Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej babky ;) juz myslałam , ze sama tu dziś bede siedziec :)
Anielinka kurcze z tym kaszlem , pewnie sie Amelka męczy :( a najgorsze jak sie spac chce a takie cholerstwo przeszkadza :( fajnie ,ze masz zapas body :) Jula mi ze wszystkiego powyrastała , wiec to była dobra okazja do uzupełnienia zapasów :)
Kasioleq to lipa z ta głowa , idż faktycznie do tego lekarza po co sie meczyć :) ide na bok ...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

czesc kochane ja dopiero teraz zasiadłam, zmianiłam posciel, S przyniosł łózeczko dla maluszka i juz stoi rozlożone ja robie prania poscieli i takich tam bo wole sie przygotowac jeszcze ide zaraz naszykowac na wszelki wypadek wyprawke do szpitala na wyjscie dla maluszka, no i moze dla siebie juz cos podszykuje, obiad juz mi sie gotuje a oleczek teraz poszedl do dzidkow wiec jeszcze moze sie poloze na troszke na kanapie z kotami i poczytam jakas ksiazke.....

kasiolegg idz do lekarza w poniedziałek pewnie do neurologa cie wysla jak nic i tomograf i takie tam cie beda czekac, ja mialam podobnie z bolami glowy i stwierdzono u mnie migreny ale to jak bylam mloda.....teraz juz nic mi nie jest, ale mnie to cała glowa bolala a najbardziej skronie.....

magda mowisz ze dwojeczka ci tak narozrabiala w domu aurelcia taka niegrzeczna jest????

anouk no coz tak to jest z tymi facetami ja juz sie przyzwyczailam, ale wczoraj mialam kryzys jak nic i juz nie mialam sily wiec nic nie robilam....

a mnie wogole jakis kryzys dopadl albo jakies nagromadzenie hormonow czy cos, plakac mi sie chce i wogole rano to siorpalam w poduszke bo oleczek tylko mamo i mamo a jak ja do szpitala pojde to jak on bezemnie sobie poradzi i jak ja sobie dam rade bez niego....no mowie wam kryzys, wiec bede sie trzymala rekami i nogami zeby tylko do szpitala sie szybko nie pakowac bo jak teraz bym poszla to pewnie do 10 i tak mnie przetrzymaja z ta cesarka.....ale postanowilam ze od poniedzialku daje oleczka do moich rodzicow na kilka dni zeby rzeczywiscie polezec i moze ten bol mi przejdzie, narazie to sie mamie mojej nie przyznaje ze mnie cos boli bo mnie jeszcze opierniczy ze nie ide do szpitala.....zeby chociaz do tego 4 wytrzymac to juz wtedy moze sie wszytsko dziac co chce....ale sie rozpisalam i sie pożaliłam i aż mi lepiej....jak to dobrze ze was mam:11_9_16::11_9_16::11_9_16:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Justynka :* napewno hormony szaleja i wiesz cała masa własnie niepokoi co to będzie , o ola sie nie martw pewnie swietnie da sobie radę , musisz pomyslec wtedy o sobie i o maleństwie , bedzie dobrze :*** a jak bedzie trzeba isc do szpitala to trzeba nie mozesz ryzykowąc swojego zdrowia i dzieciola ..
i masz racje przygotuj juz wszystko teraz bedzie z bani a jak coś nie daj bóg wczeniej wyjdzienie bdziesz miała dodatkowego stresa :)

kasioleqq
napisalam na boku...

Anielinka w poniedzialek ide koniecznie, ale mysle ze to moze byc przez to ze prawie nie jesm chociaz odkad ten palant jest u starych i wiem ze nie siedzi glodny to jem 2razy dziennie:lup: no nie wiem ale warto sie przebadac..przeciez nie moge sie wiecznie szprycowac ibupromem...

tak włąsnie pomyslałam teraz o tym odchudzaniau i moze to jest przyczyna tych bóli , jednak niedojadasz , cały dzień w biegu , jeszcze te szopy z R ... wszystko po trochu moze mieć na to wpływ ...no ale zobaczymy co powie doktór ..

justynka1984
czesc kochane ja dopiero teraz zasiadłam, zmianiłam posciel, S przyniosł łózeczko dla maluszka i juz stoi rozlożone ja robie prania poscieli i takich tam bo wole sie przygotowac jeszcze ide zaraz naszykowac na wszelki wypadek wyprawke do szpitala na wyjscie dla maluszka, no i moze dla siebie juz cos podszykuje, obiad juz mi sie gotuje a oleczek teraz poszedl do dzidkow wiec jeszcze moze sie poloze na troszke na kanapie z kotami i poczytam jakas ksiazke.....

kasiolegg idz do lekarza w poniedziałek pewnie do neurologa cie wysla jak nic i tomograf i takie tam cie beda czekac, ja mialam podobnie z bolami glowy i stwierdzono u mnie migreny ale to jak bylam mloda.....teraz juz nic mi nie jest, ale mnie to cała glowa bolala a najbardziej skronie.....

magda mowisz ze dwojeczka ci tak narozrabiala w domu aurelcia taka niegrzeczna jest????

anouk no coz tak to jest z tymi facetami ja juz sie przyzwyczailam, ale wczoraj mialam kryzys jak nic i juz nie mialam sily wiec nic nie robilam....

a mnie wogole jakis kryzys dopadl albo jakies nagromadzenie hormonow czy cos, plakac mi sie chce i wogole rano to siorpalam w poduszke bo oleczek tylko mamo i mamo a jak ja do szpitala pojde to jak on bezemnie sobie poradzi i jak ja sobie dam rade bez niego....no mowie wam kryzys, wiec bede sie trzymala rekami i nogami zeby tylko do szpitala sie szybko nie pakowac bo jak teraz bym poszla to pewnie do 10 i tak mnie przetrzymaja z ta cesarka.....ale postanowilam ze od poniedzialku daje oleczka do moich rodzicow na kilka dni zeby rzeczywiscie polezec i moze ten bol mi przejdzie, narazie to sie mamie mojej nie przyznaje ze mnie cos boli bo mnie jeszcze opierniczy ze nie ide do szpitala.....zeby chociaz do tego 4 wytrzymac to juz wtedy moze sie wszytsko dziac co chce....ale sie rozpisalam i sie pożaliłam i aż mi lepiej....jak to dobrze ze was mam:11_9_16::11_9_16::11_9_16:

justynka a teraz juz stara jestes???:lup: kochana na pewno hormony buzuja, ja wiem ja to ciezko zostawic dziecko w domu jak sie idzie do szpitala "po" nowa dzidzie... ale bedzie dobrze kochana zobaczysz czas szybko zleci i bedziesz tulic i Oleczka i malenstwo... imi ę juz wybrane??? czy mi cos umknelo???

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

kasiolegg no wlasnie jeszcze nie wiemy dokladnie jakie imie ale jestesmy juz blizej niz dalej, tesciowa wymyslila maksymilian ale mnie to sie z pieskiem kojarzy i powiedzialam ze w zadnym wypadku, jeszcze S wymyslil kiedys tam Oliwier teraz Sylwester no i sebastian ale chyba zostaniemy przy Oliwierze to chya bedzie najlepsze imie, naprawde mamy taki problem nie to co z oleczkiem....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Hej lasky,
wczoraj już nie zajrzałam, bo nie miałam siły. Mam stan zapalny w gębie, biorę antybiotyk i jak najszybciej muszę usunąć tą ósemkę. Boli mnie papa, jeść nie mogę, łażę przez to wszystko rozbita niemiłosiernie. Stachu dwie ostatnie nocy dusił się okropnie, aż wymiotował, dzisiaj od rana prawie wcale nie kaszle, a jak już to tak odrywająco, więc mam nadzieje, że idzie ku lepszemu. Powiem Wam, ze tak nam się ten rok zaczął, że gorzej chyba byc nie może::(:
K. chce mnie jutro zabrać na zakupy na poprawę humoru, ale jeszcze nie mamy załatwionej opieki dla dziatwy

Anielinka cieszę się, że Sinecod pomógł:yes:
Cafe zdrówka dla Was. Szkoda, że K. musi na tak długo wyjeżdżać. Jest szansa na jakąś pomoc w tym czasie?
Mi kiedyś lekarz proponował spirale, ale jakoś nie jestem do końca przekonana...
Justynka ale ten Twój S. niereformowalny. Gdyby mi Kuba tak powiedział, to bym mu dopiero pokazała, na szczęście wiem, że mi tak nigdy nie powie...ja bym na Twoim miejscu zrobiła strajk, leż cały dzień do góry tyłkiem i nie rób nic oprócz zajmowania się Olkiem, może wtedy mu się oczy otworzą :Wściekły:
Magda u nas bajek zero:) Co do odpieluchowania to nie wiem co Ci radzic, ja miałam kilka podejść, za każdym razem było jak u Was, aż kiedyś nagle same zdjęły pieluchy i zaczęły wołać. Jak przez kilka dni nic nie ruszy, to może daj Miśkowi jeszcze czas. CHociuaż z drugiej strony jak od września mają pójść do p-kola to i tak muszą umiec się samodzielnie załatwić...
Anouk my już body nie używamy, tylko podkoszulki, ale dzięki za namiary:)
Kasioleqq współczuje bólu głowy. MOże to jakaś migrena? Albo jak Anouk mówi organizm osłabiony, przemęczony i od tego:Całus:
Gosia fajnie, że sobie tak dobrze radzisz za kierownicą:)Wrzucisz jakieś fotki Kuby z Yoko?

