Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Magda ale fajny dzień za Wami.
P. na pewno zda, no ale stres zrozumiały:)
A tego Dziwnowa to taaaak Wam zazdroszcze.
Ja nadal nie wiem gdzie i kiedy i nawet nie mam kiedy podzwonić:( Jak zasiąde do kompa to jest 21-wsza,a przecież nie będę ludziom po nocach dzwonić:lup:

Mam nadzieje, ze jednak znajdziesz chwile i zaklepiecie cos nad morzem. Innej opcji nie ma :) A my Was odwiedzimy :)

magda_79
andzia
Magda ale fajny dzień za Wami.
P. na pewno zda, no ale stres zrozumiały:)
A tego Dziwnowa to taaaak Wam zazdroszcze.
Ja nadal nie wiem gdzie i kiedy i nawet nie mam kiedy podzwonić:( Jak zasiąde do kompa to jest 21-wsza,a przecież nie będę ludziom po nocach dzwonić:lup:

Mam nadzieje, ze jednak znajdziesz chwile i zaklepiecie cos nad morzem. Innej opcji nie ma :) A my Was odwiedzimy :)

Innej opcji nie biorę pod uwagę:)

hej hej

andziawidzialam na fb ,ze imprezka udana:Oczko:
super,ze t zabrala stacha-zawsze to niego jakas aktrakcja

magdatrzymam kciuki za P-na pewno bedzie dobrze
a ty od dzisiaj urlopujesz?

mei jejku jak ja ci zazdroszcze tego prawa jazdy...musze sie wreszcie zmobilizowac!
a ze smokiem chyba nie ma innej rady jak po prostu wytlumaczyc filipowi i zabrac dziada,tyle

Hej

andzia i ja widzialam na FB, ze impreza byla bardziej nic udana :hahaha:
u nas tez listopad :( Nie wspomne jak bardzo mnie to cieszy przed wyjazdem.

Cafe dawaj foty poremontowe. Jestem ciekawa tego rozu. A za malowanie :o_master:

A ja jeszcze nie na urlopie, dopiero od srody. Jak na zlosc mam full roboty, i w pracy i poza praca. Nie wiem jak sie wyrobimy :(

dalismy rade
i mozemy spokojnie zarabiac na zycie malowaniem mieszkan:Oczko:

moja tata wzial olka w sobote po 15
mial go zwrocic wieczorem ale o 18 domofon:Zły:

a my pierwszy raz mechnelismy poje olka nieobecnosc
mlodzi lezeli w olkowym pokoju i sie bawili

drugi raz mielismy malowac w niedz od ranca ale jak uspilismy dzieciaki to wzielismy i o 22skonczylismy

Cafe jak dla mnie jestes wielka!!! Ja przy Michale moglabym zrobic remont calego mieszkania, a ciezko mi duspko ruszyc, zeby mu pokoj pomalowac :lup:

Andzia Michał codziennie rano z P. na spacerze, nawet jak leje, ze nic nie widac. Kalosze, kurtka przeciwdeszczowa i laza :)
A jedziemy na 10 dni, 16 wracamy. Moze potem uda sie jeszcze wyskoczyc na 2-3 dni.

czesc dziewczyny ale mnie ostatnio tutaj mało, normelnie nie mam czasu.
nie wiem co sie ze mna dzieje, nie moge sie ogarnac, juz zaczynam sie powolu stresowac powrotem do pracy a dokladniej tym ze musze dzieci zostawic i jak sobie poradza....
dzisiaj bylam u lekarza po skierowania do lekarzy bo tak mnie nogi bola ze to jest niemozliwe prawdopodobnie mam zylaki tylko ze te wewnetrzne ze nic nie widac, szukam teraz naczyniowca normalnie nigdzie nie ma lekarzy, no i neurologa mam sie wybrac....

dzieciaki moje zdrowe, olek byl na weekend u moich rodziców a julek ze mna. pogoda jest beznadziejna caly czas pada wiec humor tez nie taki jak trzeba.
remont jeszcze w toku plytki sie kladą ( tesc nam kładzie) moze zaczniemy w tym tygodniu malowac druga czesc i musimy sie rozejrzec za wykładzinami.

nawet nie wiem co u was....postaram sie nadrobic ale nic nie obiecuje....
jeszcze raz przepraszam ze nic nie pisalam mam nadzieje ze mi wybaczycie ale jak coś to dajcie mi po kopniaku :ass::ass:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Dzień dobry::): Od rana próbuję coś napisać:Histeria:

Normalnie tak się zdołowałam jak Wam wczoraj pisałam o tym smoku, że postanowiłam jeszcze wczoraj coś z tym zrobić! No i wróciłam do domu i za plecami młodego zniszczyłam smoczek:Nieśmiały: Wyobraźcie sobie, że czułam się z tym fatalnie:Kiepsko: To porąbany smoczek tylko a ja tnąc go patrzyłam na to moje dziecko, które nic nie podejrzewało i już miałam zrezygnować... To było takie nie fair...:Histeria: Wiem, że durna jestem...:Szok: No ale urąbałam i czekałam na reakcje... I tutaj szok! Filipo stwierdził, że smok jest zepsuty a jak babcia mu powiedziała, że w takim razie powinien go wyrzucić to zrobił to bez zająknięcia! To był dobry dzień chyba, bo wszystkie wcześniejsze próby kończyły się histerią. Zasypiał długo, ale bez płaczu. Trochę się pokręcił i tyle:yupi: A dzisiaj w ciągu dnia tylko rano wspomniał ale do spania w południe już nie:D Normalnie taaaaka szczęśliwa jestem!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Andzia wcale nie czuję się pewnie przed tym egzaminem::(: Choćbym nie wiem jak dobrze jeździła to się nie będę dobrze czuła, bo dużo w tym szczęścia... Znam ludzi którzy jeździli bez prawka kupę czasu a w międzyczasie zdawali i po 8, 9 razy podchodzili więc lecę na żywioł i tylko jak mi nie pójdzie to postaram się nie zdołować... A wykupiłam tylko 3h i została mi 1 ale chyba jeszcze dokupię...
Do hoteli dzwoń śmiało:D Tam recepcje są całodobowe:Oczko: Mi ludzie potrafią o 1:00 w nocy tarabanić i pytać, rezerwować:Szok:

Magda już niedługo odetchniecie... P. zda na bank i tylko niepotrzebnie się stresujecie:Oczko: Jak ja Wam zazdroszczę tego wyjazdu... Ech... My w tym roku chyba nie zaszalejemy... Obyście tylko pogodę mieli lepszą... Ta obecna to jakaś pomyłka:Kiepsko:

Cafe też się dołączam do prośby o zdjęcia! Najchętniej przed i po::): Zmiana faktycznie duża, ale pewnie szybko przywykniecie:yes: Ja z wstrętnego jasnozielonego szybko przywykłam do ostrej czerwieni:Psoty:
My w chacie też mamy duluxy i jesteśmy zadowoleni. Łatwo je utrzymać w czystości. Wilgotna szmatka i po plamach.

Justynka co tam słychać z przedszkolem Olka? Kiedy dokładnie wracasz do pracy?

P. znowu mnie łagodnie mówiąc denerwuje... Dzisiaj prosiłam go żeby przyszedł na 16:00. Po pracy w domu jest po 15. Wyobraźcie sobie, że zasnął i przyszedł prawie o 16:30:Wściekły: Gdyby nie to, że zadzwoniłam to jak zwykle byłoby gówno a nie spotkanie! Ostatnio zwodził mnie przez tydzień tylko dlatego, że jego rodziców nie było i chyba nie potrafi naprawdę dziecku czasu zorganizować:Rozgniewany:
Wczoraj młody był u nich prawie cały dzień. Podchwycił gdzieś słówko i co chwile częstuje mnie soczystym KU*WA! :Histeria::Kiepsko: No masakra... Nie chciałabym ich oczerniać, ale oni jakoś zbytnio nie myślą co mówią... Chociaż z drugiej strony to prędzej czy później musiał ten durnowaty etap nastąpić... Najpiękniej brzmi kiedy się drze na swoje zabawki: NO KULWA (coraz częściej wymawia "R") MÓWIĘ DO CIEBIE TY DZIABU JEDEN! Dziabu jeden znaczy dziadu jeden i to - podłapał ode mnie bo często w żartach się tak do niego drę i ganiam po całej chacie, no i czasem do kotów:Nieśmiały: Ale w komplecie brzmi to same wiecie:Szok: Ech... Oby mi tak nie wypalił tylko gdzieś przy ludziach:Kiepsko: Na razie albo ignoruję bo widzę że czeka na moją reakcję, albo spokojnie tłumaczę że to bardzo brzydko...:Rozgniewany: Oby mu szybko minęło...

mei olek nie dostal sie do normalnych przedszkoli tylko na zajecia popoludniowe od 13 do 17 i do tego przedszkola w szkole co sa dzieciaki od 3 do 5 lat razem i jescze 6-latki tam wpadaja raz dziennie....a wracam do pracy juz 4 sierpnia. z jednej strony sie ciesze bo w koncu sie i ubiore i umaluje do ludzi pojde jakas rozrywke bede miala bo jak narazie to tylko w domu z dzieciakami i nawet nie chce mi sie ubierac, ciekawa jestem jak to moje chlopaki zniosa ten moj powrót do pracy

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Hej,
laski już śpią, K. na polowaniu, a ja zżarłam własnie dwa hot dogi i popycham je czekoladką:lup: Ja pitole, pochłaniam ostatnio takie ilości jedzenia, że obłęd:Rozgniewany:A bania taaaka wisi:Kiepsko:
Za nami ciężki dzień, ale to nic nowego. NIe wiem już co mam z tymi zołzami robić, ale ani prośba ani groźbą nie potrafię nic wskurać. Taki głupi przykład z dziś, pytam czy chcą iść na plac zabaw, oczywiście krzyczą, że tak, już się ubierają itd, więc mówię ja sprzątam po obiedzie, Wy w tym czasie sprzątacie zabawki i idziemy. W pokoju lezało dosłownie pięc zabawek na krzyż, sprzątniecie ich zajęło im 2,5 h. Takich przykładów mogłabym podawać na pęczki....

Mei wielkie brawa za porzucenie smoka, dla ciebie chyba większe niż dla Filipa::): JAkw idzisz nie taki diabeł straszny, super:great:
Co do prawka to tak jak mówisz, że to głównie szczęście. Najpierw trzeba zdać, a uczyć sie jeździć później, bo mając papierek często gówno sie jeszcze umie. Trzymam mocno za Ciebie kciuki!!!
A P. rzeczywiście przegina, nie dziwie się, że cię to tak wkurza. Chyba naprawdę nie potrafi zorganizowac Filipowi czasu, a może nie chce? Ech...
Nie wiem czy czytacie bloga "Kochamy Laure", własnie przed chwilą doczytałam ostatni wpis-ojceic Laurki też odszedł w siną dal, zostawia żonę samą z ciężko chorym dzieckiem. Większość facetów to jednak tchórze nie z tej ziemi...