Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

kasioleqq
hwj kobiety

melduje sie tylko zeby powiedziec ze zyjemy j jestesmy zdrowi...
reszte napisze w wolnej chwili na boku...
zaznacze tylko ze sprawa z R.ulegla okropnemu pogorszeniu stad ta moja nieobecnosc nie moglam sie ogarnac... teraz odpukac od kilku dni jest ze mna lepiej, mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej...
no i Mei dołaczam do matek samotnie wychowujacych dzieci...

zajrze pozniej
buziaki dla was:***

ehhhh kasioleqq przykro mi baardzo
nie bede sie rozpisywac i pocieszac...bo sama nie wiem co mialabym powiedziec

po prostu na razie zycze ci kochana duuuuzo sil :Całus:
dasz rade :Całus:
jakby co to smialo mow ,jesli tylko czegos ci potrzeba

kasioleqq
hwj kobiety

melduje sie tylko zeby powiedziec ze zyjemy j jestesmy zdrowi...
reszte napisze w wolnej chwili na boku...
zaznacze tylko ze sprawa z R.ulegla okropnemu pogorszeniu stad ta moja nieobecnosc nie moglam sie ogarnac... teraz odpukac od kilku dni jest ze mna lepiej, mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej...
no i Mei dołaczam do matek samotnie wychowujacych dzieci...

zajrze pozniej
buziaki dla was:***

cześc kasiolegg ja tak samo jak cafe nie wiem co ci napisać, najważniejsze to dużżżżoooooo sił życzę.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Kasioleqq a ja tak mocno trzymałam kciuki za Was::(: Tulam kochana:Całus:

Justynka
fajny dzionek wczoraj mieliście:) Ja już nie pamiętam jak kino wygląda:Szok: A co do święta i "pokazów" to przykre, ale sporo ludzi w ten sposób to traktuje. Już nie wspomnę o ludziach mieszkających o przysłowiowy "rzut beretem" od cmentarza i jadących tam samochodem... Jakby mogli to między groby by powjeżdżali:Szok:

Cafe ciężko nie marudzić jak się dużo chce i niewiele może:Oczko: Ty raczej z tych co nie usiedzą na miejscu a teraz musisz się oszczędzać i cię roznosi! Więc wcale ci się nie dziwię, że chodzisz i szukasz dziury w całym::): Dobrze, że sytuacja ustabilizowana:P

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Hej!

My już po cmentarzu, Amelka nam padła w samochodzie, ale przeniosłam do domu i dalej spi, a my zjedliśmy obiad i lenimy się do końca dnia :Oczko:
U nas dziś też ładnie, ale bez słońca, nie chciało się coś przebic przez chmury...

Justynka ja tez dziś widziałam Panusie w futrach i kapeluszach :hahaha: myślałam że to tylko ja takie rzeczy zauważam:) bo mnie tez to przeraża, albo jeszcze jak zbierze się cała rodzina przy grobie i normalnie sielanka na całego, dziś właśnie tak widziałam jak stało nad grobem jakieś 15 osób, przy tym śmiechy, chichy, a ja do Ł. mówie że jeszcze im tylko plaszki i zagrychy brakuje :lup: żenada!!!

Andzia dobrze że juz dziewczyną lepiej! jestem ciekawa jak było na obiedzie u t. obaweiam się że bez głupich komentarzy nie obeszło się...:)

Cafe dobrze że już K. pogodzeni, byliście na obiedzie u t.?
co do prezentu Amelki, tak bardzo jej się podoba, teraz nas ciagle bada i dale zastrzyki ::):

Kasioleq a ja juz miałam nadzieje że wszystko na dobrej drodze...tulam mocno!!!:Całus:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

mnie popoludnie minelo bardzo leniwie s pojechal do kina z tesciowa na pilę 3d olek poszedl spac a jak tez sie polozylam obudzilismy sie jak wrocili z kina zjedlismy drugie danie i przyjechali moi rodzice olek pomeczyl dziadkow a potem poszedl jeszcze na dół do tesciów, a teraz poszedl juz spac....a mnie strasznie pepek boli no normalnie nie moge sie wyprostowac albo sie przejedlam albo co sama nie wiem ostatnio jak bylam u lekarza i mu o tym mowilam to powiedzial mi ze to przez to ze macica jest akurat na wysokosci pepka i dlatego tak mi go wypycha i mnie skora boli bo za bardzo sie naciaga....

Hej!

Cafe witaj w klubie! Ja tez nie wiem kiedy zlecialy te 3 dni. Szkoda, ze w pracy tak szybko czas nie leci.
I nas wczoraj wzielo na przemeblowanei u Michała w pokoju.
Jak sie czujesz?

Justynka ja nie pamietam, zeby mnie tak pepek bolal.
Chyba troszke odpoczelas, co?

Kasioleqq smutno mi jak piszesz, ze jednak Wam sie nie udalo :(
Ale skoro R. nie dojrzal do doroslego zycia to jego strata. Tulam Cie mocno!
Odzywaj sie do nas jak tylko znajdziesz chwilke!

Andzia przezylas obiadek u T.?

Ja wczoraj tez zwariowalam na cmentarzu jak zobaczylam gwiazdeczki na mega wyskoch obcasach, w krociutkich sukieneczkach. Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac!

cafe82
a poza tym kupilismy wozek
ma dotrzec w tygodniu
nie musze mowic ,ze splukalismy sie niezle :Histeria:

odlozylam pare groszy juz na prezenty gwiazdkowe dla dzieciakow i trzeba bedzie pokupic,zeby miec w glowy

smiejcie sie smiejcie ale pozniej to nie bedzie ani glowy do tego ani kasy:)

Kupiliscie ten co pokazywalas?

A ja sie wcale nie smieje, ze chcesz juz kupowac prezenty. Przeciez nie bedziesz miala potem czasu!
Wlasciwie to dobry pomysl, musze tez przemyslec co i jak!

magda_79
cafe82
a poza tym kupilismy wozek
ma dotrzec w tygodniu
nie musze mowic ,ze splukalismy sie niezle :Histeria:

odlozylam pare groszy juz na prezenty gwiazdkowe dla dzieciakow i trzeba bedzie pokupic,zeby miec w glowy

smiejcie sie smiejcie ale pozniej to nie bedzie ani glowy do tego ani kasy:)

Kupiliscie ten co pokazywalas?

A ja sie wcale nie smieje, ze chcesz juz kupowac prezenty. Przeciez nie bedziesz miala potem czasu!
Wlasciwie to dobry pomysl, musze tez przemyslec co i jak!

tak,ten peg perego

a prezenty to dla mnie nie takie hop siup wiec zanim sie zdecyduje bo bedzie grudzien :Oczko:

My wczoraj spedzilismy fajnie dzien. Rano cmentarz, fajny spacerek zaliczylismy. Pogoda srednia, ale bez tragedii.
Potem lenistwo w domku, a pod wieczor pojechalismy do przyjaciol (do Michała Aurelci), wiec wieczor super. Nawet nie wiem kiedy, a juz bylo pozno i trzeba bylo wracac do domu.
Michał dalej zafascynowany Aurelcia. A ona jak zwykle szatan :lup:

Andzia chcialabym Cie pocieszyc: Aurelia od rana do wieczora chodzi rozebrana do naga :lup:
Ewentualnie sama sie przebiera, najchetniej w letnie sukienki, ale bez gatek. Nawet juz nie probuje z tym walczyc.
Wczoraj gwiazda rozebrala sie przed Michałem i paradowala przed nim zadowolona :lup:

magda_79
My wczoraj spedzilismy fajnie dzien. Rano cmentarz, fajny spacerek zaliczylismy. Pogoda srednia, ale bez tragedii.
Potem lenistwo w domku, a pod wieczor pojechalismy do przyjaciol (do Michała Aurelci), wiec wieczor super. Nawet nie wiem kiedy, a juz bylo pozno i trzeba bylo wracac do domu.

Andzia chcialabym Cie pocieszyc: Aurelia od rana do wieczora chodzi rozebrana do naga :lup:
Ewentualnie sama sie przebiera, najchetniej w letnie sukienki, ale bez gatek. Nawet juz nie probuje z tym walczyc.
Wczoraj gwiazda rozebrala sie przed Michałem i paradowala przed nim zadowolona :lup:

hehe a misiek nie chcial sie rozebrac? :hahaha:

olek uwielbia chodzic na bosaka ... pol dnia chodzi boso a ja mam to gdzies ,trudno...

cafe82
magda_79

hehe a misiek nie chcial sie rozebrac? :hahaha:

olek uwielbia chodzic na bosaka ... pol dnia chodzi boso a ja mam to gdzies ,trudno...

