Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
andzia
Powiedzmy, że mam w miarę porządek:wink:

Gosia u nas tez samodzielna zabawa to RZADKOŚĆ!!!
Cafe o pracy napiszę obok
Magda jednak nie ma tych punktów za starsze rodzeństwo::(:

Pierwszy raz slysze, ze nie ma tych punktow. To od tego roku juz nie ma? U nas sa, a system w calej Polsce powinien byc taki sam!

No u nas nie ma, bo pytałam:Kiepsko:

andzia
magda_79
andzia
Powiedzmy, że mam w miarę porządek:wink:

Gosia u nas tez samodzielna zabawa to RZADKOŚĆ!!!
Cafe o pracy napiszę obok
Magda jednak nie ma tych punktów za starsze rodzeństwo::(:

Pierwszy raz slysze, ze nie ma tych punktow. To od tego roku juz nie ma? U nas sa, a system w calej Polsce powinien byc taki sam!

No u nas nie ma, bo pytałam:Kiepsko:

A to dziwne, że nie ma:kiepsko: u nas też są za to dodatkowe punkty... Ja właśnie czekam na listę dzieci, które dostały się do przedszkola... na dniach powinno być wiadomo...

cafe82
magda_79
U nas dopiero od poniedzialku rekrutacja, a wyniki na koniec kwietnia :lup:

znowu ogladam buty i kolejne mi sie podobaja :)

ZARA piękne mokasyny r. 26 (1497530486) - Aukcje internetowe Allegro

magda mamy taki sam gust:yes:
sa cuuudne
do tego lniane spodnie i zwykla gladka koszulka
wypas

Dokladnie!
Uwielbiam mokasyny i chyba sie skusze. Tylko zeby gad chcial w nich chodzic, bo z nim to roznie bywa :lup:

magda_79
cafe82
magda_79
U nas dopiero od poniedzialku rekrutacja, a wyniki na koniec kwietnia :lup:

znowu ogladam buty i kolejne mi sie podobaja :)

ZARA piękne mokasyny r. 26 (1497530486) - Aukcje internetowe Allegro

magda mamy taki sam gust:yes:
sa cuuudne
do tego lniane spodnie i zwykla gladka koszulka
wypas

Dokladnie!
Uwielbiam mokasyny i chyba sie skusze. Tylko zeby gad chcial w nich chodzic, bo z nim to roznie bywa :lup:

sa sliczne

andzia
Magda butki superowe, ale nie wiem czy nasze dzieciaki nie są za małe na wzuwane buty?Zeby mu nie pospadały jak będzie biegał:)

wiem wiem własnie. Dlatego tylko sie tak napalam :)
Tym bardziej, ze ostatnio Michał postawil na rozwoj ruchowy i postepy czyni ogromne, wiec bieganie w mokasynach odpada.
Podjade z nim do Zary i przymierze takie buty, bo znajac zycie to w ogole nie bedie chcial w nich chodzic.

magda_79
cafe82
u mnie zostaly podlogi
a padnieta jestem:Padnięty:
mlody cos nie chce spac w dzien-chyba niedlugo skoncza sie drzemki,wzdych

U nas tez drzemki juz nie sa codziennie :(

U nas też. jak Amelka wstanie tak o 9-10 to nawet jej nie kłade, bo nie jest zmęczona i spokojnie wytrzymuje do wieczora- nawet bez marudzenia :)
ale jak te ostatnie dni wstaje o 7 to niestety drzemka musowa, bo odstawia wtedy takie histerie że głowa mała i to o byle co :Histeria:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Hej Gosia, kope lat! chyba Cię zciągnełam myślami, bo o Tobie myślałam::): a mianowicie o Waszym odsmoczkowaniu:) bo u nas poszło suuuper i już tydzień jesteśmy bez:))

Zdrówka dla Ciebie! oby Kuba jednak się nie zaraził...

Gratuluję odsmoczkowania:36_2_25: No my już prawie miesiąc bez smoka, Kuba czasami stwierdzi, że chce dydy, ale sam się z tego śmieje:)

witam u nas szpital ciąg dalszy, ze mna juz lepiej, dzisiaj bylam z julkiem u lekarza bo mielismy miec szczepienie a okazalo sie ze pani pielegniarka zapomniala nas zapisac do zeszytu i pani doktor nie bylo no masakra.... potem pojechalam z olkiem do lekarza bo wczoraj mial bardzo duza temp. ale na "szczescie" to tylko cos wirusowego i antybiotyku nie mamy, leczymy sie syropami i kropelkami, jak do poniedzialku nie przejdzie to ponownie do lekarza.

gosia zdrówka kochana, co cie dopadlo tez grypa??? super ze kuba jednak nie chce juz smoka...

anielinka no biedaczko o 7 musisz wstawac....ty to chyba nie przyzwyczajona....a zdjecia swietne, kurcze jaka amelka czysta moje dziecko jak idzie na spacer to zawsze gdzies sie przewroci i wraca ublocony...

andzia u nas tez nie ma punktow za starsze rodzenstwo...mam nadzieje ze dziewczyny sie jednak dostana. ja tez juz zlozylam wnioski i musze czekac do konca kwietnia.

widze ze na tapecie teraz buty wiosenne my tez musimy kupic ale to narazie odloze bo olek chory, a mysle jechac z nim do daichmana i napewno cos wybierzemy.

zapomnialam wam napisac ze w sobote bylam na tagru i kupilam oleczkowi spodnie i katanke i zaplacilam w sumie 40 zł. a sobie trzy bluzki w rozmiarze uniwersalnym czyli musze jak najszybciej schudnac zeby sie w nie zmiescic( mieszcze sie teraz ale strasznie brzuch widac) a zaplacilam za nie 30 zł. wiec zakupy udane wiecej wydalam na skarpetki i bokserki dla S i dla siebie kupilam opakowanie stópek 12 sztuk za 10 zł. uwielbiam jezdzic na targ tylko trzeba miec kase i duza szafe bo nie mam gdzie tego pomiescic

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam!
Ja standardowo u mamy z Michałem, a P. na meczu. Mlody spi, a ja sie obijam. Mama mi powiedziala, ze cos mi sie przytylo i dola zalapalam :((((((((
A poza tym pogoda cudowna , zaliczylismy super spacer :) Spotkalismy w parku na placu zabaw Wiktora, ktory urodzil sie 2 h po Michale i lezal ze swoja mama z nami na sali. Ale z niego zywiol!
Urodzil sie o wiele wiekszy od mlodego, a teraz o pol glowy nizszy.

Anielinka ale Ci sie pokrecilo z imionami/psami :)))

Gosia chorowitku, jak sie czujesz?

Justynka zdrowka jeszcze raz dla WAS!!!
Fajnie macie z takim targiem, u nas nie ma takich atrakcji.

Mei odpisze Ci tutaj. Rowerek suuuper! Moj P. choruje na taki dla Michała.
Kupilas tak na oko? Nie wiem jak to mierzyc czy dla Michała bedzie dobry.

Wczoraj mlodego mierzylam i ma 99-100 cm :lup:

witam na szybko

bylam dzis w pracy-odzylam!!
w poniedz tez jade :yipi:
troche musze sie oderwac od dzieciakow i domu bo zwariuje
K sam zaproponowal,bo widzi,co sie ze mna dzieje

justynka,goskazdrowka

przepraszam ale mam mase roboty
K z olkiem grzebia na dole przy aucie a poki chlopcy leza sobie grzecznie to musze cos chociaz porobic

buziaki