Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
magda_79
andzia
Magda mój fotelik jest do 18 kg, laski ważą niecałe 15
Stachu nim jeździł do 4 lat, później się już po prostu nie mieścił

A Stachu nim jezdzil nawet jak przekroczyl 18 kg?

Michu w przyszlym roku raczej juz nie pojezdzi, no chyba ze nie bedzie juz tak rosl.

No własnie teraz tak myślę, że jak miał 4 lata to jeździł już w innym foteliku.
Te mebelki są fajne PokĂłj młodzieĹźowy - Kolekcje - Capslock, ale chciałabym łózko z pojemnikiem na pościel

Fajne sa te meble, szczegolnie do chlopca wlasnie pasuja.

I ja się witam!!

Cafe podziwiam, że jestes tak zorganizowana i jeszcze remontujesz :o_master2:
AndZIA u nas tez zimno, wieje i pada.......My też będziemy marcelowi malowac na zielono....a meble mamy z ikei trofast......Musisz przemyslec co dla Stacha, bo np. mój brat miał takie kolorowe do 1 klasy a w 3 powiedział, że już nie chce takiego kolorowego pokoju....tylko mlodzieżowy:Szok: Skończył się etap toy story a zaczął bardziej poważny....
Gosia myslę, że dla kontrastu coś żywego powinnaś wybrać.....
Magda my mamy taki fotelik Fotelik dziecięcy na rower OK BABY Ergon granatowy - porĂłwnaj ceny - NOKAUT.pl na bagaznik.......ale nie mam problemu z jazda i zdejmowaniem Marcela....Z przodua mam koszyk i zawsze tam wrzucam torebkę, zakupy, więc tym bardziej łapię równowagę.....

hej verciazazdroszcze spokoju:Oczko:

a my skonczylismy lazienke
ja machnelam raz,przed chwila K skonczyl drugi i raz i odswiezone
nawet nie smierdzi za bardzo

musze koniecznie dzisiaj wysprzatac po tym malowaniu,bo jutro bierzemy sie za pokoj
ale K musi od ranca jechac do pracy-jak on to mowi,zarobic na farbe:Oczko:

Kurcze jaka ja dzisiaj śpiąca jestem....
Ciasto w piekarniku:) Jutro na 8 jedziemy do rodziców, wieczorem jedziemy do teściów... Jak ostatnio byliśmy palnęłam sobie, że możemy w sobotę jeszcze przyjechać i wszyscy to podłapali i teraz nie ma odwrotu:p no i musimy jechać:/
Byłam u lekarki najprawdopodobniej to alergia, dostałam tabletki i wapno, jak nie przejdzie do poniedziałku mam sobie wykupić hydrokortizon... Ale już mi lepiej a więc mam nadzieję, że w końcu to cholerstwo mi zejdzie:/

My przejechalismy spory kawał drogi...bylismy w lesie, marcel podziwiał bociany i ptaki:yipi: Później wstąpiliśmy do mamuśki....posiedzielismy i myk do domu......Dostałam kapustę młodą i wstawiam na bigos....będę miała 2 dni z głowy....i chodzi za mną taki prawdziwy chleb na zakwasie....własnie zabieram się za zrobienie tego zakwasu......

haje babki :) Cafe jestem , jestem jak Ty mje znasz ^^ :DD u nas nadal intensywnie , w czwartek dojechał wreszcie kontener !! facet non stop snuł jakies opowiesci dziwnej tresci i tylko opóźniał termin ...wszystko coprawda nie wlazło do niego ale i tak przezuciłam góre śmiecia ... 7 godzin walczyłam !!! w zeszły piątek był tez wreszcie ten biegły , bardzoo fajny facet i bardzo "ludzko " podszedł do rzeczy a reasumując wyszło 5 tys . mniej niz se ta baba wyliczyła wieć luzzz , tylko babola walnął w tej opiniijednego i musze odpisac do sadu zeby to sprostowali ... w przedszkolu od pon. były zajęcia adaptacyjne dla dzieci i na 2 godzinki zostawiało sie bąka samego , Julka spisała sie na medal , 0 płaczu . 0 pytania sie nawet o mnie .. jak wychodziłam dostawałam buziaka na "odczep " bo juz miała milion spraw :DDD wyciagnac jej nie mogłam z tego przedszkola :) czyli z przedszkolem nie ma juz stresa , da se rade koza :) ale były dzieci co wysiały na oknach i płakały za mamami :( no to tyle w skrócie :)
Cafe :D Twój plan widze ponad norme jest realizowany ...ciasta , obiadki a teraz jeszcze malowanie ... no matka bohaterka !!!
Gosia widze , ze Wy strasznie intensywnie :) Kuba cudny , ale wyrósł !!! a ile wyniósł Was przeglad ?
Vercia gratki za sukcesy !! ale innej opcji nie były przy Twoim zorganizowaniu :) i tez widze usiedziec na zadku nie mozesz , cały czas ekszyn !!! :)) i ja dostałam wczoraj od mamy kapuchy ale chyba surówe zrobie i rybę kupię na jutro :)
Magda to z Miska niezły klocko jest , 18 kilo ... no ale on dosc wysoki jest i po nim wcale nie widąc tej wagi :) a meble macie fajowskie mi sie takie podobają własnie :)
Andzia a co to za malowanie świata ? na czym to polegac ? widziałam zdjęcia dziewczyn :D ale widac mają diabła w oczach hahahah a przy tym są takie słodkie .. uwielbiam takie dzieciaki :DD choć wiem , ze Tobie mniej do śmiechu ...
Anielinko jak sie masz moja droga ? super , ze jeżdzisz do tej pracy , naprawde da Ci to sporo siły :)
Kasioleq a jak u Ciebie ?

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png