Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
cafe82
wczoraj bylismy u tesciow
pojechalismy do lumpa a oni zostali z dzieciakami
wrocilismy po 2 godzinach a oni upoceni,nawet nie usiedli przez ten czas :hahaha:
tesciowa mowi do mnie-ty to juz chyba doszlas do wprawy :hahaha:

:lol::lol::lol:

cafe82
magda zobacz,te sa fajne

PUMA BENECIO V KIDS ROZ. 27.5 (1475257393) - Aukcje internetowe Allegro

Jeju jakie duże:)
Ja właśnie przed chwilą kupiłam laskom paputki w rozmiarze 23:)

no u nas 26-27:Histeria:
zalezy od dl wkladki
musze zreszta wymierzyc dokladnie

Cafe ćwicz tesciow, ćwicz, niech sie przyzwyczajaja :)
Super z obiadkiem.
Mi w sobote tesciu przyzwiol obiad i na wczoraj mialam dla P., a sobie filety z kurola wrzucilam na grilla i z glowy. Tez tak lubie :)

Pumy super! Michal ma teraz podobne Nike i nigdzie nie moge znalezc takich samych, bo bym mu kupila. A te fajne. My chyba zrezygnujemy z tamtych bialo-zielonych, bo tak jak pisalas - zaraz beda zniszczone.

cafe82
andzia
cafe82
wczoraj bylismy u tesciow
pojechalismy do lumpa a oni zostali z dzieciakami
wrocilismy po 2 godzinach a oni upoceni,nawet nie usiedli przez ten czas :hahaha:
tesciowa mowi do mnie-ty to juz chyba doszlas do wprawy :hahaha:

:lol::lol::lol:

cafe82
magda zobacz,te sa fajne

PUMA BENECIO V KIDS ROZ. 27.5 (1475257393) - Aukcje internetowe Allegro

Jeju jakie duże:)
Ja właśnie przed chwilą kupiłam laskom paputki w rozmiarze 23:)

no u nas 26-27:Histeria:
zalezy od dl wkladki
musze zreszta wymierzyc dokladnie

U nas tez 26-27, musze zmierzyc. Mysle, zet akie 26,5 bedzie akurat.
W tym tygodnu musze zamowic nowe kapcie rozm. 26 :lup:

My właśnie po spacerze:) wydawało się za oknem ciepło, ale dosyć zimny wiatr wieje, Amelka wzieła wózek z lalką, a po chwili mówiła że jej w rączki zimno, a ja ręklawiczek już nie brałam bo myślałam że jest cieplej :lup:

Co do zakupów no to ja też aż tak bardzo nie szaleje, bo wiadomo że kasa ograniczona, ale korzystam z tego że póki jakieś tam pieniądze są to mogę sobie pozwolić na coś takiego:) ogólnie to baaardzo lubie kupywać różne pierdółki do domu i chyba bardziej sprawiają mi frajde niż ciuchy :Nieśmiały:
a nasza łazienka to już prosiła się o zmiany, bo kupiliśmy 2,5 roku temu kosz plastikowy i miał być tymczasowy, no i tak stał już tyle czasu :Szok:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

magda_79
andzia
Oglądałyście wczoraj X-Factor?
Jaka porażka, Sablewska beznadziejna, Czesław w ogóle dno, jąkał się, nie wiem kto kurna wybrał takie jury:Szok:

Mialam obejrzec, ale godzina nie dla mnie, bo wtedy ogarniam mlodego. ale slyszalam, ze ta Sableska to dno totalne, chwala tylko Wojewodzkiego

Miałam ogladać, ale wkońcu zapomniałam bo ja też akurat w tym momencie kąpałam Amelke itd. może będzie powtórka...

anielinka
Andzia u nas z butami tak samo, Amelka nosi teraz rozmiar 23 i nie wiem czy wiosenne 24 nie będą jeszcze za duże :Szok:

U nas wiosenne już będą na bank 24, ale ja się cieszę, że noga im tak szybko nie rośnie, w końcu dziewczynki są:D
Stasiu ma teraz 32, jeszcze trochę i będzie moje buty nosił:D

andzia
anielinka
Andzia u nas z butami tak samo, Amelka nosi teraz rozmiar 23 i nie wiem czy wiosenne 24 nie będą jeszcze za duże :Szok:

U nas wiosenne już będą na bank 24, ale ja się cieszę, że noga im tak szybko nie rośnie, w końcu dziewczynki są:D
Stasiu ma teraz 32, jeszcze trochę i będzie moje buty nosił:D

Pewnie, ze dobrze, ze dziewczynkom wolniej rosna nozki :)
A Stasiu to chlop w koncu! I ma po kim byc taki wysoki :)

anielinka
My właśnie po spacerze:) wydawało się za oknem ciepło, ale dosyć zimny wiatr wieje, Amelka wzieła wózek z lalką, a po chwili mówiła że jej w rączki zimno, a ja ręklawiczek już nie brałam bo myślałam że jest cieplej :lup:

Co do zakupów no to ja też aż tak bardzo nie szaleje, bo wiadomo że kasa ograniczona, ale korzystam z tego że póki jakieś tam pieniądze są to mogę sobie pozwolić na coś takiego:) ogólnie to baaardzo lubie kupywać różne pierdółki do domu i chyba bardziej sprawiają mi frajde niż ciuchy :Nieśmiały:
a nasza łazienka to już prosiła się o zmiany, bo kupiliśmy 2,5 roku temu kosz plastikowy i miał być tymczasowy, no i tak stał już tyle czasu :Szok:

Nasz wstretny kosz tez czeka na wymiane ponad 2 lata :lup:

magda_79
anielinka
andzia
Anielinka a jaki kupiłaś kosz? U mnie też stoi 2,5 roku tymczasowy:lol:

:D ja kupiłam z brązowej wikliny w środku materiałem wyłożonym, mniej więcej coś takiego WIKLINOWY KOSZ NA BIELIZNĘ WDS09-148 44x33x58 CM (1487199584) - Aukcje internetowe Allegro

My własnie mamy cos w tym stylu, ale lamie sie i co chwila Michał wyrzuca patyczki do smieci:)

No zobaczymy jak u nas będzie...ale teraz głównie takie wiklinowe kosze są w sprzedaży, no albo plastikowe...więc wyboru nie miałam :)

anielinka
magda_79
anielinka

:D ja kupiłam z brązowej wikliny w środku materiałem wyłożonym, mniej więcej coś takiego WIKLINOWY KOSZ NA BIELIZNĘ WDS09-148 44x33x58 CM (1487199584) - Aukcje internetowe Allegro

My własnie mamy cos w tym stylu, ale lamie sie i co chwila Michał wyrzuca patyczki do smieci:)

No zobaczymy jak u nas będzie...ale teraz głównie takie wiklinowe kosze są w sprzedaży, no albo plastikowe...więc wyboru nie miałam :)

Fajny, ale moje laski na bank by go obśrupały. Mi najbardziej pasuje narożnikowy i musze wymienić koniecznie na większy,. bo ten dwa dni i pełniusi

K. dopiero przed chwilą wrócił, więc mam chwilę luzu.
Po przedszkolu pospacerowaliśmy 2 h i pierwszy raz w tym roku zaliczyliśmy plac zabaw. Niestety nic dziewczyny nie zmądrzały przez zimę, akrobacje cyrkowe, włażenie po zjeżdżalni w góre, wstawanie na huśtawkach, jedna tu, druga tam, nalatałam się jak dzik:Padnięty:

i ja mam luz
bylam na spacerze,pozniej jeszcze w rossmanie
zzarlam warzywa na patelnie
wykapalismy mlodych
olek oglada bajke,jeszcze troche i nunu

jutro mamy usg bioderek,brzucha i nerek
bioderka na 10,brzuch na 12
wiec troche polatamy

a w miedzyczasie K musi jeszcze pojezdzic do paru klientow-nie wiem jak my to zrobimy,na szczescie sylwia przyjedzie do mlodego-super,bo z nim to jest masakra-juz nie wiadomo co robic,tu rozbierac mlodych,tu plinowac olka:Histeria: