Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

ja dzisiaj mega nie wyspana, seweryn poszedl na rano do pracy i jak wychodzi to zaqwsze daje nam buziaki i dzisiaj chłopaki sie pobudzili i nie chcieli isc spac ponownie, ale przed 6 udalo mi sie jeszcze ublagac olka zeby sie polozyl a julek w koncu tez zasnal....wykanczaja mnie juz te pobudki na karmienie niby tylko 3 razy w nocy ale jednak jakby nie patrzec to po pol godziny kazdy

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

helouł babky :* jeny jak sie wczoraj wziełam za robote to szok ! chyba wiosna idzie ( choć pogoda wyraźnie temu zaprzecza ) normalnie mam taki przypływ energii , ze szok .. wczoraj porobiłam wiecej niz w miesiac robie :D za to padłam na pysk z Julka , ale warto było :) dziś tez juz jestem po odkurzaniu , praniu , przyniosłam drzewa , w piecu sie pali , gary zmyte :D normalnie nie poznaje siebie :D
Andzia a Laski bedą chodziły do tego samego przedszkola co Staś ?
Cafe super , ze K jednak zostaje .. a Olek widze gada jak najęty :d ja na noc jeszcze zakładam Juli pamparsa , chociaz budzi sie w nocy i woła ze chce siku to wole sobie zaoszczędzić jakiś nocnych "atrakcji " :)
Magda Misiek jest poprostu boski z tymi tekstami :D ale co sie musi dziać w tekiej małej głowce :D tyle pomysłów ! :)) a powiedz te testy skórne to juz miałby teraz robione ? pytam bo nam robili tylko z krwi .. naskórkowe gadali , ze dopiero po 3 r, ż .. i własnie jak pisałaś , ze michał taki obsypany to na 2 dzień Julka cała w krostach i plamach ... a słuchaj moze Miska to tesciowa czymś napasła i go uczuliło ?
Gsia hej :) powodzenia na poprawce , gratulacje za odsmoczkowanie , szybko Kuba odpuścił :)) a co tam z tą umową ?
Justynka fajno ze Olek sie dostał i ze darmowe te zajecia :) napewno skorzysta sporo na takich spotakaniach , dawaj wkoncu zdjęcia swojego małego słodziaka !!
Anielinka ale Ci zazdroszcze maratonu sklepowego :) juz nie pamietam kiedy tak spokojnie mogłam sobie po miescie połazić ...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

gośka łobuzie, no ja tez apeluję, żebyś częsciej zaglądała!!! I brawo dla Kubusia za odsmoczkowanie, zazdroszczę, że już jesteście po!!!

Cafe super, że jednak K. nie wyjeżdża:great:

Justynka ja niewyspana od dokładnie 2,5 roku::): A tak serio to współczuje.

Anouk rzucisz weną do koleszanki?
A laski tak do tego samego p-kola co Stachu, zresztą u nas jest tylko jedn0o:Oczko:

Anouk dostałam z czegoś w łeb, ale czy to była wena to się dopiero okaże:lol:
No odkurzanko to tez kilka razy dziennie, ogólnie po każdym posiłku jest chlew. Ostatnio K. mówi: was jakby wsadzić do chlewa to cieżko by było rozróżnić gdzie świnie, a gdzie Zosia i Marysia:lol:

U nas butla tylko rano do mleka, też mnie to wkurza, ale sru, niech piją.
Niekapków nie używamy juz z pół roku, laski piją z normalnych kubków

heheh mam nadzieje , ze nie pomyliłam paczek i rzuciłam ta z weną .. bo obok lezy taka 2 paczka ze sraczką :DD musze jednej babie ja rzucic :D
łegh no z kubka Jula tez naprawde ładnie pije ... nie wiem.. moze sobie brak smoka tak rekompensuje ( bo nie ciagnie dydka odkad skonczyła poł roku ) ...
hheheh ładnie sie rodzice nabijacie z dzieci LOL :)) ale chociaz jedzą samodzielnie i w przedszkolu nie zgina :) a tam niech sie juz inni martwia o chlewik :)

cafe82
hej

anouk i ja chce wene,pliss

andzia pociesze cie,ja tez ciagle laze o sprzatam:Histeria:
a mlodzi na razie balaganu nie robia...ale te ich ciuszki,sliniaki i inne pierdoly :Szok:

wzielam sie za wystawianie rozkow i innych gowienek...zajmuja kupe miejsca a moze pare zeta wpadnie

Cafe łap wene leci !!!!
no przy takich maluchach zawsze jest pełno "akcesorii " własnie sliniaki, kremiki , itp . tałatajstwa .. AAAAAAAA ... napewno cały czas jest co robić .. jak noc ?

Anouk
cafe82
hej

anouk i ja chce wene,pliss

andzia pociesze cie,ja tez ciagle laze o sprzatam:Histeria:
a mlodzi na razie balaganu nie robia...ale te ich ciuszki,sliniaki i inne pierdoly :Szok:

wzielam sie za wystawianie rozkow i innych gowienek...zajmuja kupe miejsca a moze pare zeta wpadnie

Cafe łap wene leci !!!!
no przy takich maluchach zawsze jest pełno "akcesorii " własnie sliniaki, kremiki , itp . tałatajstwa .. AAAAAAAA ... napewno cały czas jest co robić .. jak noc ?

dzieki dzieki

nocka jak zawsze
juz sie przyzwyczailam
K tez wstaje,jakos sie dzielimy ale olek tez nam zaczal sie budzic i jak mali zasna,to olas sie budzi i tak w kolko

andzia
Maryśka drugi raz zsikała się w gatki:glass:
Kiedyś Zośka miała taką fazę, chyba z 2 tyg. to trwało, a od wczorak Maryśka, mam nadzieje, ze jak jej minie, to juz będzie z górki...

