Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej

vercia dbaj o siebie!jeszcze troszke i odpoczniesz

magda kurcze co z tym miskiem
przeciez na dzialce nie ma innych dzieci,niee?
musze przyznac,ze dziwne,ze nie interesuja go piaskownice,baseny-olek by nie przeszedl obojetnie obok takich cudow
widocznie cos innego jest dla niego....tylko cooo?a jak jezdzicie na boisko do P to jak sie zachowuje?

I ja sie witam! Rano sie zebralismy i pojechalismy na Dni Morza. Dzisiaj same rodzinki z dziecmi, juz koncowka, ale i tak poogladalismy statki, weszlismy na ogromny zaglowiec, zjedlismy gofry i lody, a na koniec mlody jezdzil kolejka. I tu dla niego brawa, bo pojechal sam!
Biegiem do domu, bo P. juz spozniony do pracy.
My za to cos zjemy i lecimy do moich przyjaciol, wiec koleny dzien baaaaardzo aktywny.

Ale teraz spokoj i czas na kawke :)

Cafe udanego dzialkowania! Mam nadzieje, ze chlopcy pospali!

A z Michałem nie wiem co jest. Sa dni, ze mnie to strasznie doluje. Jemu jest wszystko jedno co jest - najwazniejsze jak my jestesmy! i wtedy jest ok! Wisi na nas calymi dniami. A na mnie to juz w ogole. Teraz tez stoi kolo mnie i wlasnie mowi: moze mnie wezmiesz chociaz na kolanka, co?
I tak caly dzien.
A rano dzisiaj obudzil mnie: mamusiu, daj czolko, pocaluje Cie!
I dostalam wielkiego buziaka na dzien dobry :)

Cafe świetny Olas:Podziw: Fajnie, że lubi słuchać czytania... U nas ostatnio jakaś przerwa w czytaniu:/ Super, że K. zabrał całą trójkę... Miałaś chociaż chwilę wytchnienia... Ta cisza musiała być dziwna:Oczko:

Magda i Michał urzeka:yes: W ogóle cała wasza rodzinka... Bardzo miło się na Was patrzy::): Może po prostu taki ma charakterek przytulaśny, że jak ma okazję to korzysta i na Was wisi. W niektórych sytuacjach się odnajduje i potrafi świetnie sobie radzić sam... Ale trzeba przyznać, że Filipo też by sobie nie odpuścił takich atrakcji...

Vercia posłuchaj Magdy, bo dobrze mówi:yes: Odpuść trochę i wyzdrowiej porządnie...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witajcie:D
Wpadłam tak brzydko bez przywitania...

Młody właśnie sobie śpi... Rozpadało się u nas na dobre i chyba popołudnie zapowiada się na domowo... Nie pospałam sobie za bardzo, ale pewnie wieczorkiem sobie padnę z Filipkiem:Oczko: Dzisiaj rano powiedziałam P. żeby przyszedł po młodego na 9:00. Już myślałam, że nie przyjdzie i zaśpi, ale przyszedł. Standardowo zabrał młodego do swoich rodziców:Szok: Czy on nie zna innych atrakcji dla dziecka? Ech...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

My w koncu wrocilismy do domu. Ufff, ciagle mnie gdzies nosi, nie ma czasu na Michała drzemki :lup: Padl teraz po minucie wymeczony. Wysiedzialam sie i nagadalam z przyjaciolka, Michał byl z moim chrzesniakiem i jego tata na spacerku :) Szkoda tylko, ze bez P. :(

Anielinka no lwasnie Michał zazwyczaj tak grzecznie za raczke i nic go nie interesuje.
Ide zaraz na bok.

Mei Ale P. mu uatrakcyjnia spotkania :lup: Na plac zabaw chociaz chodza?

Cafe wczesniej nie moglam wyswietlic fotki Olka, a teraz juz ja "widze"
Super facet! Profesjonalizm w 100 % :)

magda no i fajnie,ze korzystasz z wolnego,a co!
szkoda,ze P musi prawcowac no ale tego sie nie zmieni
zdjeci piekne!ty wygladasz slicznie!

anielinka:Całus:
pokaz amelcie,i siebie oczywiscie

meitak sobie mysle,ze moze rodzice P mowia,zeby pryzprowadzil filipa-pewnie tez chca troche czasu z nim spedzic
ale fakt - P moglby wymyslic cos dla mlodego:Szok:
jakies kulki,lody,cokolwiek

u nas dobrze
K juz lepiej,najgorzej bylo w czwa,pt i sob
wczoraj juz naprawde widac bylo poprawe

bylismy troche na dzialce
olas sie wybiegal,pozniej jeszcze z moimi rodzicami pojechal do swojej prababci
wrocil,wykapal sie i po sloniu trąbalskim padl

kupilimy memory i jestem w szoku jak sobie swietnie radzi
na razie rozkladamy po 6-8 par obrazkow

Witajcie...

Ale tu dziś ruch :Szok:

U nas dziś nawet ładna pogoda, upału niema, ale słonko świeci, Amelka własnie siedzi w piaskownicy :)
A ja miałam dziś okropną noc, dosłownie rzucało mnie z nerwów, nie mogłam się uspokoić, rano mnie strasznie trzęsło i zimno mi było, w klatce mnie cholernie boli, kur...jakiejs nerwicy chyba dostałam- masakra!
aż wstyd się przyznać, ale dopiero niedawno co ubrałam siebie i Amelke, bo leżałam pod kołdrą i nic mi się nie chciało :(((

Cafe dobrze że z K. już lepiej, wrócił już dziś do pracy?
super że wczorajszy dzień spędziliście na świezym powietrzu
gratki dla Olasia za memory- bystrzacha z niego...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej laseczki!
Cos tu dzisiaj ruch zamarl. No rozumiem weekend, ale dzisiaj juz jest poniedzialek! Halooo!
U nas ok. Rano pojechalam do lumpa, mam okazje ostatni raz. Kupilam sobie 3 pary spoenek, bluzki i Michałowi zaj.... kurtke z H&M. Co prawda rozmiar 116, ale nie moglam sie oprzec. No i przymierzylam i na jesien bedzie idealna. Wlasciwie to juz terz moglby nosic :lup:

P. powalczyl z mlodym, kotry wali fochy jeden za drugim. Nie wytrzymalam i polozylam go spac. Jak wstanie musimy pozalatwiac jeszcze troche spraw. No i potem na zajecia.

Anielinka nie miej zadnych wyrztow sumienia, ze polezalyscie dluzej!
Trzymam kciuki za Ciebie dzisiaj!

Cafe dobrze, ze K. jz lepiej. Szkoda, ze musial juz jechac do pracy, ale z drugiej strony to super, ze tyle jej ma :)
A z Olka to super bystrzacha! Brawa!
My odpuscilismy wszelkie gry,bo u nas cos jakis bunt ostatnio :)

Ja sie w lumpie obkupilam na cale wakacje. Wydalam w sumie ze 150 zl, a brakuje mi tylko jakis spodni do pracy. Ale to z braku czasu, bo ciagle w biegu i nie mge wszystkiego obejrzec.

a Michał nosi na 104, ale ta kurtka jakas taka, ze bedzie mu dlugo sluzyla. Jak to zwykle z ciuchami z H&M. Jest tylko na podszewce, taka jesienno-wiosenna, ale taaaaak mi sie spodobala. A na zime mamy i kombinezon i 2 kurtki, wiec nie szukam. Zrobie fotke i pokaze kurtke :)

Cafe jak obiecalas to na rower trzeba isc :o_master:

Ja dam Michałowi jesc i lecimy. Odezwe sie pozniej. paaaa!