Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
najgorsze,ze nie chce mi nic jesc od ranca
i foch taaaaaaki

musze zrobic dzisiaj liste zakupow bo puchy ze az strach
chrzesniakowi kupilismy fajna bluze-no wiemwiem,ciuchy dla dziecka,ale oni maja naprawd wszsytko -zabawki,klocki,pilki,gry ...no cuda
jeszcze pare drobiazgow dla dzieci i tyle

a olek od wczoraj ma naszykowany swoj koszyczek :hahaha:

Szybko ogarnelas temat koszyczkowy :hahaha:

A prezent dla chrzesniaka fajny. ciezko trafic z kolejnymi zabawkami, a bluza sie zawsze przyda.

magda_79
Kupujecie cos mlodym na zajaczka? Ja jestem totalnie bez pomyslu, a bzdetow kupowac nie bede.

my na pewno jakas ksiazke ... bo juz wszsytkie bajki dluzsze czy krotsze znamy na pamiec
i mlody tez

rodzicowm zapowiedzialam,zeby nie kupowali tony slodyczy tylko cos pozytecznego:Oczko:
jeszcze mamusce podpowiem co

magda brawo dla michala,juz najgorsze za wami,super
ale szybko poszlo,coo?
nie taki diabel straszny

magda_79
cafe82
czy jak nic mi nie zje to moge podac syropy??bo nie wiem juz

a w sobote kupilismy wreszcie drugie lozeczko..za cale 25 zł na szperach:yipi:zrobie zdjecia pozniej to same zobaczycie
zostawilismy jednak to po olku i dokupilismy inne i tyle
no i teraz juz pol pokoju zajmuja chlopaki i ich pierdoly

A jakie syropy dajesz? JA podaje bez wzgledu na to czy cos mlody zje czy nie.

takie tam na przeziebienie
wapno,lipomal itd

cafe82
magda_79
Kupujecie cos mlodym na zajaczka? Ja jestem totalnie bez pomyslu, a bzdetow kupowac nie bede.

my na pewno jakas ksiazke ... bo juz wszsytkie bajki dluzsze czy krotsze znamy na pamiec
i mlody tez

rodzicowm zapowiedzialam,zeby nie kupowali tony slodyczy tylko cos pozytecznego:Oczko:
jeszcze mamusce podpowiem co

magda brawo dla michala,juz najgorsze za wami,super
ale szybko poszlo,coo?nie taki diabel straszny

No jestem bardzo zaskoczona, ze chwila moment i po sprawie. Ufff! 2 m-ce temu probowalam, ale mlody zdecydowanie nie byl jeszcze gotowy, a teraz luzik. A jaki jest z siebie dumny za kazdym razem jak zrobi siku na nocnik :)
A ja sie balam, ze do pojscia do p-kola sie nie wyrobimy!

cafe82
magda_79
cafe82
czy jak nic mi nie zje to moge podac syropy??bo nie wiem juz

a w sobote kupilismy wreszcie drugie lozeczko..za cale 25 zł na szperach:yipi:zrobie zdjecia pozniej to same zobaczycie
zostawilismy jednak to po olku i dokupilismy inne i tyle
no i teraz juz pol pokoju zajmuja chlopaki i ich pierdoly

A jakie syropy dajesz? JA podaje bez wzgledu na to czy cos mlody zje czy nie.

takie tam na przeziebienie
wapno,lipomal itd

Mysle, ze spokojnie mozesz podawac. Ja tak robie, no ale lekarzem nie jestem.

Witam poweekendowo:)
Laski od rana nosi, a ja pierwszy raz od prawie dwóch miesięcy nie weszłam na wagę, bo się bałam:)

Cafe zdrówka dla Olka, ja podaję syropy, nawet jak nie jedzą.
Super z łóżeczkiem, Wy to macie oko do takich rzeczy:yes:

Magda
super, że niedziela fajnie minęła, a z kupą często na początki jest dzieciakom ciężko się przełamać, trzymam kciuki, żeby Michał się przełamał, bo wiem jakie to męczące.
Na zajączka kupuję jakąd drobnostkę, może książke, może puzzle jeszcze zobacze. Też zapowiedziałam, że nie chcę ton słodyczy, a od t. wiecie co dostaną:Oczko:

Mei mam nadzieje, ze Filipowi apetyt już zostanie:tes:
Laski też mówią śpiem, albo śpijem:) Pamiętam, że Stasiu długo odmieniał czasowniki z końcówkę -em.

