Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

I ja sie witam!
Wczoraj zajrzala, poczytalam, ale nie mialam sily popisac. Cos zle sie czulam. Caly tydzien w biegu, ciagle na nogach, a jak mialam wolny dzien to mnie totalnie zmoglo, ruszac sie nie moglam. Cale szczescie caly dzien minal leniwie. Mielismy jechac do mojego taty, ale sie przeziebil, mial goraczke i zostalismy w domu. Wyskoczylismy na wieczorny spacer i tyle. A Sylwester do wieczora w kuchni, mlody szybko odelcial, a my zasnelismy o 23.45 :lup: Pojedlismy, pogadalismy i tyle.
Dzisiaj rano polatalismy po sklepach. Nic nie ma. P. kupil sobie sweter w H&M, ale oczywiscie nie z przeceny. Chcialam pokupowac mlodemu troche bluzek z dlugim rekawem, ale tez lipa.
Za to zalapal sie na mnostwo ksiazeczek z naklejkami, do malowania.
Bo moje dziecko teraz ma nowa faze. Koniec z puzzlami. Teraz na toipie sa ksiazeczki, gdzie sa rozne zadania z naklejkami. No i mega faza na kolory. Nawet nie wiem kiedy nauczyl sie je rozrozniac, lacznie z np. jasnoniebieskim, roznymi odcieniami itp. :lup:

Mlody teraz spi, a za godzine przychodza do nas przyjacele z moim chrzesniakiem. Zamowimy pizze i posiedzimy.

Justynka niezle dalas rade wysiedziec :o_master: Moze z Olka wyrosnie jakis tancerz :)

Anielinka Zdrowka dla Ciebie! Odpoczywajcie!

Cafe Michał tez byl taki grzeczny jak Twoje chlopaki i jemu to zostalo. Moze i oni tacy beda :)
Sa przeuroczy! Ogladalismy fotki wczoraj z P. i on tez zachwycony :)

Witajcie dziewczyny:)
My już w domku:) Droga bez większych niespodzianek... Całkiem dobrze się jechało, zwłaszcza dzisiaj... wyjechaliśmy rano i było puściutko na drodze. Sylwester udany. Rok 2010 nie za bardzo mnie lubił chyba bo rano 31 grudnia dostałam @. Myslałam, że to dziadostwo przyjdzie w święta, a przyszło tydzień później (jedno z moich postanowień noworocznych to zapisywać sobie daty @ :Oczko:) W sylwka posiedzieliśmy do 3 ja na tabletkach nic prawie nie piłam tylko lampkę szampana, a więc przynajmniej kaca nie było:) A jutro do pracy... już odliczam dni do ferii:Oczko: Kubulec szczęśliwy:) Jedną nockę tak jak pisałam spędził u ciotki P. z teściową tam była Roksanka - córeczka kuzyna P. Gdybyście widziały jak oni się witali:smile_move: Hehe niezły był ubaw:) Całowali się, przytulali...

cześć dziewczyny, wczoraj was poczytałam ale mialam dzien lenistwa i nawet nie chcialo mi sie pisac...zreszta caly czas lezalam....a dzisiaj od rana obiad, S pojechał do reala bo bylo mleko bebilon w romocji to duze opakowanie za 24,95 to prawie 15 zł taniej na pudełku.....olek jeszcze teraz spi a ja układałam puzzle ale tak mnie kregosłup zaczał bolec ze dalam sobie spokoj moze wieczorem jeszcze poukladam....

magda widze ze ty dzisiaj nadrabiasz za nas pisaniem, cos w tym roku 2011 sie opusciłyśmy, pewnie wszytskie jeszcze odsypiaja sylwestra....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

No a my jednak leniwie spędzamy czas, troche sie zdrzemneliśmy z Amelką, później wstalismy zjedlismy obiad, a nasza córcia dalej śpi:)

Magda śliczne fotki, Ty wygladasz kwitnąco, a z Miśka już duuuży chłopak, widać to jak stoicie razem na zdjęciu:)
a tata w szpitalu leży i się przeziębił? pewnie od kogoś się zaraził, co?

Gosia fajnie że Sylwester udany i na drodze nie było tak źle. Jak wogóle się prowadziło auto? bo chyba po raz pierwszy nim wyjechałaś co?
czemu brałaś tabletki w Sylwka? coś ci dolega?

Cafe hop, hop! dziś się nie meldowałaś, co tam u Was?

i ja czekam na fotki Andzi, bo jestem ciekawa czy znowu sa z kiełbachą :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

no wreszcie mozna poczytac!

anielinka powtarzam sie ale wy to macie spanie :Oczko:
jak sie czujesz?

magda misiek jest niemozliwy!bystry i baaardzo wygadany,zawsze wie,co powiedziec,coo?
super fotki,michal faktycznie duuuzy
a ty pieknie wygladasz!

justynka no to naprawde sie oplaca
my polujemy tez na promocje ale jak na zlosc na razie zadnych ni ma:Zły:

goska dobrze,ze szczesliwie dojechaliscie