Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia a ja nic się nie chciałam chwalić że umyłam dziś jedną szafke w kuchni bo myślałam że sobie pomyślicie że jestem rąbnieta bo do świąt jeszcze tyle czasu, ale widze że nie nie jestem tu sama :lol: moja mamuśka też tak ma że szafki, szkło musi być pomyte i kiedys zawsze mnie też do tego angażowała, więc teraz chyba i mnie się to udzieliło :))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

agulcia83
anielinka
andzia
Cafe my do tej pory mieliśmy Opla Astre kombi i mieściliśmy się na styk, jeszcze jak doszedł wielki wózek do bagażnika to już w ogóle masakra. Teraz kupiliśmy Toyotę Avensis Verso, 7-mo osobową, jeszcze jej nie mamy u siebie, ale na pewno będzie więcej miejsca. laski już jeżdżą w tych dużych fotelikach i w Oplu nie można było zapiąc trzech z tyłu, więc Stasiu siedział z przodu, a ja między nimi z tyłu:Kiepsko: A w Toyocie są 3 niezależne fotele, więc spokojnie się tam pomieszczą:)

A czemu 7-mio osobowa? czyżbyście mieli jeszcze jakies plany???? :lol::lol::lol:

Jezeli tak to 7-mio osobowy moze byc za maly :P:P no bo tak: Stas byl jeden, teraz dwie zolzy no to wypada teraz na trojaczki :P:lup::lup::lup::lup:

No czułam, że się przyczepią:lol:

Magda co z tym Twoim brzuchem? Daj znac jak się czujesz i jak Michał po lekarzu.
Anielinka ja machnęłam 3 szafki, a Ty?:wink:
U mnie na święta zawsze było mega wielkie sprzątanie, czego nie znosiłam i zawsze obiecałam sobie, że w moim domu tak nie będzie, że święta i przygotowania do nich będa się miło kojarzyć, a nie tylko ze szmatą i odkurzaczem:) JAk zdąże to posprzątam, a jak nie zdąże, to bez tragedii:yes:

andzia
agulcia83
Andzia nie gniewaj sie, ale tak mi prxyszlo do glowy. A swoja droga myslalam, ze dupsko wystawisz :P:P:P

Mówisz masz:ass:
Ja się nie gniewam, odkąd pamięcią sięgam to szanowne koleżanki mi wróżą kolejne dzieci. Jedna nawet zobowiązała się alimenty na nie płacić:Oczko:

O a ktora to taka kasiasta? Hihihi
Dupsko masz zgrabne :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s20mmckvk4mz7.png

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcupjy3s2ez5z9.png

agulcia83
andzia
agulcia83
Andzia nie gniewaj sie, ale tak mi prxyszlo do glowy. A swoja droga myslalam, ze dupsko wystawisz :P:P:P

Mówisz masz:ass:
Ja się nie gniewam, odkąd pamięcią sięgam to szanowne koleżanki mi wróżą kolejne dzieci. Jedna nawet zobowiązała się alimenty na nie płacić:Oczko:

O a ktora to taka kasiasta? Hihihi
Dupsko masz zgrabne :)

Liczę, ze sama się ujawni:)
Wywrózyła mi kiedyś nawet, żem płodna jak czarnoziem:D

Idę grać z dziećmi, plansze już rozłożone

Heloł!

Łobuz leży na łóżeczku i kładzie swoje resoraki spać, co chwile mnie angażuje::): Sam ledwie na oczy widzi ale spać nie chce:Padnięty:

Ja też uwielbiam puzzle, moja mama też maniaczka, ale koty + Filip jakoś nam nie sprzyjają:Oczko: Bardzo mi się podobają repliki obrazów (bo lubię efekt zawiesić na ścianie)...

Dziwna faza z tymi szafkami ale u nas też się przed świętami ogarnia:Szok:

Magda zdróweczka dla Michała! Daj znać jak po wizycie!

Andzia Zosi pewnie minie i przestanie sikać w gatki z dnia na dzień a dla odmiany Marysia zacznie:Oczko:

Jej... Taki krótki post a ja go prawie godzinę pisałam:Szok: Teraz Filip nagle chce spać ale postaram się go przetrzymać:Rozgniewany: Zaraz wpadnie moja siorka to sobie pogadamy::):

Do wieczorka:Całus:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

hej babulce :*** ja tak na szybkiego bo dopiero do doma wlazłam i to jeszcze nie swojego :D bo u rodziców czekam na M ... zmarzłam dzis jak ja pitole u nas -17 .. jeżu jeszcze wczoraj spac do 2 nie mogłam i dzis na rzesach chodziłam w robotu ... aaaaaaaaa doszły zaproszenia z Gfk wkoncu ? .. lece na jakąs herbate ... papap zajrze putem :) baj

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Hej. Wpadam na chwile.

Cafe i ja mysle, ze to dobra decyzja. Skoro nic sie nie dzieje, z chlopakami ok to dlaczego jeszcze nie przetrzymac te pare dni. Dzielna babka jestes :)

Andzia mam nadzieje, ze K. zdazyl dojechac!

U nas tez masakra, tak zimno na dworzu. JEst -15, a nie ma sniegu, tylko wieje przemikliwy wiatr.

Po lekarzu dalej nic nie wiem :( Michu osluchowo czysty, gardlo ok, nic mu nie splywa itp. Ale jest goraczka :( Lekarz dal nam skierowanie na wyniki, a ja mam juz sieczke w glowie, bo wypobrazam sobie najgorsze scenariusze :(
Aaaa, mlody ma jeszcze powiekszone migdalki.
Lekarz pytal o jego apetyt i zaniepokoilo go, ze od 1,5 m-ca nie je, tzn. od antybiotyku.

Do tego nigdy nie robilismy mu wynikow i o ile pobierania krwi sie nie boje, musi to przrejsc i koniec, to nie mam za cholere pojecia jak mamy moc zlapac. On na zawolanie nie nasika :(

No i mam do Was pytanie! Czy jesli nasika dzisiaj to ten mocz moze stac do rana czy to raczej bez sensu?

Anouk
hej babulce :*** ja tak na szybkiego bo dopiero do doma wlazłam i to jeszcze nie swojego :D bo u rodziców czekam na M ... zmarzłam dzis jak ja pitole u nas -17 .. jeżu jeszcze wczoraj spac do 2 nie mogłam i dzis na rzesach chodziłam w robotu ... aaaaaaaaa doszły zaproszenia z Gfk wkoncu ? .. lece na jakąs herbate ... papap zajrze putem :) baj

Doszlo,ale po wyppelnieniu podziekowali mi, bo nie z tego rejonu ludzi szukaja hihihi

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s20mmckvk4mz7.png

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcupjy3s2ez5z9.png

Anouk

do mnie nie doszlo

magda_79
Hej. Wpadam na chwile.

Cafe i ja mysle, ze to dobra decyzja. Skoro nic sie nie dzieje, z chlopakami ok to dlaczego jeszcze nie przetrzymac te pare dni. Dzielna babka jestes :)

Andzia mam nadzieje, ze K. zdazyl dojechac!

U nas tez masakra, tak zimno na dworzu. JEst -15, a nie ma sniegu, tylko wieje przemikliwy wiatr.

Po lekarzu dalej nic nie wiem :( Michu osluchowo czysty, gardlo ok, nic mu nie splywa itp. Ale jest goraczka :( Lekarz dal nam skierowanie na wyniki, a ja mam juz sieczke w glowie, bo wypobrazam sobie najgorsze scenariusze :(
Aaaa, mlody ma jeszcze powiekszone migdalki.
Lekarz pytal o jego apetyt i zaniepokoilo go, ze od 1,5 m-ca nie je, tzn. od antybiotyku.

Do tego nigdy nie robilismy mu wynikow i o ile pobierania krwi sie nie boje, musi to przrejsc i koniec, to nie mam za cholere pojecia jak mamy moc zlapac. On na zawolanie nie nasika :(

No i mam do Was pytanie! Czy jesli nasika dzisiaj to ten mocz moze stac do rana czy to raczej bez sensu?

ty sobie nic nie wyobrazaj!
i postaraj sie nie denerwowac
porobicie badania i bedzie jasne co i jak
:Całus:

z moczem nie pomoge,nie mam pojecia

cafe82
Anouk

do mnie nie doszlo

Do mnie tez nie doszlo.