Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe mam nadzieje, że Olek jutro lepiej się poczuje, gorączkował jeszcze?

Anielinka biedna Amelka, moje zołzy tez się pchają na rowerku i tez najczęściej kończy się to tragicznie

Kasioleq super, że jesteś zadowolona z butków. Ja na święta nie sprzątam wielce i tak nas w większości nie będzie, a te okna machnęłam, bo już świata nie było widać:)

Vercia
mam nadzieje, ze Wan jednak nic nie rozłoży.
Ja zaszalałam w weekend z jedzeniem, dzisiaj się jakoś trzymałam reżimu, a wieczorem zżarłam lody:lup:
Masakra, musze się od jutra wziąć za siebie, bo zaprzepaszczę całe 7 tygodni odchudzania::(:

Witam z kawką:)
Siedzę i wpatruję się w ekran komputera żeby nie widzieć jaki mam syf w domu... Mieliśmy rozpocząć od poniedziałku gruntowne sprzątanie, ale że została nam farba z sypialni P. zaczął malować nasz korytarzyk... Jedyne co to wczoraj u małego na półce zrobiłam porządek w ciuchach, ale też jeszcze nie do końca:/ Ale nie narzekam już...
Andzia zdjęcia suuuuuuper:) i jeżeli jakieś fatum forumowe działa to ja się ustawiam w kolejce po bliźniaki;)
Anielinka biedna Amelcia! Najważniejsze, że mocno nie płakała i, że już lepiej... Całusy dla niej :Całus: no i dla Ciebie niezmiennie sił :Całus:
Veronica kto tu jest pracusiem hmmmm??? :Oczko:
Cafe fajnie, że chociaż rodzinny spacer zaliczyliście:)

Przepraszam, że więcej nie napiszę, ale już muszę uciekać:) Miłego dnia kobietki:)

gosiammm
Witam z kawką:)
Siedzę i wpatruję się w ekran komputera żeby nie widzieć jaki mam syf w domu... Mieliśmy rozpocząć od poniedziałku gruntowne sprzątanie, ale że została nam farba z sypialni P. zaczął malować nasz korytarzyk... Jedyne co to wczoraj u małego na półce zrobiłam porządek w ciuchach, ale też jeszcze nie do końca:/ Ale nie narzekam już...
Andzia zdjęcia suuuuuuper:) i jeżeli jakieś fatum forumowe działa to ja się ustawiam w kolejce po bliźniaki;)Anielinka biedna Amelcia! Najważniejsze, że mocno nie płakała i, że już lepiej... Całusy dla niej :Całus: no i dla Ciebie niezmiennie sił :Całus:
Veronica kto tu jest pracusiem hmmmm??? :Oczko:
Cafe fajnie, że chociaż rodzinny spacer zaliczyliście:)

Przepraszam, że więcej nie napiszę, ale już muszę uciekać:) Miłego dnia kobietki:)

no to juz wiadomo od dawna
tylko trzeba jeszcze sie zabrac do roboty:Oczko:

czesc dziewczyny zasiadam do was z herbatka i ciasteczkiem....

olus sie bawi i oglada bajki a julek w hustawce sie buja....u nas wczoraj tez bylo tak cieplo ze ja w krotkim rekawku biegalam a olek bez czapki a dzisiaj jakies chmury za oknem ale moze sie przejasni bo mialam w planie prac kołudry a tak to mi nie wyschna do wieczora...

andzia no dziewczyny super wygladaja, widze ze na działce daja czadu to na hulajnodze z piłką.....moj olek jakkos nie chce sie bawic hulajnoga stoi w kacie, teraz jezdzi autem po dworze takim na akumulator, rozlozylam mu juz zjezdzalnie i wynioslam na dwor tego krokodyla do hustania na dwie osoby....wiec plac zabaw juz otwarty a ten na sekund piec na kazda zabawke i koniec.....

anielinka jak sie czujesz????jak amelka po wczorajszych wypadkach????

moje dziecko wlasnie spakowalo sobie puzzle i idzie do dziadka....:lup::lup:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam!
Mnie rozklada i cholernie boli brzuch na @. Wrrr!

Michał wczoraj mial wpadke w domu! Ale sie wkurzylam, teraz zaluje, bo niepotrzebnie.
Kupilam mu fajna ksiazke o kupce i siku :) Dla nieodpieluchowanych polecam: "Nocnik nad nocnikami". Sa dwie wersje, jedna dla chlopcow i druga dla dziewczynek. Michał ze smiechu nie mogl spac, zasnal dopiero po 22 :lup:

JA dzisiaj w ramach atrakcji jechalam autobusem do pracy. Opel znowu w naprawie :(

Anielinka jej, dobrze, ze Amelce nic sie nie stalo! Tulam Was mocno!

Gosia Ty sie nie wpychaj w kolejke po blizniaki. Ja tez zamowilam :) I zaraz dzialam!

Vercia ale wczoraj zaszalalas :hahaha: A jakiego mi przy tym smaka narobilas. Mmmmm! Same pysznosci :)
Zdrowka!

andzia fotki super! Dziewczyny jak zwykle rozesmiane. Coraz bardziej podobne sa do Ciebie!

Cafe chlopcz cudni! Jacy kolorowi :) Kusisz tymi blizniakami :lup:

Justynka podrzuc troche swojej weny, co? Fajnie, ze Olek moze sie wyganiac na podworku.
Michał tez zawsze budzi dziadka: wstawaj leniuszku!

:kawa: dla chętnych:))

Vercia zdrówka!!! no jakoś o dziwo nie jestem czarna...zawsze szybko się opalałam i po 4 razach to byłam czekoladka:Oczko: a teraz jakoś nie jestem za mocno opalona, jutro jeszcze idę może jakoś do Świąt będę ładnie opalona:)

Gosia no to trzeba do roboty się brać, a nie czekać aż fatum Cię obdarzy bliźniakami!!!::):

Andzia super fotki!!! fajnie macie z tą dzialeczką, my mamy tak daleko, że sama za Chiny nie pojadę z dzieciakami...

cafe no to nie źle Cezary zafundowal Ci pobudkę:lup:

Magda ja też się wkurzam jak Kacper nawali w gacie, kurde daaaaawno mu się to już nie zdażalo... a tu nagle w sobotę i wczoraj...:Zły:

justynka no jak ja bym chciała mieć tyle weny na przedswiąteczne porządki:))

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png