Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

justynka1984
czesc andzia ja wlasnie oglądam helboya, w koncu go sobie obejrze w całości bo zawsze mnie cos odciagało, a przy okazji to czekam na S az wróci z pracy. a jak ci idzie prasowanie??

Skończyłam:)
Szukam na all jakiś ocieplanych spodni dla zołzinek.

ANielinka mogłabyś mi podać link do tej czapy co kupiłaś Amelce?
Ja mam dla dziewczyn z zeszłego roku, rozmiar 92/98 i wydawało mi się, że stykną, ale jakies takie kurde ciasnawe są:Kiepsko:

andzia
Justynka Twoje apetyty mnie rozwalają:Oczko:
Agulcia ja też robię pranie codziennie, czasem dwa razy dziennie, a prasuje mniej wiecej 2 razy w tygodniu, jak się kilka pralek zbierze. Już kiedyś o tym pisałyśmy, takie moje zboczenie, muszę mieć wyprasowane i koniec:D

No ja tez prasuje, za cholere nie umiałabym ubrać czegos niewyprasowanego :D już nie wspomne że w szafce jak wszystko mam poprasowane to i porządek jest też:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
justynka1984
czesc andzia ja wlasnie oglądam helboya, w koncu go sobie obejrze w całości bo zawsze mnie cos odciagało, a przy okazji to czekam na S az wróci z pracy. a jak ci idzie prasowanie??

Skończyłam:)
Szukam na all jakiś ocieplanych spodni dla zołzinek.

ANielinka mogłabyś mi podać link do tej czapy co kupiłaś Amelce?
Ja mam dla dziewczyn z zeszłego roku, rozmiar 92/98 i wydawało mi się, że stykną, ale jakies takie kurde ciasnawe są:Kiepsko:

Andzia ja wczoraj tez szukałam ocieplanych spodni, ale nic nie znalazłam :(

oto linki:
*H&M* _CZAPKA _ PIĘKNY HAFT _ fiolet _ 86/98 (1343683494) - Aukcje internetowe Allegro
*H&M* ___ SZALIK ___PIĘKNY HAFT___ ONE SIZE (1343683526) - Aukcje internetowe Allegro

anielinka
andzia
Justynka Twoje apetyty mnie rozwalają:Oczko:
Agulcia ja też robię pranie codziennie, czasem dwa razy dziennie, a prasuje mniej wiecej 2 razy w tygodniu, jak się kilka pralek zbierze. Już kiedyś o tym pisałyśmy, takie moje zboczenie, muszę mieć wyprasowane i koniec:D

No ja tez prasuje, za cholere nie umiałabym ubrać czegos niewyprasowanego :D już nie wspomne że w szafce jak wszystko mam poprasowane to i porządek jest też:)

no dokładnie:)

andzia
Kurcze mi fiolet średnio do kurtek pasuje. A ciepła jest ta czapa?
Nic ciekawego na all nie znalazłam::(:

z tego co kojarze to masz grafitowe kurtki, tak? jeśli tak to wydaje mi się że pasuje taki ciemny fiolet, no ale to juz Twoja decyzja :Oczko:
a czapki są bardzo milutkie i w środku z cieplutkim polarem, teraz jak jest tak zimno to zawiązuje ją pod broda i uszka zakryte są:)

anielinka
andzia

z tego co kojarze to masz grafitowe kurtki, tak? jeśli tak to wydaje mi się że pasuje taki ciemny fiolet, no ale to juz Twoja decyzja :Oczko:
a czapki są bardzo milutkie i w środku z cieplutkim polarem, teraz jak jest tak zimno to zawiązuje ją pod broda i uszka zakryte są:)

A w sklepie mówiłaś, że taniej tak?

Oglądała któraś Lisa?

anielinka
andzia

Myślałam o czymś jaśniejszym, że by tak je rozjaśnić trochę:lol:
A te czapy oglądałam kiedyś w H&M, ale właśnie nie pamiętam czy cieplutkie były i fokule:)

andzia
anielinka
andzia

Oglądała któraś Lisa?

Andzia no w sklepie wyszło mi taniej o 25 zł na całym komplecie, noa na dwóch to masz 50 dyszek w portfelu :Oczko:

anielinka
andzia
anielinka

Oglądała któraś Lisa?

Andzia no w sklepie wyszło mi taniej o 25 zł na całym komplecie, noa na dwóch to masz 50 dyszek w portfelu :Oczko:

No właśnie.
Muszę iść zobaczyć u nas może coś wymaram.
Znalazłam na all takie same czapy jak maja, ale większe i one by w sumie pasowały, bo szale i rękawiczki są ok, ale to jest 122/28 i obawiam sie, ze będą sporo za duże

Witam wieczorkiem i uciekam spać!

Ale się rozpisałyście::): Chciałam Wam popisać ale coś się spierniczył lapek mamy i wyłącza mi się bez powodu a ładowarkę od swojego zostawiłam w pracy:Histeria::Histeria::Histeria: Właśnie udało mi się go znowu uruchomić i już chyba jest ok... P. dzisiaj mnie wkurwił do potęgi:Wściekły: Wszystko Wam jutro opiszę... Bez szału i nowości ale wygadać się muszę:Rozgniewany: Dobranoc wszystkim!!!:Całus: Kwik kwik:lol:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

witam!
Ale wczoraj popisalyscie! Ja skonczylam puzzle, chyba przewialo mnie, bo siedzialam przy oknie i nie moge ruszac glowa. Masakra. Noc fatalna.
Misiek kaszle coraz gorzej, dzisiaj poszedl w ruch Mucosolvan, dam mu szanse, jak nie pomoze to w czwartek skoczymy do lekarza.
P. ma ciagle problemy z ta noga, chyba nie jedzie na trening. Tyle kasy w plecy, ale namawiam go, zeby zrezygnowal. Nie wiem jak damy rade, ale jakos musi byc :(

Mei co tam P. wywinal znowu?

Anouk zdrowka!

Justynka jak tam, dzidziol dalej daje czadu w brzuszku? :)
Tez wlasnie nie wiem czy mam isc z Michalem na zajecia. Juz od wczoraj o niczym innym nie mowi.