Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
anielinka
Witam!

Wiecie że Amelka jeszcze śpi, a ja wstałam pół godziny temu :Nieśmiały: chyba wszystko przez ta okropna pogode, leje, jest ciemno jak cholera pewnie Amelka myśli że jest jeszcze noc :Oczko:

anielinka prosze cie....nie denerwuj ciezarnej :Oczko:

I mnie też nie:Oczko:
I nie zganiaj tego na pogode, u nas tez typowy listopad, a cała trójka od 6-tej na nogach:Szok:
W dodatku ze 4 pobudki w nocy:Szok:

Cafe aż się wierzyć nie chce że to już 2 tygodnie!!!tak jak dziewczyny piszą jak będziesz w szpitalu to K. się zmotywuje i posprząta na błysk, zobaczysz...

Magda ale pech z tym kolanem P.:(( wogóle to chorowitek tak jak ija z tymi nogami, współczuje strasznie tym bardziej że on sportowiec...
ja dziś jak wstałam z łóżka to poczułam że chyba mi się ta cholerna woda z nowu nazbierała ::(: kurcze odrazu czuć taki opór i ciężko zginać noge...zobacze później, może się rozchodzi....

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Oglądacie może DDTVN..właśnie jest mama 9-cio miesięcznych bliźniaków, która czuje się niespełniona, zmęczona itd....no i pomyślaąłm sobie o Andzi :Oczko:

:Całus:

Ja od pół godziny walcze ze sprzątaniem klocków, żeby pójść na spacer, przed chwilą Zośka wysypała całe swieżo pozbierane pudło-spaceru nie ma, nosz kurde molek:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

P. wlasnie nie jest kontuzjogenny. Ciagle ciagnie sie za nim kontuzja z poprzedniego roku. Troche to zaniedbal i w tym roku sie odnowilo. Poza tym wychodzi 20 lat biegania z pilka. Mysle, ze juz czas to skonczyc. Tym bardziej, ze P. nie gra w niemczech dla przyjemnosci i zawsze przezywa, ze musi tam jechac.

Juz wczesniej podejrzewal, ze woda mu sie zbiera, ale wczoraj to i ja bylam pewna, bo ma normalnie baniak nad kolanem :(

Anielinka i mnie prosze nie draznic tym, ze Amelka jeszcze spi! Ja dzisiaj od 5 nie spie :lup:

Wspolczuje Ci tez tych problemow z nogami :( Strasznie ciezko pozbyc sie tych dolegliwosci.

Andzia to i tak dobrze, ze mozesz dziewczyny zaszantazowac i cos tam zrobia (z roznym skutkiem oczywiscie).
JAk ja powiem Michalowi, ze ma posprzatac to pojdziemy to slysze:
ale ja nie musze isc na spacer! :lup:

andzia
Magda ale Cię t. miło zaskoczyła, super. Ja tak jak Anielinka w kwestii gotowania mogę liczyć tylko na siebie:)
Czasem jedynie dostajemy jajka albo kurczaki od mojej babci no i mięcho, które upoluje mój mąż robi zawsze tesciowa.
I super, że u Michałka wrócił apetyt, przynajmniej nei będziesz się już stresować.
@ przylazła?

Gosia zdrówka dla babci!!!
A Kubuś z kim teraz zostaje?
Fajnie, że weekend wolny, chociaż pewnie będziesz mędzić, że Ci się nudzi:Oczko:

Anielinka termin na rehabilitacje masakra. Stasiu, gdyby nie znajomości, zaczął by swoją od kwietnia. Masakra:Szok:

Agulcia na boku, czyli na naszym prywatnym wątku, na którym piszemy o bardziej intymnych rzeczach albo obgadujemy nasze teściowe:hahaha:

Aha i wszystko jasne, bo nie wiedzialam o co chodzi.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s20mmckvk4mz7.png

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcupjy3s2ez5z9.png

Magda ja wcale nie mogę je niczym zaszantażować, nie ma żadnej rzeczy, która by je do czegoś motywowała lub której by się bały.
Dzisiaj mówię: laski sprzątmy klocki i idziemy na spacer. Oczywiście radość, ze spacer, już się porozbierały itd., ale klocki nie ruszone. Powtórzyłam kilka razy, że trzeba najpierw posprzątać klocki, ze ja im pomogę itd. W końcu Zośka zaczęła zbierać, MAryśka w tym czasie ganiała jak dzik, gdy już większość była pozbierana, to je wysypały, Powiedziałam, ze ostatni raz proszę o pozbieranie klocków, jeżeli tego nie zrobią, to nie pójdziemy na spacer. I nie pozbierały, ale za to lamentowały, że nie będzie spaceru. No i nie poszłyśmy, ale to je i tak niczego nie nauczy, bo jutro będzie taka sama akcja:Wściekły::Wściekły::Wściekły:Jestem już tak nimi wykończona, że naprawdę przestałam werzyć, iż nadejdzie dzień, kiedy będzie łatwiej. Żyję jedynie chwilą, aż pójdą do przedszkola, wiem, że Panie będa miały z nimi przerąbane, ale szczerze mówiąc to mi to wisi:Nieśmiały::Nieśmiały: