Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia super ze juz sie lepiej czujesz!!! Zdrowka dla laseczek!
Jak zwykle sa powalajace :sofunny: Marysia sie nie denerwowala jak Zosia sie z niej nasmiewala???

Tata wieczorem mial cisnienie 110/85, wiec mega poprawa. Czekam teraz na jego tel. po obchodzie.
Z mama troche pogadalam, ale ciezko i tak. Caly czas ma dola i nie moge jej nic przetlumaczyc.

magda_79
Andzia super ze juz sie lepiej czujesz!!! Zdrowka dla laseczek!
Jak zwykle sa powalajace :sofunny: Marysia sie nie denerwowala jak Zosia sie z niej nasmiewala???

Tata wieczorem mial cisnienie 110/85, wiec mega poprawa. Czekam teraz na jego tel. po obchodzie.
Z mama troche pogadalam, ale ciezko i tak. Caly czas ma dola i nie moge jej nic przetlumaczyc.

ale dobre wiesci!
tabletki dzialaja,fajnie!

a mamuska bidna
na pewno sie denerwuje

Magda super, że jest poprawa u taty!!! A mamie nawet takie polepszenie nie poprawia humoru?

DO tej pory to Zośka miała fazy sikania w majtki i zawsze Marysia się z niej nabijała, a dzisiaj role się odwróciły:)
Najbardziej rozwaliło mnie, ze jak proszę, żeby wołała Marysia to ona wciaż Pepisia i Pspisia, ale Sielotka to od razu Malysia:)

andzia
Magda super, że jest poprawa u taty!!! A mamie nawet takie polepszenie nie poprawia humoru?

DO tej pory to Zośka miała fazy sikania w majtki i zawsze Marysia się z niej nabijała, a dzisiaj role się odwróciły:)
Najbardziej rozwaliło mnie, ze jak proszę, żeby wołała Marysia to ona wciaż Pepisia i Pspisia, ale Sielotka to od razu Malysia:)

Przyzwyczaily sie tak mowic :) A dobrze wiedza jak sie mowi poprawnie.

Mamie troszke humor sie poprawil jak do mnie wieczorem dzownila, ale juz zdolowana, bo pewnie dzisiaj juz bedzie nie tak. a ja jej ciagle powatrzam, ze najwazniejsze, ze tata trafil w odpowiednim momencie w rece lekarza.

magda_79
andzia

Mamie troszke humor sie poprawil jak do mnie wieczorem dzownila, ale juz zdolowana, bo pewnie dzisiaj juz bedzie nie tak. a ja jej ciagle powatrzam, ze najwazniejsze, ze tata trafil w odpowiednim momencie w rece lekarza.

Oj biedna mama, powtarzaj jej, że takim nastawieniem na pewno tacie nie pomoże, a jak wyniki się w końcu unormują to na pewno jej się humor poprawi i to na dłużej:yes:

A laski rzeczywiście się tak przyzwyczaiły, chociaż Marysia od jakiegoś czasu już nie woła Jadźka tylko Zosia, Zośka a jak się wkurzy to Zocha:)
A najbardziej sikam jak słyszę: Pepisia łobuzie chodź tu, sibko, tej chwili chodź to Ty łobuzie:lol:

andzia
magda_79
andzia

Oj biedna mama, powtarzaj jej, że takim nastawieniem na pewno tacie nie pomoże, a jak wyniki się w końcu unormują to na pewno jej się humor poprawi i to na dłużej:yes:

A laski rzeczywiście się tak przyzwyczaiły, chociaż Marysia od jakiegoś czasu już nie woła Jadźka tylko Zosia, Zośka a jak się wkurzy to Zocha:)
A najbardziej sikam jak słyszę: Pepisia łobuzie chodź tu, sibko, tej chwili chodź to Ty łobuzie:lol:

Ale masz wesolo :))
Az sie chce miec takie dwie male kochane dziewczynki :hahaha:

hej babki:)

Andzia fajnie ze lepiej sie czujesz!!! zdrowka dla dziewczyn!!! ich teksty sa boskie... moj Kacper ostatnio uslyszal jak moj brat mowi do mnie "Kaska nie swiruj" i chodzi za mna i ciagle powtarza "kaska nie fijuj" albo "zartujesz sobie mamo???"

cafe jej jakie te Twoje chlopaki sa juz duze!!! jak ten czas leci...masakra fajnie ze spia tak ladnie na brzuszkach:) a z K. wiadomo taka mega zmiana wiec nie zawsze bedziecie sie dogadywac tak jak byliscie tylko we troje;/ ale ja trzymam kciuki ze szybko to wszystko ogarniecie i bedziecie sie dogadywac jak kiedys:)

Anielinka trzymam kciuki zeby te zabiegi Ci pomogly kochana:***

Magda dobrze ze z tata juz lepiej:) a mama sie martwi wiadomo... ale musisz ciagle jej powtarzac ze nie moze sie tak dolowac i ze z tata jest coraz lepiej i skoro tak sie dzieje to tak bedzie;)

wiecie co wybaczcie wczoraj tyyyle sie naczytallam a dzis nie wiele pamietam:(

acha ogladalam wszystkie fotki i wszystkie sa piekne!!!

