciężko się później przestawić... Człowiek szybko przyzwyczaja się do tego co dobre:yes:

Andzia
fajnie, że znowu udało Wam się podzielić obowiązki. Nie ma to jak taka "chwila wytchnienia". Też jestem ciekawa jak na takie rozłąki reagują dziewczyny (oprócz tego, że są spokojniejsze...)::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei ehh, szkoda szkoda. Ale co maszm iec latwiej niz inni :)
Zartuje oczywiscie. Fajnie, ze terminy niedalekie, czlowiek nie zdazy wypasc z rytmu.
Ale numer z ta godzina testow, najwazniejsze, ze Cie wpuscili i ze masz juz ta czesc z glowy.
A opic mozna i niezdany egzamin :hahaha:

Cafe i jak? Udalo sie wyjsc z chlopakami na spacer? Wierze jaka rano musialas byc wsciekla, tyle szykowania, noszenia, a na dole kicha. Mnie tez takie sytuacje wkurzaja.

Justynka jak atmosefra w pracy? zatesknilas choc troche?
Bedzie odbrze! Chlopaki super dadza rade, a Ty tez zmienisz otoczenie :)
Buziaki dla Julka na te zabkowanie, oby bylo jak najlzejsze!

Mei uda się nastepnym raZEM :Oczko:
Magda super z boichem! Zazdroszczę zapalu do sportu....ja jedynie do roweru się zmuszam ale cały czas sobie obiecxuję, że od września znajdę kogoś na aerobik i będę chodziła.
Cafe, Justynka sił na zęby!! Cafe twoje chlopaki wszystko razem robią, tzn, mniej więcej w jednym czasie?

Przez dwa dni oglądalismy film Gra o tron na i myslalam, że będa regularnie wyświetlac odcinki do końca miesiąca...okazalo się, że reszte i wyświetlą za 8 miesięcy :lup::lup: a tak mi się spodobał serial:Zakręcony:
Dzisiaj cały dzień jestem poskręcana jakaś......rano bolała mnie głowa....myslalam, ze nie wyrobię, później nerki a teraz kręci mnie w rękach:Histeria: Może zmiana pogody będzie....reszte napiszę na boku....

czesc

jest 9 a moje baterie juz na wyczerpaniu:(
julkowi tak dokuczaja zeby,ze ciagle albo medzi albo placze,mam dosc
czarek lepiej ale tez widac,ze go boli

nie znam tego,bo olkowi wszystkie zeby wyszly prawie bezobjawowo

a na dodbicie wczoraj u olka znalazlam kleszcza
byli z K u lekarza,kazal obserwowac jesli do 2 tygodni nic nie bedzie to ok

Hej,
mieliśmy wczoraj bardzo fajny dzionek, przyjechała moja przyjaciółka z synkami i caluteńki dzien spędziliśmy u nas na działce i na spacerach:) Wyjeżdżali od nas przed 22-gą, a dziatwa tradycyjnie wstała po 6-tej:Padnięty:
Dzisiaj zapowiada się ciepełko, więc idziemy zaraz lać wodę do basenu, ale nie wiem czy towarzystwo samo beż kolegów i kolezanek będzie się chciało kąpac:Zakręcony:

Cafe tulam, tulam mocno:Całus:
Jeżeli z powodu nabrzmiałych dziąseł Julka jesteś nienormalna, to jest nas dwie:lol:
Naprawdę wiem co czujesz i co przeżywasz, sił kochana!!!
I oby nic się nie działo po tym kleszczu, udało się wyjąć całego?

Mei następnym razem na pewno się uda!!!
A z pomyłki godzinowej się uśmiałam,niezły zakręt z Ciebie:Oczko:

Magda podziwiać za taki zapał sportowy!!!
Macie jakies auto na oku? Nasze wczoraj trafiło do mechanika, bo wyskakiwała piątka, okazało się, że cała skrzynia biegów do wymiany, koszt ok. 2 tysięcy, po prostu cudnie:Histeria:

Vercia śliczne fotki, pięknie z Matrcelem wygflądacie. A ogródek spory, fajna ta huśtawka marcela, my mamy coś podobnego0 zamówione, ale doczekac się tego nie możemy

Cafe my Stachowi w tym roku też już wyjeliśmy kleszcza, ale wyglądało na to, że dopiero się wbił, był jeszcze mały. Lekarka mówiła, że jak nie zdążył się zrygać do środka, to tylko posmarować miejsce spirytusem i nic nie robić. A ja się strasznie boję tego dziadostwa.
Z działką jest fajnie jak mamy jakiś gości, bo jak idziemy tak sami to dzieciakom odbija i się nudzi, bo przecież basen, piaskownica, huśtawka to sama nuda.
A laski wczoraj były naprawde grzeczne, za to dzisiaj od rana je nosi:Histeria:

andzia
Cafe my Stachowi w tym roku też już wyjeliśmy kleszcza, ale wyglądało na to, że dopiero się wbił, był jeszcze mały. Lekarka mówiła, że jak nie zdążył się zrygać do środka, to tylko posmarować miejsce spirytusem i nic nie robić. A ja się strasznie boję tego dziadostwa.
Z działką jest fajnie jak mamy jakiś gości, bo jak idziemy tak sami to dzieciakom odbija i się nudzi, bo przecież basen, piaskownica, huśtawka to sama nuda.
A laski wczoraj były naprawde grzeczne, za to dzisiaj od rana je nosi:Histeria:

no olas mial tez malutki czerwono-czarny slad,myslalam ze brudne ...
lekarz wyjal dziada,dal masc i kazal obserwowac
a mam stracha jak cholera

Witam z działki:lol:
Pozyćzyliśmy od teścia laptopa na czas ich wyjazdu. Jeju jak mi brakuje mojego, już chyba z pół roku żyjemy o jednym kompie, ale mamy tyle innych wydatków, ze n razie moge zapomniec o kupnie nowego.

Justynka dla mnie pobudka o 7-mej to szczyt marzeń:Oczko:
Cafe na pewno będzie dobrze z Olkiem