Gosia `co to za rozmowa?
Podziwiam CIę za tą szkołę, praca, dom, dziecko i jeszcze w weekendy nauka:great:

cafe82
anielinka
Hej...

Nawet nie wiem co mam pisać...jak ja bym chiała mieć takie problemy jak dawniej...to wszystko to było pikuś i to malutki :Płacz: Boże kiedy to przestanie tak boleć???:Płacz:

:Całus::Całus::Całus:

teraz tak bedzie kochana przez jakis czas

a jak ty sie czujesz?
jak amelcia?

co na to rodzice?

Ja czuje się okropnie, nie moge się wziąść w garść, nie wspomne że wczoraj wieczorem tak mnie serce bolało że aż lewa ręka bolała i jakaś taka zdrętwiała była...przestraszyłam sie że kurcze jeszcze coś mnie złapie a ja sama z Amelką:Płacz:

Amelka moja bidulka wczoraj nie mogłam powstrzymać łez przezd nią, bo przyszła do mnie i pytała się kiedy pojedziemy do ZOO (bo jeszcze przezd tą cała akcją rozmawialiśmy że pojedziemy do zwierzątek) a ja wybuchłam płaczek, bidu;lka zapytała się mamusiu co się stało, odpowiedziałam jej że mnie brzuszek boli, a ta zaczeła ryczeć razem ze mną i tak siedziałyśmy wtulone w siebie i ryczełyśmy jak bobry :Płacz: tego bólu nie da się nawet opowiedzieć...

A rodzice w totalnym szoku, mama ryczy, tata nie może sobie znaleźć miejsca, no a teściowa to już wogóle tragicznie...także ten gnojek tyle osób zranił w ciągu jednego dnia :Płacz:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cafe my mamy dwie podobne układanki jeszcze, ale nie mogę ich znaleźć na necie, jedna z Trefla z Kubusiem Puchatkiem, łączy się po dwa obrazki też na zasadzie skojarzeń, a jedna z Ravensburgera-przeciwieństwa, np. smutny chłopiec i wesoły. Obie są po Stasiu, kupione w jakimś Realu czy coś w tym stylu.
Laski grają nadal a w Lotto i domino, memo jeszcze za bardzo nie łapią.
Ostatnio je to zainteresowało i nawet długo potrafią przy tym posiezieć NAWLEKAJ NIE CZEKAJ - GRA EDUKACYJNA - ALEXANDER (1553264993) - Aukcje internetowe Allegro, ale oczywiście zdarza się, że po prostu świgają kulkami i tyle:Padnięty:

andzia
Cafe my mamy dwie podobne układanki jeszcze, ale nie mogę ich znaleźć na necie, jedna z Trefla z Kubusiem Puchatkiem, łączy się po dwa obrazki też na zasadzie skojarzeń, a jedna z Ravensburgera-przeciwieństwa, np. smutny chłopiec i wesoły. Obie są po Stasiu, kupione w jakimś Realu czy coś w tym stylu.
Laski grają nadal a w Lotto i domino, memo jeszcze za bardzo nie łapią.
Ostatnio je to zainteresowało i nawet długo potrafią przy tym posiezieć NAWLEKAJ NIE CZEKAJ - GRA EDUKACYJNA - ALEXANDER (1553264993) - Aukcje internetowe Allegro, ale oczywiście zdarza się, że po prostu świgają kulkami i tyle:Padnięty:

o wlasnie,przeciwienstwa
moze moi rodzice kupia olasowi wlasnie cos takiego
dzieki