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witam!

A ja mam lekkiego doła ::(: wczoraj miałam nadzieje że po tych zabiegach będzie lepiej, jakieś światełko w tunelu mi sie zaświeciło a tu du** blada, w nocy noga dała mi się we znaki, dziś jest to kolano jakieś nabrzmiałe, wziełam tabletke bo wogóle jej zginać nie mogłam ::(: nie wiem dlaczego, czy to taka reakcja po pierwszym zabiegu? czy te zabiegi są niekorzystne, no nie wiem...
do tego Amelka ma mega katarzysko :Zły: nad ranem się obudziła z zapchanym nosem, nie mogła spać, bo oddychać nie miała czym...ehh to trzeci katar jej w tym sezonie :(

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia dobrze że dzis juz lepiej się czujesz!
a dziewczyny maja boooskie teksty :Podziw:::):

Cafe mam nadzieje że jednak jakos się dogadacie z K.
teraz jest nowa sytuacja, więc trzeba się troche "dotrzeć" i bedzie dobrze, tulam! :Całus:

Magda Misiek słodziak z tymi tekstami porannymi :Podziw: więc się nie dziewie, że do pracy nie chce Ci się iść, no ale jeszcze troche i będziecie się przytulać całymi dniami ::):
super z tata że ciśnienie udało się zbić! a mama napewno dojdzie do siebie, jak tata wróci do domu...
acha a zabiegi mam magnetronic i ultradźwięki.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej!

Anielinka strasznie współczuję, może noga tak reaguje po pierwszym zabiegu a później będzie już tylko lepiej? Oby!
Zdrówka dla Amelki! Co u Was z tym katarem,że ciągle się Was czepia?

Andzia raz na wozie raz pod wozem, Zośka w końcu sobie trochę odbiła:Oczko: Skubane się rozgadały... Strasznie chciałabym ich posłuchać:yes: A jak z kupami? Odblokowały się?
Dobrze, że już lepiej się czujesz! Oby u dziewczyn nic się nie rozwinęło... Stasiu w p-kolu?

Magda
wcale Ci się nie dziwię, że nie chce Ci się wychodzić... Michał ma naprawdę słodki charakter a dodatkowo rzuca takimi tekstami że aż się cieplej na sercu robi::):
Z tatą super wieści! Oby już tylko szło ku lepszemu... Mama na pewno niedługo dojdzie do siebie... Cierpliwości:Całus:

Cafe to na pewno przejściowe... Za jakiś czas oboje sobie wszystko poukładacie i będzie lepiej...Jak ludzie są zmęczeni i mają za dużo na głowie to zawsze jakieś kwasy wyjdą... Mam nadzieję, że dogadacie się jak najszybciej!

Kasioleqq jak tam Twoje samopoczucie dzisiaj?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

A ja właśnie siedzę w pracy... Uczulenie odpuściło, wczoraj wieczorem było okropne (zaraz na boku wrzucę Wam fotkę). Spać mi się chce niemiłosiernie... Młody dzisiaj poszedł do P. Odmówił spania i mam nadzieję, że nie zaśnie u niego po 16... Zobaczymy... Mam ostatnio totalny brak weny, dopadło mnie całkowite lenistwo... Naprawdę czekam na dzień w którym się obudzę bez swędzenia, bólu czy duszenia:Kiepsko: Już nie pamiętam kiedy ostatnio lepiej się czułam... Dobrze, że chociaż @ dostałam... Hmmm... zjadłabym sobie pizzę::):

Mei wiem co czujesz, bo ja też miałam taki okres, że wciąż coś mi było, albo brzuch, albo jajnik, albo głowa, albo gardło, co wieczór miałam jakąś dolegliwość, aż K. się zastanawiał czy oby specjalnie tego nie robię:Oczko: Życze szybkiej poprawy nastroju:całus:
Zadam Ci pytanko na boczku:)

Magda a wrzodziska się uspokoiły?

andzia
Mei wiem co czujesz, bo ja też miałam taki okres, że wciąż coś mi było, albo brzuch, albo jajnik, albo głowa, albo gardło, co wieczór miałam jakąś dolegliwość, aż K. się zastanawiał czy oby specjalnie tego nie robię:Oczko: Życze szybkiej poprawy nastroju:całus:
Zadam Ci pytanko na boczku:)

Magda a wrzodziska się uspokoiły?

Wrzodziska juz lepiej, ale po kazdym obiedzie bola :( W dzien juz nie jest zle, ale co bym nie zjadla na obiad to potem masakra. Dlatego wszystkie wieczory mam wyjete z zycia :(

Magda pizza będzie, podrzucę kawałek jeśli chcesz:Oczko: Wracając z pracy sobie zamówię i zjem na kolację::): A choróbsko odpuściło,idealnie nie jest ale bez porównania lepiej:yes:
Przerąbane masz z tymi wrzodami:( Dobrze, że troszkę się uspokoiły...

Andzia gratki dla dziewczyn! Nadal jestem pełna podziwu,że te dwa małe czorty są się w stanie skoncentrować na puzzlach::):