Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc,
nie wyspałam się, laski szalały w nocy, do tego znowu kaszlały:Płacz:, a ja miałam jakieś dziwne sny, uciekałam przed policją, oni mnie później złapali, do więzienia poszłam, jakaś masakra:Kiepsko:

Cafe dobrze, ze Oluś pojechał:yes:
A Ty masz ale wyżerę, oby Cię dzisiaj nic nie wzięło, bo po kapuście i grzybach mogłabyś zabączyć porodówkę:hahaha:

U nas nie za ciekawie... I ja i młody kaszlemy:Kiepsko: A jeszcze nie byłam z nim nawet na bilansie! Nie wiem jak u Was, ale u nas przy wizycie u dzieci chorych bilansu nie zrobią:Szok: Do lekarza nie chcę z nim iść bo znowu pewnie dostanie antybiotyk a w sumie ani kataru nie ma ani nie gorączkuje... Andzia Ty jesteś najlepiej zorientowana... Co na mokry i odrywający kaszel? Myślałam o mukosolvanie i bioaroc c... Przez chwilę myślałam też o prawoślazowym, ale to chyba bardziej na suchy ,nie?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

agulcia83
Witam i ja. Dzieciaki od vrana tate ogladaja, a ja sie biore za sprzatanie, bo mam juz dosyc tego wesela. Ilez mozna ogladac to samo? M musi czesciej brac odbior nadgodzin, bo jak jest w domu, to nie wola :)
Cafe nie chce Cie straszyc, ale przed porodem ZUzi nazarlam sie pierogow i w nocy na porodowke jechalam :P:P:P

Cześć Agulcia::):
Z drugiej strony to dobrze że Zuzia się tym interesuje, przynajmniej chwilkę masz dla siebie i możesz coś zrobić::): Filip nie lubi sam oglądać... Często mnie woła...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witam i ja!
Amelka dzis wstała z katarzyskiem :Wściekły: nosz*** przecież niedawno co już miała i znowu...wrrr

Cafe słuszna decyzja, dobrze że Oluś pojechał do dziadków, tak jak piszesz przynajmniej dziadkowie zapewną jakieś atrakcje np. pójście na sanki!
a Ty widze że dziś juz mała Wigilie sobie urządziłaś:Oczko:

Andzia
ale sen miałaś:Szok: a ja myślałam że juz kaszel zażegnany u dziewczyn ::(:

Mei zdrówka dla Filipka i dla Ciebie!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Witam i ja!
Amelka dzis wstała z katarzyskiem :Wściekły: nosz*** przecież niedawno co już miała i znowu...wrrr

Cafe słuszna decyzja, dobrze że Oluś pojechał do dziadków, tak jak piszesz przynajmniej dziadkowie zapewną jakieś atrakcje np. pójście na sanki!
a Ty widze że dziś juz mała Wigilie sobie urządziłaś:Oczko:

Andzia
ale sen miałaś:Szok: a ja myślałam że juz kaszel zażegnany u dziewczyn ::(:

Mei zdrówka dla Filipka i dla Ciebie!!!

zdrowka dla amelki :Całus:

a pierogi mojej mamuski sa pyyyychaaaaa
i tak jak mowisz,troche taka wigilie sobie dzisiaj robie:hahaha:

Witam i ja!
Wlasnie wrocilam od lekarza. Michała wyniki sa jak najbardziej w porzadku. Zadnej anemii itp, jest idealnie. Oprocz jednego wyniku, ktory baaaaardzo ogolnie wskazuje na alergie lub pasozyty. Michała ostatnio bardzo wysypalo i ma bardzo szorstka skore, wiec moze faktyczbue alergia. Ale lekarz zaproponowal, zeby jednak sprawdzic te pasozyty. No i 3 razy musimy sprawdzac kal. We wtorek zaczynamy. Jesli kal wyjdzie ujemny to bedziemy w kropce jesli chodzi o ten brak apetytu.
Nawet nie pytalam, ale od razu pwoiedzial, zeby zadnych preparatow wit nie dawac itp. Musze przekazac t. :hahaha:

Andzia wiem, ze dajesz dziewczynom Zyrtec. Ciekawa rzecz powiedzial dzisiaj nasz lekarz. Ze Zysrtec powoduje zwikeszenie laknienia, dzieci ejdza duzo i tyja! Moze wiedzialas, ja nie. I ze Aerius ma takie samo dzialanie, a jest lekiem o wiele nowoczesniejszym bez skutkow ubocznych.