Cafe współczuje tych nocek...:Całus:
Anouk na sraczkę tez się nie obrażę, może chociaż jakiś kilogram zgubię:lol:

:hahaha: fakt kilogram mniej tez dobry :D
co do sikania to napewno bedą jeszcze takie zwroty akcji dopóki nie załapią na dobre .. wystarczy ze sie czym zajmą , zagapią i sru .. przeciez tyle rzeczy jest do zrobinia :)) nie zawsze pamietają zawołac pewnie :)

Ale tu wesolo od rana. Anouk jak Ty taka rozrzutna to i na Szczecin cos rzuc :)
Pediatra powiedzial, ze jeszcze odczekamy z testami, ale jak dalej beda problemy ze skora to za jakies 2 m-ce juz moglby na te skorne isc.

Andzia u nas tez odkurzanie 2 razy dziennie, codziennie podloga myta itp., ale to inne nasze dziecko tak brudzi, bo z samym Michalem to bym sprzatala wlasnie raz na tydzien :)

Gosia i ja Ciebie od lobuzow wyzwe! Kobito, zagladaj do nas czesciej!
Powodzenia na poprawce. Super, ze Kuba juz bez smoczka, calkiem sprawnie Wam to poszlo.
Yoko tez juz tak strasznei linieje?

Justynka u nas pobudka ok. 6 to standard, wiec jak raz tylko tak musialas sie obudzic to nie tak zle :)

U nas tez Michu normalnie pije z roznych kubkow, ale do mleka butla musi byc i koniec. A pije rano i wieczorem. Ale co tam, jak chce to co mu mam zalowac :)

magda_79
Michal tez jeszcze ani jedenj nocy calej nie przespal.

Cafe ale Olek z Wami spi? Przychodzi do Was w nocy? Wtedy tez sie budzi? Bo Michu budzi sie dopoki u nas nie wyladuje, a potem spi juz calkiem ladnie.

olek spi u siebie
juz nie przychodzi ale wola,czasem i kilka razy w ciagu nocy:Szok:

wczoraj andzia narobila mi smaka na ogorkowa i zrobilam
coprawda na szybko na kostkach ale wyszla mi pyyyyyszna.i wlasnie dodalam ryzu,super
nawet K zjadl miche chociaz zup nie jada-no ale musial pomarudzic,bo tesciowka wszsytko zabiela a ja nie:Oczko:

a teraz zmykam
obiecalam sylwii rafaelo i 3bita na imprezke
o 16 przyjada odebrac a ja jeszcze nie zaczelam

milego dnia :Całus:

My byłyśmy godzinkę pobiegac po parku, niestety laski już dzisiaj nie były takie grzeczne:Kiepsko:Ja chcę wiosnę!!!

Anouk fajnie, że masz zawsze jakąs alternatywę do samotnego siedzenia w domu!!!
Magda my jedziemy ze Stasiem na testy w poniedziałek, S. miał robione skórne jak miał 3 latka i teraz jedziemy powtarzac, bo być może coś się zmieniło i będą bardziej wiarygodne. Ja też słyszałam, że są one dopiero od 3 lat, ale w Waszym wypadku lepiej zrobić wcześniej niż czekać, tak myślę. Te z krwi są cholernie drogie::(:
Cafe u mnie ogórkowa też nastawiona::):Cieszę się, że smakowała.
Miłego pieczenia, ja nie wiem jak Ty dajesz radę przy trójce chłopaków coś robić, u mnie kuchenne sprawy raczej po 20-tej:Histeria:

Haj laseczki:)
A ja czytam od rana na raty i co mam napisać to mi ktoś, albo coś przeszkadza :Oczko:

Cafe ja pikole Ty jeszcze masz czas i siły na robienie dwóch ciast??!! :Szok:

Anouk idź kobito idź do rodziców a co będziecie same siedziały w domu :Oczko: ja też jak mam tylko mozliwość to ide do mamy, ale dziś własnie mój tata rano mówił że Julka znowu chora i pojechali z nią do lekarza, bo ponoć aż się dusiła w nocy :Histeria: więc nie pojdziemy pewnie przez kilka dni (bo oni razem mieszkają) kurcze przedwczoraj Amelka była u J. mam nadzieje że nic nie podłapie...
a wczoraj wieczorem jak Amelka zasnęła to zakaszlała, a ja az gęsiej skóry dostałam jak usłyszałam to zakaszlnięcie- masakra tak się boje teraz tego kaszlu, ale myśle że to ot takie poprostu zakaszlnięcie było, może od smoka...
u nas do mleka też butelka ze smokiem, pije je głównie rano, czasem ale żadko na wieczor jej się zachce...

U nas co do sprzątanie to tak jak u Magdy, czyli bardziej pies brudzi niż Amelka, no i oczywiście Ł. się do tego przyłącza, bo rano jak juz załozy buty no to przypomina mu się że czegoś tam nie zabrał z kuchni, albo z pokoju i rano pełno śladów z piachu :Zły: no ale co, żona siedzi w domu cały dzień to co ma innego do roboty..:lup:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif