Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny, tyle skrobiecie, ze nie nadazam sie chocny przywitac, a o odpisaniu nawet nie ma mowy :)
Ja juz dzisiaj w pracy :( Jak budzil zadzwonil o 5.50 to myslalam, ze sie poplacze :lup:

My wczoraj fajny dzien mielismy, troche u mojej mamuski, a potem u przyjaciol. Michal wniebowziety, bo bawil sie z moim chrzesniakiem, a my moglismy pogadac. O 21 ocknelismy sie, ze juz czas do domu. Przed 24 poszlam spac i ledwo na oczy patrze.

anielinka super z cyrkiem! Tyle, ze z Michalem ja nie pojde, bo nie znosze cyrku. Moze dziadki kiedys z nim pojda :)

cafe82
justynka1984
no widzisz a ja mam bardzo słaba hemoglobine....

kurcze gdyby nie to ze mam koty to tez bym sie przeniosła do mamy a tak to nie mam co z nimi zrobic a jak ne mam auta to tez jestem uwiazana....

a ile masz?
ja mialam tez slabiutka,bo 9 a norma od 11.5

najpierw miałam 11,3 a potem 10,3 wiec leci na łeb na szyję
andzia a tabletki mam ale jakos nie moge sie wybrac do apteki bo mi jakos nie po drodze w srode sobie wykupie

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

justynka1984
cafe82
justynka1984
no widzisz a ja mam bardzo słaba hemoglobine....

kurcze gdyby nie to ze mam koty to tez bym sie przeniosła do mamy a tak to nie mam co z nimi zrobic a jak ne mam auta to tez jestem uwiazana....

a ile masz?
ja mialam tez slabiutka,bo 9 a norma od 11.5

najpierw miałam 11,3 a potem 10,3 wiec leci na łeb na szyję
andzia a tabletki mam ale jakos nie moge sie wybrac do apteki bo mi jakos nie po drodze w srode sobie wykupie

ja biore tardyferon 80mg,na czczo rano
i na mnie dziala

dzień dobry :) jaaa troche mnie nie było ,próbowałam troche nadgonić temety z postów ale za uja tego nie ogarne ... czasem Was podczytywałam przyznam sie bez bicia , ale ***** do dyskusji zadnej to ja sie nie nadawałam ...
widze ze Wy juz od rana babki na posterunku :)
co u nas nie pisze bo nie chce kur ...wowac od rana :) moze po nowym roku uda sie wsio posklejac :)
widze ze u Was w miere ok wszystkich wiec sie bardzo ciesze ..
nie wiem co dalej mam pisac ... mam sito z mózgu

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

widze ze piszecie o odpieluchowaniu .. łeh u nas porazka za porazką , Julka wszystko wie no kuzwa wszystko ale za cholere nie zmusisz jej zeby usiadła ... ostatnio wrzeszczy "mamo kupa!!!! " ja za nocnik lece jak dzika do niej , stawiam nocnik na co Julka " mama , tata noco beeee " po czym j*eb go z kopa przelecieł przez cały pokój , a ta poszła sie wykitolić za firankę ... M sie smiał " no co jak srac to z fantazją " :D

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Dzień dobry!

Anouk witaj marnotrawna kobieto!!! Kope lat! Pisz co u WAs, ja mam też mnóstwo czasu :lol:
Cafe powiadasz że szafa skończona? no to szybko się uwineliście, co?? :lol:
Magda czemu nie lubisz cyrku??? my pewnie też bysmy nie poszli, choćby dlatego że dla nas wszystkich bilet by kosztował koło 100 zł. ale Ł. dostał bilety za darmo, więc stwierdziliśmy że skorzystamy, jakby Amelka nie wysiedziała, to byśmy wyszli i tyle...ale wiemy że ona baaardzo lubi zwierzęta, no i to było dla niej największą atrakcją:D
acha, występowała też 10- letnia dziewczynka z Mam talent (chyba z poprzedniej edycji) Matko jak ona się wyginała, ona poprostu kości chyba nie ma :Niespodzianka:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam Was Dziewczynki:)
Własnie przeczytałam ze zostałam nakryta prze naszą Inspektor Gadżet także melduję się:) Wstyd mi jak cholera, ano ale cóz ja moge teraz powiedzieć...:)))
Przyznaje się bez bicia że czytam Was codziennie i jestem na bierząco ale jakos ostatnie nie mam weny do pisania, chyba się starzeje heheh wszystko mnie w..wia heheh jakieś cięzkie dni.
Tak na szybciutko to skladam zaległe zyczenia Urodzinkowe wszystkim naszym Solenizantom!!
Gratuluję i witam nasza najmłodsza kobietke Kornelke na tym świecie!!

anielinka
Dzień dobry!

Anouk witaj marnotrawna kobieto!!! Kope lat! Pisz co u WAs, ja mam też mnóstwo czasu :lol:
Cafe powiadasz że szafa skończona? no to szybko się uwineliście, co?? :lol: Magda czemu nie lubisz cyrku??? my pewnie też bysmy nie poszli, choćby dlatego że dla nas wszystkich bilet by kosztował koło 100 zł. ale Ł. dostał bilety za darmo, więc stwierdziliśmy że skorzystamy, jakby Amelka nie wysiedziała, to byśmy wyszli i tyle...ale wiemy że ona baaardzo lubi zwierzęta, no i to było dla niej największą atrakcją:D
acha, występowała też 10- letnia dziewczynka z Mam talent (chyba z poprzedniej edycji) Matko jak ona się wyginała, ona poprostu kości chyba nie ma :Niespodzianka:

:ass: