Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
Andzia zapomnialam napisac, ze i jak czytam bloga o malej Laurce i tez mnie powalila ostatnia informacja. Co prawda juz wczesniej podejrzewalam, ze cos jest nie tak, ale nie az w takim stopniu.
Tego nigdy nie zrozumiem, dopiero co gosciu w tv mowil o swojej milosci do corki i faktycznie pomagal przy niej, a teraz nagle nawet bedac wdomu nic nie pomaga, nie wspiera finansowo. Nie do ogarniecia temat dla mnie :(

Magda totalnie nie do ogarnięcia. Tym bardziej, że stali się oni medialnymi ludźmi i całą Polskę obiegnie ta informacja. NIe rozumiem kompletnie jego postępowania, człowiek bez wstydu i honoru...
A Emilia jest dla mnie niesamowitą kobietą...

gosiammm
Na jutro musimy mieć wszystko posprzątane bo przyjeżdżają do nas na jedną nocke nasze znajome z forum cukrzycowego z Nowego Sącza i Dąbrowy Górniczej - ida na badania do szpitala w Poznaniu, a że nie mają jak inaczej dojechać bo to kawał drogi to je przenocujemy, a że dawno się nie widziałyśmy to tym bardziej się cieszę:)

czesc gosia to jedna kolezanka mieszka niedaleko nas bo ja do dabrowy górniczej mam 10 kilometrów :)

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Pospałam trochę po nocce, teraz czekam aż młody wstanie. Dostanie zupę i spadamy na dwór. Pogoda trochę się poprawiła i w końcu nie pada. No i trochę cieplej się zrobiło::):

Cafe
myślałam, że jeszcze nie robiłaś kursu... Eee to w takim razie nie potrzebujesz aż 20h! Faktycznie cena za 1h jazdy jest taka jak Andzia napisała. U nas też. Teraz pamiętam, że chyba pytałaś co trzeba zrobić jak chcesz wznawiać::): Skleroza nie boli...
Ja pierdziele... Chłopcy szaleją z tymi pobudkami:Histeria: 4:30 to dla mnie istny koszmar! Ostatnio coraz częściej jak Filip wstaje to gonie go, żeby bawił się sam a ja jeszcze troszkę chociaż kibluję w wyrku:Psoty: Taka pora wstawania to dla mnie jakaś abstrakcja:Szok: Współczuję Wam obojgu::(:

Gosia szybko Wam poszło:yes: Pokarz w wolnej chwili efekt, bo jestem ciekawa efektu! Fajnie, że koleżanki nie muszą się martwić o nocleg::):

Andzia laski po prostu mnie rozłożyły na łopatki:Histeria: Charakterne są jak nie wiem! Teraz na pewno załapały tę zależność skutkową:lol: Bardzo Cię przepraszam, bo naprawdę Cię podziwiam za Twoją konsekwencję, ale pomysł, że lepiej zabawki schować pod pościelą zamiast odłożyć na miejsce był genialny:D No i dopięły swego! Poszły na plac a mama jeszcze pochwaliła:Histeria:

Magda gratki dla P.! I już po sprawie... W końcu możecie oboje odetchnąć::):
A tam od razu wyrodna, Miśkowi nic nie będzie a Twoje samopoczucie też ważne. Trzeba było odreagować egzamin, co nie?

Cześć Justynka jak dzisiejsze samopoczucie?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

JA mam jakis koszmarny dzien, w pracy full, telefony od mamy, zeby cos zrobic, P. lata jak wsciekly i zalatwia wszystko. Jeszcze odstawil Opla do warsztatu i zapomnial zabrac fotelik mlodego, wiec Misiek posiedzi dzisiaj bardzo dlugo u babci :( Jesczze jutro rano, o 9, jedziemy do mieszkania ktore wynajmujemy, bo sie pralka zepsula. Nie wiem o ktorej pojedziemy do tego Dziwnowa :lup:

Mei jak wracasz z nocki to Filip da Ci pospac?

Justynka nie wiem dlaczego, ale wydawalo mi sie, ze Olek sie dostal do p-kola :lup:
Ale i tak fajnie, ze bedzie chodzic do dzieci. A Julek da rade bez ciebie! Karmisz piersia? Mlody juz je cos wiecej?

Cafe niech chlopaki ladnie pospia, zeby matka mogla odpoczac :)
U nas od rana slonce. Cale szczescie, bo juz w ogole nei chialoby mi sie nigdzie jutro jechac.

Witajcie!!!
Magda gratulacje za egzamin P:brawo: Jeszcze trochę i odpoczniecie sobie :Oczko: Ja też czasem krzycze na Marcela ale pozytywnie reaguje na zachęty do czegoś.....jak wie, że "musi" to nie ruszy palcem.....czasami mówilam, że zlodziej ukradnie jego zabawki, jak beda porozwalane i to dzialało......(raz schowalam dla przykaldu i powiedzialam, że /"Heniek złodziej ukradł, bo Heniek lubi bałagan")
Andzia na pewno zaczają o co kaman :Oczko:
Justynka mi też wydaWAŁO SIĘ, że pisałas o przedszkolu wcześniej.....i cały czas byłam przekonana, ze Olek się dostał.
Gosia super ze znajomymi....no i pochwal się tym różem.....
Cafe G. jak jest niewyspany to też tak reaguje.....czasami wraca późno a mlody wstaje wczesnie, wtedy Marcel wlatuje jemu do pokoju, zagaduje itp.
Mei a ja smok?