Hehe! Misiek zdecydowanie nie lubi soe rozbierac.
Kiedy go prosze, zeby chociaz zdjal buty to slysze:

Ja nie dam rady, ale mamusia na pewno potrafi :lup:

czesc dziewczyny, ja wypoczeta po wczorajszym ale teraz czekaja mnie 4 dni samej z olkiem bo S do pracy na rano jak wroci to pewnie bedzie cos przy autach robil..dzisiaj jedziemy do przedszkola na pierwsze zajecia, ciekawa jestem jak sie olkowi spodoba....

cafe ja to chyba nawet nic nie kupuje na gwiazdke bo nie mam pomyslów a poza tym kasy wciaz brak moze dziadkom zamowie kalendarze z olkiem a dzieciakom naprawde nie mam pomysłow podzwonie i sie popytam co chca rodzice zebysmy kupili....a teraz jeszcze czeka mnie zorganizowanie dwóch imprez jedna dla rodzinki a drugą dla znajomych bo S konczy 30 lat juz nie wspomne o tym ze nie mam pomysłu na menu i wogole....

magda moj olek tez nie chce sie rozbierac normalnie jak ma sie rozebrac to jest placz i wogole....ale jak juz go robierzemy do golasa to lata po mieszkaniu jak torpeda i sie pokłada po lozkach w poscieli bardzo to lubi

cafe moj olek chodzi caly czas po domu bez kapci tylko z cienkich skarpetkach nie lubi papci a tescie jecza ze znowu bez kapci ale najwazniejsze jest to ze jest zachartowany...ostatno jak mu zalozylam kapcie i w nich chodzil to dostal kataru i nie moglismy sie go pozbyc a jak lata bez kapci to jest dobrze.....

Hej,
u nas wczoraj fajny, intensywny dzień. Już rano byliśmy spacerkiem połazić po cmentarzu, pogoda byłą wręcz wiosenna, ale i moje uwadze nie umkn ęły Paniusie w futrach i norkach, hehe, Wszystkich Świętych zawsze było wielką rewią mody, ale co zrobić:lup:
Później obiad u teściów, na 14-tą poszłam na msze na cmentarz, a K. doszedł później z dziewczynami, nawet były w miare grzeczne. KAwka u t, a póxniej jeszcze jedna u moich rodziców.
Wieczorem dostałam@, 4 dni za wcześnie, i tak mnie głowa rozbolała, ze nie mogłam oczu otworzyc, padłam chyba o 21-wszej.
Teraz chłopaki pojechały na rehabilitacje, a zołzy roznoszą chałupę i bręczą niemiłosiernie:glass:

Kasioleqq :Całus: Strasznie mi przykro...
Mei jak Filip?
Gośka jak Kuba?
Anielinka nie zdziwiłabym sie , gdyby paniusie wyciągnęły przy grobie flaszkę i zagrychę:Oczko:
Magda fajnie, ze dzien udany:) Aurelcią trochę mnie pocieszyłaś, wiem przynajmniej, ze nie jest to jakiś objaw nienormalności:Oczko:, ale i tak mnie to wkurza. Ostatnio maja fazę rozbierania się do rosołu, zakładają tylko nasze buty i Stasia czapki i tak łażą. Na gwiazdkę chyba im kupię worek ciuchów w lumpie:lol:
Cafe nam też te 3 dni zleciały jak głupie, ale w przyszłym tygodniu znowu święto i jeden dzień wolny. Fajnie, że wózek kupiony!!!
Justynka ja tez nie przypominam sobie, zeby mnie pępek bolał, odpoczywaj i pokaż nam się w końcu.
Powiem Ci, ze zaskoczyłaś mnie tym kinem, dla mnie ten dzień jest takim typowo rodzinnym świętem i jakoś by mi do głowy nie przyszło, zeby do kina pojechać:Oczko: