Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe jeżeli faktycznie Wam tam źle to zmykaj do domku i tyle...nic na siłe, tylko obiecuj że będziesz leżała i odpoczywała!!! :)

Andzia ja niestety nie znam żadnego patentu na nierozbieranie się:(
a z tym wyciąganiem brudu z palców to chyba musiały to gdzieś zobaczyć, coo???
moja bratanica Julka miała taką akcje latem jak ganiała na boso, to co chwile siadała na dywanie i zaczynało się grzebanie :Padnięty: no i ona własnie też zobaczyła to u swojej starszej kuzynki...ale wtedy bratowa się nadarła na nią...:Szok:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witajcie kobietki:)
U nas dzień jak co dzień... Nocka co najmniej dziwna... Kuba nie mógł spać...jak w końcu zasnął po 21 to około 23 śmiał się tak głośno, że już się o niego martwiliśmy :hahaha: nie wiem chyba musiało mu się coś śnić... o 1:30 chodził po mieszkaniu i mnie szukał... P. przyniół go do nas ale Kuba kompletnie nie umie z nami spać no to poszłam go położyć do jego łóżka i sprawiłam mu tym niesamowitą radość... Pół godziny mi coś opowiadał i potem w końcu zasnął:)
Jak ja jutro okresu nie dostanę to padnę na zawał:/
Cafe posiedź u rodziców... ja wiem wiem, że ty masz plan wytrwać w ciąży jak najdłużej, ale nie wiadomo jaki chłopaki mają plan, a więc jak masz okazję pobyć u rodziców i się trochę pooszczędzać to korzystaj!
Andzia co do dziennika internetowego, to uważam, że to bardzo fajne rozwiązanie... Co prawda niektórzy narzekają, bo mają jak na razie podwójną pracę (bo mamy jeszcze zwykłe dzienniki) no trzeba przysiąść i wszystko powprowadzać, a nie w każdej sali jest komputer z netem... Ale bardzo nauczyciele doceniają to, że niektóre rzeczy mogą sobie poprostu wydrukować i mają już różne zestawienia itd. nie muszą liczyć samemu średniej itp. No i rodzice mają na bierząco wgląd w osiągnicia i obecności swoich dzieci... Nasza szkoła wprowadza dziennik bo chce odejść od papierkowej dokumentacji, a więc myślę, że to jest fajne rozwiązanie.

Gosia ale Kuba cudowal w nocy! Nie pospaliscie :)
Trzymam kciuki, zeby @ przylazla, chociaz z drugiej strony fajnie by bylo, gdyby byl nowy dzidziol :)

Andzia ale dziewczyny maja pomysly!
Co do rozbierania sie to kilka dni temu czytalam, ze to jak najbardziej typowe dla dwulatkow. Nic tylko cieszyc sie, ze sie pieknie rozwijaja. Ale Tobie pewnie nie do smiechu, wiec zycze mnostwa cierpliwosci!

Cafe moze wytrzymaj ten tydzien u rodzicow. Moze sie "rozkreci" i nie bedzie tak zle.

cafe82
do tego wszsytkiego nie moge zasnac:Zły:

No widze:D
Jakieś żyły wodne u rodziców?

Kurna ja mam taki do dupy humor, jak sobie pomyśle o kolejnym dniu to dostaje padaki, wyrodna matka ze mnie, wiem. Nawet mi sie nie chce wdawac w szczegóły, ale dzisiejszy dzień dał ostro do wiwatu:Kiepsko:
A żeby było mało okazało się, że popieprzyłam paczki z allegro i wysłałam dwie kurtki odwrotnie:Kiepsko:

Witam!
Noc mialam koszmarna, co chwila snily mi sie jakies koszmary, juz o 2.30 mialam ochote wstac i czekac do rana :(

Andzia ale szkoda z tymi paczkami! mam nadzieje, ze odbiorcy sensowni i zadnych negatywow nie beda wystawiac.
Jak Staś? Kiedy myslisz, ze pojdzie do p-kola?
Oby dzisiejszy dzien byl o wiele lepszy!
JAk sie czuje T.?

Cafe jakie plany? wracasz do domu czy jednak zostajesz u rodzicow?
Jak noc? Pospalas choc troche?

Gosia a jak u Was? @ przylazla?

Witam się i ja!

Magda współczuję nocki... Już nie pamiętam kiedy pisałaś ostatnio że mieliście jakąś spokojną noc:(

Cafe lepiej już?

Gosia czekam na wieści! Niezła ta cała akcja:Szok: A z Kubusia się naśmiałam;D Ot atrakcje sobie chłopak na noc wymyśla!

A ja dzisiaj zabrałam młodego na te badania krwi. Jutro wyniki:) W laboratorium była ogromna kolejka. Tuż przede mną stała taka starsza pani. Bardzo chciała mnie przepuścić. I ta pani pyta takiej jeszcze jednej (też starszej) co stała przed nami czy też mnie przepuści a tamta na to, że ona się spieszy bo ma na obiad nastawione:Kiepsko: Myślę sobie nie ma problem! Ale ja zdążyłam wyjść z młodym a ona na dworze stała i klepała z jakąś znajomą:Rozgniewany: A tamta pierwsza pani bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, że sama wyszła z propozycją::):
Poza tym udało mi się kupić sobie buty a wczoraj kupiłam młodemu bluzę w H&M przecenioną z 20€ na 10€ dwie czapki na lato po 1€ i spodnie na lato za 5€:)

Dobra zmykam robić robić obiad - mielone, ziemniaki i buraki;)

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witam!
Wczoraj poczytałam Was, ale nie miałam siły już pisać, bo jak zasiadłam koło 20 do wystawiania aukcji na all to zeszło mi prawie do 24 :Padnięty:
Andzia kiedyś tez miałam takie akcje, że pomyliłam paczki, bo wysyłałam kilka, dziś byłam na poczcie i wysłałam też właśnie 2 kurtki i teraz pilnuje żeby nie pomylis adresatów...
Jak dziś dzieci???dają czadu?:)
Cafe no i dobrze że zostajesz u rodziców, jeden dzień i będziesz w domku:)
Mei fajne zakupki zrobiłaś, a ja się zastanawiałam dlaczego napisałaś ceny w euro ::): nie wiedziałam że masz blisko do Niemiec- ale super masz!
mam nadzieje że wyniki będą ok!
Magda współczuje nocki, czasem sa takie noce że ma się ich poprostu dosyc :Padnięty:
jak Misiek? katar przeszedł?

A ja dziś pojechałam do miasta, mama została z Amelką, ale oczywiście nic nie kupiłam :Wściekły: pojechałam z zamiarem kupna kurtki i du.., jestem zła jak osa, chyba pojade jeszcze w piątek, ale to już z Amelką, nie wiem czy z nią coś kupie, może chociaz uda się jej czapke jakąś kupić cieplejsza...ku...z tymi zakupami zawsze problemy wrrrrrrr

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

cześć dziewczyny ale dzisiaj pustki

ja dzisija bylam u lekarza nadal na l4 jak narazie jest wszytsko dobrze tylko dostałam skierowanie na badania krwi i tarczycy bo strasznie szybko sie mecze pzejde pare kroków i juz dysze no normanie jak stara babcia....oleczek wlasnie spi a ja leze w sypialni i was czytam jakos zmeczona jestm dzisiaj strasznie....moja siostra wczoraj przyjechala wykapala malego i posiedzialysmy troche jak kladlysmy sie spac to wrocili z holandii i jak sie okazalo nic nie kupili....

andzia to moze jutro podskoczycie na jakies zakupy ze stasiem...i oby okazalo sie wszytsko w porzadku z ta jego noga....moj olek to sie nie chce sam rozbierac ale jak juz go rozbierzemy do kapieli czy rano to lata na golasa po mieszkaniu i trzeba go wtedy gonic. dobrze ze z tymi paczkami to jakos sie załatwiło pozytywie na szczescie jacys normalni klienci ci sie trafili

gosia i jak tam @ dotarła???

anielinka no ja mialam dzisiaj jechac na zakupy za jakimis butami ale tak mi sie nie chcialo ze sobie darowałam, zrobilam tylko zakupy jedzeniowe i na tym koniec....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Cześć kobietki:)
U nas nocka masakra!!! Gdyby nie to, że P. wstawał do Kuby to miałabym nockę wyciętą z życiorysu:( No męczy się strasznie przez te zębole:( Tak jeszcze się nie męczył... Dzisiaj u mamy dostał gorączkę 38,9 no i zamiast na bilans pojechliśmy na normalną wizytę, pani doktor go oglądnęła, oprócz temp ma tylko lekko zaczerwienione gardło... A na bilans mamy przyjść jak będzie zdrowy.
A @ jeszcze nie dostałam:36_2_39: dzisiaj miałam schizę i czułam jak się we mnie zarodki zagnieżdżają:36_11_1: