Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
a tak zmieniajac temat to zakladacie maluchom rajstopy pod spodnie?

MAcie moze namiary na allegro na jakies sensowne rajtki? :)

Magda ja od niedawna zakładam juz, a takie rajtki zamówiłam w zeszłym tygodniu WOLA rajstopy 100 WZORÓW rajstopki SZYBKO r 92-98 (1250618777) - Aukcje internetowe Allegro
kupywałam je tez w zeszłym roku i byłam zadowolona, więc w tym roku też je wziełam:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
magda_79
a tak zmieniajac temat to zakladacie maluchom rajstopy pod spodnie?

MAcie moze namiary na allegro na jakies sensowne rajtki? :)

Magda ja od niedawna zakładam juz, a takie rajtki zamówiłam w zeszłym tygodniu WOLA rajstopy 100 WZORÓW rajstopki SZYBKO r 92-98 (1250618777) - Aukcje internetowe Allegro
kupywałam je tez w zeszłym roku i byłam zadowolona, więc w tym roku też je wziełam:)

Chyba tez te kupie. Tylko chyba musze rozmiar wiekszy. Zimno sie robi, wiec musze sie zdecydowac na biegu.

Witajcie kobietki po raz drugi:)
Jak fajnie kończyć pracę o 10:) Uwielbia poniedziałki:)
Magda ja dzisiaj pierwszy dzień ubrałam Kubie rajstopki, bo zimno... Kupiłam ostatnio firmy rewon i powiem wam, że jakościowo super, mięciutkie, miłe w dotyku... i dałam 11 zł zobaczymy jak będą po praniu... Ale myślę, że ok, bo moja bratowa kiedyś nimi handlowała i miała dla swoich dziewczynek i mówi, że to dobra firma:) Ja jakoś kalesonek nie lubię... Rajstopy są o tyle dobre, że zimą można jeszcze na nie skarpetki założyć i jest ciepło, no i na pewno nic się nie podciągnie i nie będzie gołych nóg.
Cafe fajnie, że mama będzie zabierać Olka na spacery:)

gosiammm
Witajcie kobietki po raz drugi:)
Jak fajnie kończyć pracę o 10:) Uwielbia poniedziałki:)
Magda ja dzisiaj pierwszy dzień ubrałam Kubie rajstopki, bo zimno... Kupiłam ostatnio firmy rewon i powiem wam, że jakościowo super, mięciutkie, miłe w dotyku... i dałam 11 zł zobaczymy jak będą po praniu... Ale myślę, że ok, bo moja bratowa kiedyś nimi handlowała i miała dla swoich dziewczynek i mówi, że to dobra firma:) Ja jakoś kalesonek nie lubię... Rajstopy są o tyle dobre, że zimą można jeszcze na nie skarpetki założyć i jest ciepło, no i na pewno nic się nie podciągnie i nie będzie gołych nóg.
Cafe fajnie, że mama będzie zabierać Olka na spacery:)

Zgadzam się Gosia że z Rewonu też są super, ja miałam teraz na lato skarpetki z tej firmy, nie kurczą się, nie suplą...

A tak wogóle to Ty skończyłaś tak wcześnie prace i dopiero koło 16 do nas zajrzałaś!!! Nie ładnie koleszanko :Oczko:

anielinka
cafe82
magda ja tez mam z woli...sa niezle
ale widze,ze tutaj drozsze..ja placilam cos kolo 12 zl

Zamawiałaś na allegro, czy w sklepie kupowałaś??? ja w zeszłym roku patrzałam u nas w sklepach to były w podobnych cenach co all, ale tu miałam duzy wybór baardzo fajnych wzorów, widze nawet że już ich niema, chyba już poszły :oczko:

w sklepie
a najgorsze,ze ja szukam zawsze gladkich ewentualnie w paseczki a tych jest najmniej

mlody padl
ja tez niedlugo sie klade
byle do piatku:(

Czesc dziewczyny jestem nowa na forum! Mam na imie Ilona i mam dwuletnia coreczke Julie ,ktora urodzila sie 9 wrzesnia 2008 r.Wazyla 3.335kg i mierzyla 50cm.Teraz to prawdziwa z niej kobieta.Pulchny paczek!!!!(12,5kg).Jeszcze cos o nas.Mieszkamy sobie w Chicago,Julcia tu sie urodzila i w sumie brakuje nam czasami ciekawych ludzi mam na mysli Polakow.stad chcialysmy zapisac sie do waszej gromadki!!!!Pozdrawiamy wszystkich z kampanii wrzesniowej.:36_1_11:

Magda jeszcze mam do Ciebie takie pytanie, w związku z tym ze P. też ma problemy z nogami, to czy kiedys miał robioną blokade???
Ja właśnie sobie poczytałam o tym leku co dziś dostałam (Diprofos) i jestem troche przerażona ::(: właśnie się dowiedziałam że to sterydy :Wściekły: zaciekawiło mnie to dlatego że dzis po raz trzeci dotałam ten sam zastrzyk i za każdym razem mam takie same objawy po nim m.in. ból głowy, zmęczenie, bezsenność, łomotanie serca i przyrost masy ciała (ale mam nadzieje że ten przyrost masy jest tylko po zarzyciu jakiś większych ilości, co?) no i oczywiście niszczy organizm... no załamka, niby jest napisane że to bardzo dobry lek przeciwzapalny, ale nie wiedziałam że aż tak niebezpieczny...
W każdym bądz razie łeb mnie napier**** a spać się nie chce :Padnięty::Padnięty::Padnięty:

Dzieki dziewczyny .Moze i cos wczesniej pisalam,ale nie jestem pewna czy ja te wiadomosc zatwierdzilam.Wyglada na to ,ze tak .Obiecuje ,ze bedziemy pisac kiedy sie tylko da.Pytasz co porabiam w Usa.Otoz mieszkam tu od osmiu lat,tu poznalam sie z moim mezem .Ja pochodze z wojewodztwa mazowieckiego ,a moj maz ze swietokrzyskiego.Jak wczesniej wspominalam Juleczka urodzila sie w CHicago pod okiem polskiego ginekologa,a mamy ich tu duzo !!! Porod wspominam niezle ,gdyz dostalam znieczulenie zwane Epiduralem,takze prawie nic nie bolalo,poza nogami,ktorych w sumie wogole nie czulam!!!Napiszcie mi jak teraz jest w Polsce ze znieczuleniem przy porodzie?Tutaj otrzymuja je wiekszosc pacjentek, pod warunkiem ,ze masz ubezpieczenie.My je na szczescie mamy.Coz wiecej ,obecnie nie pracuje zajmuje sie wychowywaniem mojego szkraba!!Moze za kilka tygodni zapisze ja do przedszkola na kilka godzin na poczatek.Chociaz mam dylemat czy polskie ,czy amerykanskie.Jest to dla mnie problem poniewaz Julcia nie mowi za wiele po polsku ,a w angielskim oglada bajki.Mysle sobie ,ze na angielski ma jeszcze czas ,nie chce jej robic prania mozgu!!!!Nie ukrywam ,ze moim priorytetem jest ,azeby Julia mowila dobrze po polsku ,na angielski ma jescze czas ,kiedy pojdzie do szkoly nauczy sie go z pewnoscia..Pozdrawiam goraco z wietrznego miasta Chicago !!!:bye::16_3_204:Julcia uwielbia Misie.Pa.

Anielinka ReKids mam bliziutko, super maja ciuszki dla dzieci, ceny porownywalne do tych z H&M. Misiek wszystkie skarpetki ma stamtad, jestem od nich uzalezniona :hahaha:

Co do nog to nie pomoge. P. ma urazy po ponad 20 latach grania w pilke, mysle, ze juz nieodwracalne. Na to co ma teraz nie bierze zadnych specjalnych lekow, jedynie przeciwzapalnie Naproxen. Dzisiaj pojdzie na usg, potem poczeka az mu opuchlizna zejdzie i zacznie rehabilitacje i cwiczenia. Leczenie tego co ma P. polega na tym, ze musi porzadnie wzmocnic miesnie (silownia), a ten przyczep sam sie powinien odnowic.

Ilona i Julia witamy ponownie! I pisz z nami czesto. Tylko tak jak Anielinka wspomniala - my uzalezniamy :hahaha:
Zadna kluseczka z Twojej Julki, moj Michał wazy prawie 15 kg :lup:
Co do przedszkoa to ja bym wyslala do polskiego, angielskiego i tak sie nauczy, nie bedzie miala wyjscia.
Co do znieczulenia przy porodzie to u nas jest roznie, sa szpitale gdzie bez problemu robia, a sa takie, ze nie ma szans. JA rodzilam bez dlatego porodu nie wspominam najlepiej :(

Cafe i ja zima zle znosze to poranne wstawanie.
A Michał to jak na zlosc, jak mozemy pospac to od rana na nogach, a jak dzisiaj wczesnie ejchali z P. to nie moglam go dobudzic :lup:

Cześć!
Jak się ciesze że już ranek...nocka koszmarna :Padnięty: dziś mam oczy czerwone jak królik i jesem mega niewyspana...

Magda u nas też jest ReKids, ale pytam się bo ja ostatnio kupiłam Amelce czapke tam i okazuje się że mogła być większa, teraz jest jeszcze w miare, ale nie zakrywa całych uszu, a że bardzo mi się podobał ten komplet to wziłam największą jaka była :lup: Dlatego pytam, bo jakbyś była to bym była bardzo wdzięczna jak byś zerkneła czy są takie u Ciebie :Nieśmiały:
Zaraz Ci prześle zdjęcie tego kompleciku:)