My dzisiaj od rana w biegu....juz dawno tyle kilosów pieszo nie zaliczyłam.....rano podrzuciłam rowerem młodego do mamy i poleciałam załatwiac swoje sprawy.....złożylam wniosek o prawo jazdy...gościu mnie pocieszył, bo okazało się, ze będę czekala tylko tydzień :yipi::yipi::yipi: Na targu kupiłam borówki i upiekliśmy ciasto jogurtowe z borowkami....
a od soboty hoduję zakwas na chleb......wczoraj własnie jeden mi uciekł ze sloika:Wściekły: cały stół miałam w papce:Wściekły: Przed chwilą włozyłam pierwszy chlebek na tym hodowanym zakwasie do piekarnika i czekam co z tego będzie.....mam nadzieję, ze nie zakalec :Zakręcony:

Hej,
wczoraj nie miałam juz czasu zajrzeć, popołudniu pojechałam ze Stasiuem i Maryśka na plac zabaw, Zosia w tym czasie z K. jeździła pom mechanikach:) Dziewczyny jaaaki luzzz, 2 h siedziałam na ławce, jak ide z obiema to latam przez cały czas między nimi jak dzik. Musimy je zdecydowanie częściej rozdziielać.
Wieczorem wpadli znajomi, piwkowaliśmy do północy graliśmy w Eurobiznes. Normalnie ostatnio tyle pije, że chyba w alkoholizm popadne:Padnięty:
A wieczorem robimy na działce gofry, ma przyjechać siostra K. z narzeczonym:)

Magda nie wiem czy jeszcze dzisiaj zajrzysz, ale życzę Wam cudownego wypoczynku i słonecznej pogody!!!

Vercia ja też robiłam chleb na zakwasie, wychodzi rewelka:great:
A Ty szalejesz z tymi ciastami, Wy to wszystko we dwójke jecie?
Ja zrobiłam w pon. ciacho z porzeczkami i gdyby nie wczorajsi goście to pewnie by stało do piątku.

Cafe testy to jest pikuś, w końcu je opanujesz:)

Mei z tą moją konsekwencją to bardzo różnie, ale ostatnio wzięłam się ostro za tą moją dziatwę. I takie przykłady ze sprzątnięciem zabawek lub czegoś inngeo, bo inaczej nie pójdziemy na plac/lody itp. mam codziennie i jeszcze je to niczego nie nauczyło...

Cześć dziewczyny:) ale tutaj cisza... My wczoraj prawie do 1 malowaliśmy i przyklejaliśmy tapety.... Dzisiaj wstałam z gorączką... nie wiem co to było... poleżałam wzięłam tabletkę...porobiłam sobie chłodne okłady żeby jak najszybciej zbić to dziadostwo... w końcu zbiłam, a temp zmierzyłam Kubie i teraz on ma 38:/ Nie wiem co się przypętało...
A dzisiaj te znajome przyjeżdżają i mamy tyle sprzątania po tych remontach, że masakra:/

hej. nie moglam nie zajrzec :)
Jest suuuper! Fajnie, ze znowu tu jestesmy, mamy nawet ten sam pokoj - normalnie jak w domu. Zarcie fajowe, Michał przeszczesliwy. Pogoda piekna, dzisiaj odkad przyjechalismy nie bylo zadnej chmurki na niebie. Juz zdazylam sie troch opalic, choc na plazy bylismy tylko 2 h. Bardzo wietrznie i wtedy zimno, ale za parawanem super. Ja sie wylegiwalam, a chlopacy szaleli. Michał na tym wietrze wchodzil do wody. Mam nadzieje, ze nic mu nie bedzie. Padl w minute po calym dniu wrazen. W piatek przyjezdzaja znajomi i juz nie mozemy sie doczekac :)

Cafe udalo Ci sie cos pojezdzic? Jak chlopcy?

Andzia ale u Was aktywnie :) Piwko, gofry - prawie jak nad morzem :) Cos szukalas na urlop?

Super, ze udalo sie rozdzielic laseczki i chociaz jedno wyjsce na plac zabaw bylo spokojne.

Gosia jaki efekt malowania?
Znajome przyjechaly? Pewnie fajnie spedzacie czas. Jak sie czujecie?

Anielinka cos sie stalo? zagladaj tu do nas, bo sie martwimy. No i juz sie tsesknilysmy.

Kasioleqq co u Was? I ja Cie czestp widuje na FB, a tu cichutko :(

Cześć dziewczyny:)
No my juz lepiej:) Chociaż wczoraj była masakra... nie mogłam zbić temp. a jeszcze musiałam dziewczyny z Leszna odebrać... Jak przyjechałam z Leszna to miałam przeszło 39 stopni... zachaczyłam o aptekę kupiłam sobie theraflu czy jakoś tak i wypilam jedno, a po jakimś czasie bo długo wczoraj siedzieliśmy wypiłam drugie i rano obudziłam się z normalna temperaturą... dzisiaj tylko gardło pobolewa:/ Byliśmy już dzisiaj w Poznaniu dziewczyny zawieźć do szpitala i P. miał do załatwienia jedną sprawę, ale udało się obrócić w 3 godziny:)
Salon juz mamy dokończony i nie chwaląc się - jest suuuuuper:) Postaram się zrobić zdjęcia komórką bo mi gdzieś wsiąkły akumulatorki od aparatu:/
Magda fajnie, że nad morzem macie pogodę:)

Witajcie!
Magda zazdroszczę wypoczynku :Psoty:
Anielinka, KasioleQ mało was tutaj ::(:
Andzia musisz cześciej podrzucac K jedna z dziewczyn. Ciasto najcześciej jedza goście i zawożę do mamy do kawy. G. raczej średnio za ciastem przepada. Ja za to nadrabiam zaległości koleżeńskie i prawie co dzień mamy gości :Śmiech:
Cafe ja mam maszynę Moulinex home bread...ale ten chlebek na zakwasie trzeba piec w zwykłym piekarniku, w maszynie nie da się......używam jej tylko do wyrabiania chleba i ciasta drożdŻowego......