Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
JA juz po lekarzu. Zrobil mi tylko usg, bo na cytologie i usg piersi jescze za wczesnie. No i wsio ok. Rosna nowe pecherzyki, wszystko oczyszczone. Moge juz normalnie funkcjonowac. troche pogadalismy. w domu znowu zryczalam sie jak durna, ale juz mi lepiej. Fajny lekarz, taki cieply i serdeczny. Niby nic, ale od razu mi lepiej jak mowi np ze stalo sie nieszczescie a nie obumarcie czy cos w tym stylu. Albo maluszek a nie zarodek.

Madzia superowo że wszystko w porządku:) i fajnie że lekarz taki ciepły to bardzo ważne szczególnie w takiej przykrej sytuacji!!!:Całus:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

justynka1984
ja się czuje w miarę dobrze, lepiej niz po pierwszej cc....prosciej chodze i wogole mniej mnie ciagnie rana, za to mialam mega bol glowy ale taki ze nie moglam sie ruszac dostalam jakies leki i pomogly.
A Julek ciagnie cyca jak najety, mam tyle mleka ze az mnie chce rozsadzic, o wiele za duzo w porownaniu z tym ile Juleczek je.

justynka to super ze czujesz sie dobrze:) a zpokarmem oby jak najdluzej tak duzo go bylo:)

kasioleqq
magda_79
Andzia a ja weszlam specjalnie, zeby Ci napisac co moje dziecko przed chwila powiedzialo :)
Mowi: moglaby tu dzisiaj przyjsc jakas ciocia.
Ja: a ktora ciocia?
Michał: moze ciocia Ania? Ciocia Ania to ciocia i moj przyjaciel! I ciocia Ania ma wujka Kube!

Ale mnie rozbawil :)

:hahaha::hahaha::hahaha:

dobrą ma pamięć przecież widzieliście się w lato nie???

No chyba ma dobra pamiec. Dawno juz nic nie wspominal z wakacji :)

magda_79
Andzia a ja weszlam specjalnie, zeby Ci napisac co moje dziecko przed chwila powiedzialo :)
Mowi: moglaby tu dzisiaj przyjsc jakas ciocia.
Ja: a ktora ciocia?
Michał: moze ciocia Ania? Ciocia Ania to ciocia i moj przyjaciel! I ciocia Ania ma wujka Kube!

Ale mnie rozbawil :)

Kochany Michałek:Podziw::Podziw::Podziw:
ucałuj go mocno od cioci Ani i powiedz, że kiedyś na pewno go odwiedzę z jego przyjacielem i wujkiem Kubą, a zołzy moge mu nawet na dłużej zostawić:D

Właśnie pożarłam wielkiego hamburgera i doprawiłam go czekoladowym gwiazdorkiem. No comments...:Kiepsko::Wściekły:

Byliśmy u lekarza i osłuchowo wszyscy czysto, gardła ok, wyglądają jak okazy zdrowia. U Marysi nic nie słychać w oskrzelach, fakt, że dzisiaj kaszlała mniej niż wczoraj, kazał dawać dalej to co daje. Stasiu jak stwierdził to dziwny przypadek i on już nie bardzo ma pomysł na niego...dał skierowanie na badania, żeby się upewnić czy wszystko jest ok i mówił też, że możemy pojechać z nim do jakiegoś dobrego pulmonologa, żeby go obejrzał i ewentualnie pomyśleć o spirometrii.
W ogóle to nie mógł się nadziwić jak zołzy się rozgadały(ostatni raz były u niego chyba jakoś na początku grudnia). Waliły mu takie teksty, że szok. Zawsze dostają od niego lizaki, więc ledwo je zbadał to te od razu: dasz lizaka. No daj lizaka. No daj. I jak katarynki, jak im w końcu dał to było: Proszę pana, otwórz lizaka. Masz papierek. Wyrzucisz? Wyrzuc Pan papierek, tam jest kosz. Kochany jesteś, że wyrzuciłeś.Itd.A on patrzył na nie z fascynacją i robił wszystko co mu kazały. Komedia. Pocieszał, a raczej próbował pocieszyć, że będzie coraz lepiej i że dzięki tej żywotności poziom psycho-ruchowy mają na poziomie 4-latka. Dla mnie to jednak marne pocieszenie, bo w samochodzie juz mieliśmy taką wiksę, że chcieliśmy je wysadzić, Maryśka cały czas się darła: tata szybciej, gazu, a Zośka: tata nie tak szybko, powolutku jedź, bo policja tu stoi. Itd. A Stachu spał:Padnięty:

Zrobiłam tez zdjęcie szczeny i będzie jutro jazda, boje się jak cholera. Korzenie tej ósemki rosną prawie, że poziomo, jakby w stronę policzka, a ta wystająca częśc zęba pcha się na siódemkę. Bawet nie wiecie jak się boję:Płacz:

Magda:Całus: Fajnie, że lekarz ciepły i z podejściem...jeszcze troszkę i będziesz mogła cieszyć się maleństwem, zobaczysz...wiesz, że ja mam zawsze rację:yes::Oczko:

Justynka śliczne zdjęcie, bardzo się cieszę, że już jesteście w domku. Zdawaj na bieżąco relację jak dajecie radę w powiększonym składzie.

Anielinka pamiętam jak cierpiałas po tym woreczku i nie mogłaś jeść. Mnie siostra K. "pocieszyła", że po wyrwaniu ósemki schudła 2 kg w tydzień, jadła tylko papki, bo tak ją buzia bolała.

hej

justynka dobrze,ze juz w domu-sliczne zdjecie
andzia super,ze dzieciaki zdrowe
a dentysty nie zazdroszcze-ale bedzie z glowy:Całus:
bylam u olka,pospALam 2 godziny i znow szpitalne mury,blee
K chcial zostac z nami na noc ale wyrzucilam go do domu-niech chociaz on wypocznie
zmieni mnie jutro po obchodzie a ja chce wysprzatac chate bo syf mamy ze hej

Andzia no i dobrze że jednak tego zęba prześwietliłaś, napewno to będzie ułatwienie dla dentystki :yes:
trzymaj się bidulo, nie rujnuj jutro tam tego gabinetu!!!:Oczko: na którą godzinę idziesz?
a dzxiewczyny jak zwykle rozbawiły mnie tym swoim zachowaniem u lekarza, to sa małe katarynki, no:D

Justynka sliczna fotka, Oleczek taki wpatrzony w braciszka, pewnie jeszcze do końca nie dociera o co chodzi, ale pewnie kwestia czasu i się przyzwyczai do nowej roli brata :D a z Julka taki słodziak...ahhh jak mi się chce ostatnio patrzeć na takie maluszki :Nieśmiały:

Cafe
ty jeszcze myslisz o sprzątaniu?!:Szok:
no własnie też miałam pytać, czy Olek ciągle u rodziców czy K. go zabiera do domu?

Magda no to super wieści że u gina wszystko ok! no i bardzo fajnie że lekarz ma takie ciepłe podejście, wiadomo że odrazu na duszy lepiej...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam dzisiaj w o niebo lepszym humorze :) Dołek minął i jest ok.

Justynka suuuper fotka! Z niecierpliwoscia czekam na kolejne. No i na relacje jak dajecie rade :)
Jak na wczesniaka to Julek wyglada na calkiem duzego.

Andzia poplakalm sie ze smiechu jak poczytaalm teksty dziewczyn :sofunny:
Wcale sie nie dziwie, ze lekarz jak zaczarowany. Ale teksty w samochodzie najlepsze :hahaha: Ale macie wesolo!
super, ze u lekarza ok!
A Ty dasz rade! Na ktora jedziesz? Bede mocno trzymac kciuki!

Cafe ło matko! Ty jeszcze o sprzataniu myslisz? Ciekawa jestem jak Olek daje rade!?
Tu;am mocno!

siemanko!!!

Andzia trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte u dentysty:) bedzie dobrze!!!
a teksty dziewczyn poprostu mnie rozwalaja!!! hahaha chcialabym to zobaczyc jak wydaja lekarzowi polecenia:hahaha::hahaha:

Cafe Kochana jestes wielka!!! na prawde jedz do domu odpocznij odrobinke, a nie o porzadkach myslisz...sił i zdróka jeszcze raz, napisz jak Olek:)

Magda super że dołek zakopany!!! oby więcej dołków nie było i podpisuje sie pod tym co powiedziala Andzia, niedługo będziesz sie cieszyc maluszkiem tez jestem tego pewna:)
zdrówka dla Miska!!!

a ja dzis ide do Urzedu skarbowego zlozyc rozliczenie...ehhh mam nadzieje ze nie bedzie kolejek jeszcze bo zawsze kolejki zaczynaja sie przewaznie od marca...nie??? raczej kazdy na ostatnia chwile sklada...
kurde Nalka dzisiaj spała od 22 do 8:) super ale teraz chce ciagle na rece albo bynajmniej mnie widziec...ehhh, a Kacper wciagnał, na sniadanie dwie kromki chleba z konfitura;) a teraz chce kulki z mleczkiem...szok normalnie ile to dziecko potrafi zjesc...na razie mu nie dam tych kulek...

hej babki :) Julka juz bez goraczki , wszystko wyglada narazie ok , wiec narazie odpuszczem tego doktora .. kurcze myslałam , ze dziś do rodziców zawitam , zostawie Jule i skocze na miasto ..ale M nie dostał wczoraj wypłaty i zas nie ma z czym ruszac :( luty zawsze taki lipny u nich w firmie ... z 2 -j strony to mnie dziwi bo M wszystkie soboty pracował ...i ze tyle pracy i wogóle a kasy na czas nie ma , a rachunki wrzeszcza z szuflady "ZAPŁAC MNIEE " !!
Justynka witaj w "domu " :DD super , ze dobrze sie czujesz i ze masz tyle pokarmu , faktycznie masz "mleczarnie" na tym zdjeciu takie wielkie i apetyczne :DDDDDD Juluś śliczny , czekamy na fotki !!! Olo chyba jeszcze nie łapie , ze te małe różowe coś zwane bratem zostaje na zawsze :D
Magda hehe ale Misiek ma pamiec !! toz tojuz ponad pół roku :D niesamowity oj z tym kaszlem ... zdrówka dla Michała i super ,z e sie lepiej czujesz :) brawo !!
Andzia dasz rade , moze nie bedzie tak żle ,nie nakrecaj sie babo na zaś i nie suchaj nikogo , co przypadek to jest inaczej :) a Zołzy bosskieee :D mają zdolnośc manipulowania tłumem :D doktora zaczarowały i wykonywał wszystkie ich polecenia i jeszcze sie kune pewnie z tego cieszył :DDDDDDD hyhyhyhyhyh
Cafe jak dziś chłopcy ? jak sie czujesz Ty ?
Anielinko nie wiem chyba Ci umkneło pytałam wczoraj o te twoje kolano biedne , jakas poprawa jest po tej rehabilitacji ? jak kaszelos Amelkos ?

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

magda misiek jest slodki ... no przystojniacha so szczescianu!nie moge,ciagle ogladam te zjdecia... i ma super pizamke
zdrowka dla niego:Całus:

anouk i dla julci zdrowka,dobrze ze juz bez goraczki
no i szkoda,ze jeszcze kasy nie macie-ja juz o pieniadzach sie nie wypowiadam-wzdych

popijam wlasnie kawke w domu!
K przyjechal z samego raqnca i mnie zmienil
mialam wysprzatac ale za cholere mi sie nie chce a poza tym nie wiem za co sie zabrac
takie tu puchy...to puste lozeczko,pusty pokoj olka
siedze i rycze!!!

mowie wam,tak w dupe dostalismy i taka lekcje pokory,ze nie potrafie tego ogarnac!!!
chyba ktos gdzies chcial nam pokazac,zeby doceniac co sie ma i nie marudzic!

a olek wydaje mi sie,ze dobrze
wydaje mi sie,bo moze to takie pozory??
nie wiem juz sama

na pewno teskni bidulek
ale siorka baaardzo o niego dba,ciagle cos wymysla..na pewno sie nie nudza

poprzytulalismy sie ,pogadalismy,wytlumaczylam co i jak
licze,ze nie bedzie akcji jak bedziemy juz wdomu,zobaczymy

dzis K do niego jedzie na popoludnia