Justyna Oliwer moze być , ja sie zdadzam yhyhhyhyhyhyhyhyh :D
Andziula :* biedaku ... faktycznie zeby Was poczatek roku rozpieszczał to niekoniecznie :( dobrze , ze jadnak masz ten antybiotyk , napewno zaraz poczujesz ulge , a jak z tym wyrywaniem , juz masz jakiś termin ? i zdówka dla Stasia , ale go przydusiło mocno ;( oby juz nie było nawtorów tego okropnego kaszlu :*

jeny ja mam takie rozpierdul w chałupie , ze masakra mam nadzieję ze do 18 ogarnę ... no ale galareta zrobiona , ciasto zaraz finiszuje , miecho sie marynuje , jeszcze tylko farsz do ciasta francuskiego i finito .. tylko ten bajzel O.o ... jeszcze jUlka mi pło miski budyniu przecisneła przez takie malutkie sitko ... cały dywan w buduniu , julka w budyniu , pies w budyniu ..AAAA

justynka :Całus:
daj olka do rodzicow,daj...odpoczniesz sobie,polezysz i zobaczysz czy cos lepiej
i naszykuj wszsytko dla swietego spokoju,juz tak niewiele ci zostalo
a olek da sobie rade!przezywalam niedawno to samo wiec dobrze rozumiem twoje watpliwosci:Całus:

anouk a ty co tak szalejesz??galareta,ciasto,miecho....jakas imprezka??

kasioleqq idz do lekarza,porobisz badania,zobaczysz...i moze zwroc uwage faktycznie na to ile i co jesz,z tego co mowisz to niewiele tego a to moze sie odbic na samopoczuciu
dobrze pamieta,,ze nasza goska tez miala bole i zawroty glowy ja zaczela kiedys dietowac?

Ja tak na szybciutko. Musze pomyc naczynia i troche poprasowac, mlody spi to wykorzystam. Od rana latam, umowilam sie z przyjaciolka na kawe, bo ma troche problemow, potem przyjechal P. z Michałem, wciagnelam lody, kumpele zabralismy do domu, przyjechal jej maz z synkiem i dopiero wyszli. Ufff, jestem wykonczona, a tu tyle roboty.
Ale ciesze sie, ze moglysmy same pogadac, bardzo mi tego brakowalo :)))

Justynka wiem, ze sie martwisz o Olka i dobrze to rozumiem. Jak mialam zabieg to co 5 min trulam wszystkim dupe czy na pewno wyjde w ten sam dzien. Mysl, ze spedze noc bez Michała byla okropna. A S. i tescie na czas Twojej nieobecnosci nie moga zorganizowac opieki nad Okiem, zeby mogl byc u siebie w domu?

Gosia fajnie, ze Yoko i Kuba sie dogaduja. U nas tez wesolo.
A powiedz jeszcze jak z linieniem Yoko? Duzo klakow?

Anouk ale masz dzisiaj pichcenia :) Same pysznosci robisz.
Kicha z tym brakiem pradu, nawet nie wiedzialam, ze moga byc przez to takie problemy jak sie ma piec.

Andzia wspolczuje bolu szczeki. Wiem dobrze jaki to koszmar. JAk dla mnie nie ma gorszgo bolu.
Kiedy pojedziesz wyrwac ta osemke???
Powiem Ci, ze Marysia wyglada tak slicznie, ze i siniol na nosie jej nie przeszkadza. Cudowne sa te Twoje laseczki!
Dobrze, ze Stasiowy kaszel juz mija, musial sie trasznie meczyc :(

Kasioleqq organizm Ci mowi, ze musisz sie normalnie odzywaic. Stad te bole, Kasia, nie rob sobie krzywdy i nie przesadzaj z tym odchudzaniem. Niszczysz sie, a pamietaj, ze musisz byc zdrowa, bo masz dla kogo. Zajrze pozniej na boczek :)

Cafe ale noc za Wami! WSpolczuje, ale masz glodomorkow w domu!

A my mamy dzis gości, więc i ja się wziełam za pichcenie, niby nic takiego nie robie, ale dla chłopów trzeba było jakąś zagryche skombinować :Oczko:

Andzia powiem Ci że z tym siniolem M. myslałam tak jak i Cafe :lup: musiałam się przygladać na to zdjęcie i przekręcać monitor, żeby coś tam zobaczyć:)) a poza tym to laski Ci wyrosły, naprawde baaardzo poważnie wyglądają :yes:
współczuje bólu szczęki, ja miałam też takie problemy, więc wiem jaki to okropny ból :((
ale masz kochanego męża, no no, zakupki na poprawe humoru...zazdroszcze!:D

Magda fajne przedpołudnie za Toba, nie ma to jak sobie z kimś bliskim poplotkować...

Cafe ale masz głodomorków:)...współczuje nocki! i Ty jeszcze za rogaliki się bierzesz? skąd ty tyle sił czerpiesz :Oczko:

Anouk to co dziś imprezujemy rzem, coo?:Oczko: duzo będziesz miała tych gości, bo ja tylko 2 sztuki :D

Justynka
odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj!!! a skoro masz takie mozliwości dania Olka do dziadków to korzystaj :yes:

Kasioleq dziewczyny mają racje, że ból głowy może nasilać się od odchudzania, ja tak mam że jak tylko jestem głodna, to łeb odrazu zaczyna mnie napierdzielać...no i właśnie przez ta głowe zawsze tak cięzko mi szlo z tym odchudzaniem :((

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif