Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie tez martwi brak Cafe. A nie przypominam sobie, zeby miala jechac dzisiaj do sklepu. Moze K. juz wrocil i nie ma czasu zajrzec.

Justynka to nic nie odpoczelas dzisiaj! Ale jak polozysz wczesniej Oleczka spac to odpoczniesz.

Misiek tez za bardzo nie pospal, wiec licze, ze ok. 19 go poloze. Tylko pytanie ile pospi. P. dzisiaj ma impreze ze szkoly, wiec bede walczyc sama :(

Anielinka ale fajnie spedzilyscie czas! I jaka wena Cie napadla! WOW!

Andzia naprawde taka fajna pogoda u Was?? Az nie moge uwierzyc, u nas nie jest moze bardzo zimno, ale nieprzyjemnie.
Stasiu juz sobie calkiem fajnie radzi z ta noga. A ze chce do tesciowej to troche mu sie nie dziwie. Zawsze ma chwile dla siebie, bez laseczek :)

JA na chwilke, bo Misiek juz sie budzi :(
Cudowna noc przed nami. W ogole nie moze oddychac. I nic nie moge mu sciagnac z tego nocha, nawet odrobiny, zeby nawet charczalo. a tam jak sciana.

P. na imprezie, a ja wlasnie zezarlam 2 miseczki budyniu. Jestem przed okresem, ale bez przegiecia!

Cafe dobrze, ze sie odezwalas! Martwimy sie o Ciebie jak dlugo sie nie odzywasz :)

Andzia podrzuc kawalek Raffaello jak skonczysz :)

prosze o rade dziewczyny

krociutko napisze o co mi chodzi

mamy 2 pokoje,jeden olkowy
drugi nasz,no i w tym naszym beda chlopaki
i co radzicie,kupic do olkowego pokoju telewizor??
ogolnie jestem baardzo przeciwna ale K ma swoje racje - miedzy innymi to,ze mlody teraz zaczla ogladac bajki i bedzie sobie ogladal u siebie a ja bede mogla na spokojnnie cos tam przy chlopakach zrobic itd

w ogole by nam nie przyszlo to do glowy ale chcemy jakos sobie ulatwic
tylko wcale nie jestem przekonana czy to najlepszy pomysl
bo nie chce zeby siedzial calymi dniami przed tv
i nie wiem
K juz sie rozglada bo mowi,ze to dobre rozwiazanie,ze olek bedzie wreszcie wiecej czasu spedzal u siebie w pokoju a nie w naszym

i co wy na to?

cafe82
prosze o rade dziewczyny

krociutko napisze o co mi chodzi

mamy 2 pokoje,jeden olkowy
drugi nasz,no i w tym naszym beda chlopaki
i co radzicie,kupic do olkowego pokoju telewizor??
ogolnie jestem baardzo przeciwna ale K ma swoje racje - miedzy innymi to,ze mlody teraz zaczla ogladac bajki i bedzie sobie ogladal u siebie a ja bede mogla na spokojnnie cos tam przy chlopakach zrobic itd

w ogole by nam nie przyszlo to do glowy ale chcemy jakos sobie ulatwic
tylko wcale nie jestem przekonana czy to najlepszy pomysl
bo nie chce zeby siedzial calymi dniami przed tv
i nie wiem
K juz sie rozglada bo mowi,ze to dobre rozwiazanie,ze olek bedzie wreszcie wiecej czasu spedzal u siebie w pokoju a nie w naszym

i co wy na to?

cafe nie jestem pewna czy olek bedzie siedział u siebie i oglądał....mój synek jak jest u moich rodziców to i tak siedzi z nimi w pokoju tam gdzie są wszyscy i nawet nie myśli iść do mojej siostry tam gdzie sa zabawki, podobnie myslę ze będzie z telewizorem....ale to jest moje zdanie.....zreszta bedzie go ciągło do chłopaków, bedzie obserwował....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam sobotnio...
Właśnie wyciągnełam sernik z piekarnika... mmmm ale pachnie w całym mieszkaniu:)
posprzątałam, pomyłam właśnie podłogi i czekam z obiadem na męża:)

Cafe myśle że niby by było lepsze rozwiązanie gdyby ten tv był u Olka w pokoju, bo wiadomo że zawsze to lepiej, bo chłopcy mieli by cisze itd. ale z drugiej strony czy Olek by tam sam w pokoju usiedział przed tv?? Bo my wcześniej też mieliśmy w małym pokoju tv, ale Amelka nie chciała sama ogladać bajek, woli w towarzystwie, więc oddaliśmy tv...ale myśle że też jest to związane z kwestią wieku, bo jak nasze dzieci wydorosleją to pewnie woleli by jednak być sami w pokoju...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Również witam sobotnio:)

Cafe jestem podobnego zdania co dziewczyny... Taki telewizor zda egzamin za jakiś czas. Teraz Olek pewnie i tak będzie wolał siedzieć z Tobą i braćmi.

Anielinka hmmmm... Mniam! Ale mi smaka na sernik narobiłaś!!!

Justynka ale Cię napadło! Lepiej uważaj, żebyś się nie przeforsowała...

A ja uciekam zaraz szykować się na mały wieczorny wypad:) Mam nadzieję, że odstresuję się trochę bo ostatnio za dużo mam stresów... Udanego weekendu kochane!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witam!
U nas nie za fajnie. Michał nie za fajnie. Takiej nocy nie zycze nikomu. Nic nie mogl oddychac. Z nosa nic mu nie leci, a zablokowane na amen. Budzil sie doslownie co 5 minut z mega placzem. Rano znowu goraczka, teraz tez. Najgorsze, bo zupelnie nic nie je :(
Przeraza mnie dzisiejsza noc.

Mei udanego wyjscia! Mam nadzieje, ze chociaz troche sie odstreujesz!

Justynka Ty tak nie szarzuj, uwazaj na siebie.

Andzia za krakersy podziekuje, bo mam swoje :hahaha: Ale raffaello nie pogardze :)

Cafe mi tez sie wydaje, ze tv u Olka nic nie da. Moze faktycznie posiedzi z pol godz i koniec. Chociaz z drugiej strony to zawsze to pol godz. Sama nie wiem. W koncu i tak chlopaki do niego dolacza w pokoju, a po co im wtedy tv. Zawsze jest inne wyjscie. Moj chrzesniak ma taki maly odtwarzacz dvd z ekranem. Bardzo zajmujace dla dziecka :)

Witam!
Od razu widac, ze weekend!

U nas nocka znowu do d..y. Nos Michała dalej zablokowany na amen, rano goraczka 39 stopni i dalej nic nie je, nawet mleka nie pije :( W dzien sie rozkreca, ale i tak nie je.
Do tego mnie w nocy rozlozylo, nie wiem czy czyms sie zatrulam czy to jakas grypa zoladkowa. W kazdym razie jest nie za fajnie, do tego boli mnie kazda czasta ciala, przejsc kilka krokow to mega wyczyn :(
No, a P. w pracy. Mi sie ryczec chce. Za 2 h moze przyjada moi rodzice, bo inaczej to nie wiem jak dam rade.

Anielinka ale bedzie grabienia! Z checia bym pomogla, bo lubie takie zajecia, no, ale za daleko :)

Magda a miałam nadzieje że już dziś lepiej...cholera jeszcze Ciebie rozłozyło:((( ehh
strasznie współczuje! moge sobie wyobrazić jak się czuje...
A to że Misiek nie je to nic mu nie bedzie, ważne żeby pił, wiadomo że jak człowiek chory to apetytu niema...ZDRÓWKA DLA WAS!!!:Całus:

A my zaliczyliśmy dziś spacer, małe zakupki, później mieliśmy jechać do kumpla Ł. na kawe to nam córcia zasneła w samochodzie :Padnięty: no i du** przyjechaliśmy do domu...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

witam z samego ranca

nikt juz wczoraj nie zajrzal?
uuuuu

jak tam babeczki po weekendzie
meldowac sie

weekend mi minal jak 2 godziny
w sobote rodzice zaproponowali,zeby olek u nich spal :yipi:
ale K cos tam grzebal w tych swoich kabelkach a ja szybko padlam
w niedz odebralismy mlodego przed poludniem,pozniej obiad w kfc :hahaha:
pozniej goscie i tak zlecialo

dzis tez K wroci wieczorkiem dopiero:(

a chcialabym pojsc do gina,tylko nie mam z kim zostawic olka:( kuzwa

Czesć,
u nas weekend zleciał szybko. W sobotę pogrzeb, stypa, jeszcze trzeba było odwiedzić jakąś rodzinę itd., zajechaliśmy do domy wieczorem.
A wczoraj mieli przyjechac znajomi, miałam juz wszystko uszykowane, ale rano zadzwonili, ze młodszy synek ma temperature, boli go ucho i jada do lekarza. Okazało się, ze zap. ucha i antybiotyk. Życie...