Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

No teraz trzeba naprawde uważać co się mówi przy dzieciach, ja ostatnio też zaliczyłam wpadke:)
U nas jest bardzo kiepski zasięg i latam z tym telefonem po całej chacie, dzwonie raz do Ł. po minucie się rozłączyło, dzwonie drugi znowu się rozłączyło, więc w tych nerwach krzyknełam: ku*** mać!!! a Amelka tak popatrzała się na mnie i kuwa mać, kuwa mać....ale zonk :Zakręcony:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
No teraz trzeba naprawde uważać co się mówi przy dzieciach, ja ostatnio też zaliczyłam wpadke:)
U nas jest bardzo kiepski zasięg i latam z tym telefonem po całej chacie, dzwonie raz do Ł. po minucie się rozłączyło, dzwonie drugi znowu się rozłączyło, więc w tych nerwach krzyknełam: ku*** mać!!! a Amelka tak popatrzała się na mnie i kuwa mać, kuwa mać....ale zonk :Zakręcony:

:lol::lol::lol:

cafe82
podziwiam magda ale cos czuje,ze cala rodzinka bedziecie spedzac czas na sportowo...fajnie,naprawde fajnie

ide jeszcze zrobic smietane do placka
od rana robie na raty
ale juz koncze:)

olek normalnie lezy i co robi???oglada bajki:hahaha:
za chwile przegniemy w druga strone z tymi bajkam
i

A niech se ogląda, ale Ty się tak tym nie chwal i nie denerwuj koleszanki andzi:Oczko:

andzia
cafe82
podziwiam magda ale cos czuje,ze cala rodzinka bedziecie spedzac czas na sportowo...fajnie,naprawde fajnie

od rana robie na raty

i

A niech se ogląda, ale Ty się tak tym nie chwal i nie denerwuj koleszanki andzi:Oczko:

nononono
pochwalic sie nie mozna
zebym ciagle o tym mowila,to rozumiem
a tu czlowiek wspomni od czasu do czasu i od razu jakies sapy:Oczko:

cafe82
andzia
cafe82

od rana robie na raty

i

nononono
pochwalic sie nie mozna
zebym ciagle o tym mowila,to rozumiem
a tu czlowiek wspomni od czasu do czasu i od razu jakies sapy:Oczko:

http://sztoudi.ovh.org/images/buzie/018.gif

andzia
cafe82
doradzcie mi baby
co ja mam dla chlopakow kupic na spacery??
jakie kombinezony?
nie wiem
mam kulka kurteczek ale na sam poczaTEK wolalabym kombinezony,beda wygodniejsze
kolezanka pozyczyla mi takie miski...ale cholera nie bedzie to za cienkie??

Ja bym kupiła normalne kombinezony zimowe, jakby nie było to od grudnia do marca w nich pojeździsz.

masz racje
musze poszukac na allegro,moze znajde jakies fajne w dobrej cenie
olek nie mial kombinezonu ani jednego
bo zima nosil juz kurteczki

andzia
Magda chyba zacznę szukać pracy w straży, serio. Normalnie pozazdroscić.
A z tym gadaniem to rzeczywiście trzeba uważać jak nie wiem. Ostatnio słuchajcie w sklepie, już przy kasie stała lodówka z piwami i Maryśka: Piwo, mama pać piwo, piwo. Kup piwo dla taty, kup mama!!!

:sofunny:

Coraz weselej, co?

Misiek ostatnio wchodzi z nami i moja mama do sklepu, bierze zabawke, biegnie do mojej mamy i krzyczy: babcia, płać!!!

A jak wszedl do kolejnego sklepu: witajcie kochani!
:lup:

Hej,
ja mam dzisiaj wieczór ze zdjęciami i albumami:) Jeszcze jakieś 800 przede mną:lol:

Magda jak po zajęciach?
Cafe ja miałam do dziewczyn kombinezony na 62 i przebjały w nich do marca, ja bym na pewno większych nie kupowała. Te moje próbuje właśnie sprzedać na all, ale marne zaineteresowanie.
Justynka luzik, moje nie przeklinają, a też miałyby się na kim wzorować:Nieśmiały:

Anielinka kupiłam na razie 2.
Ja lubie albumy na wklejane zdjęcia, ale nie pod folie, tylko takie z pergaminem, przyklejam fotki taśmą dwustronną, więc roboty huk!!! I jeszcze jakieś opisy wale, więc już fogule:lol:

Stasiu trochę poćwiczył w wannie, ogólnie boi się zginac to kolano, ale jak później usiadł na kibelku to K. mu zgiął i nawet nie wiedział kiedy. Jutro będe rozmawiała z koleżanką, ma mi pokazać jakieś ćwiczenie i jakby co, to przyjedzie z nim trochę poćwiczyć.

kurcze napisałam wcześniejszego posta i mi zaginął....

tak wiec po pierwsze cześć

pustki tutaj straszne....

andzia ty nie masz dzisiaj jakiegoś wypadu??

cafe jaks ie czujesz???

my dzisiaj siedzimy z oleczkiem w domu bo ma jakis katar (ciąg dalszy) i caly czas wydaje mi sie cieply....pierwszy raz przyszedl do mnie w nocy i spalismy razem.....moj Ss jak wrocil z pracy to az sie zdziwil....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Hehe! Justynka gratuluje drugiego synka!!!
Ogolnie wszystko ok??? Jakies typy imion???

Andzia i ja uwielbiam takie albumy jak Ty robisz, ale tylko jakby mi ktos je zrobil. Nie mma ani cierpliwosci ani zdolnosci :lup:
Moze zrobimy tak: podrzuc mi dziewczyny na weekend, a ja Ci podrzuce nasze fotki, co? :hahaha:

Czyli Stasia az tak bardzo noga nie boli! Po prostu bardzo sie boi.

Wczoraj na zajeciach bardzo fajnie. Myslalam, ze Michał bedzie przyczepiony do mnie caly czas, ale chyba nie znam swojego syna.
Tanczyl z dziecmi w kolku, udawal kotka i robil to co Pani wymyslila. Tylko co chwila kontrolnie do mnie przychodzil :) Do tego bardzo duzo sie bawili, robili pieczatki farbami z polowek jabelk itp. Mam jego kartki w domu na pamiatke :). JEdli wspolnie przekaski. NA koniec zegnali sie z Pania i z wielkim Kubusiem Puchatkiem. Misiek pocalowal Pania, a do Puchatka: Kocham Cie Kubusiu!!
A Pania spytal: a gdzie ma Pani tygryska??? :lup:

magda_79
Wczoraj na zajeciach bardzo fajnie. Myslalam, ze Michał bedzie przyczepiony do mnie caly czas, ale chyba nie znam swojego syna.
Tanczyl z dziecmi w kolku, udawal kotka i robil to co Pani wymyslila. Tylko co chwila kontrolnie do mnie przychodzil :) Do tego bardzo duzo sie bawili, robili pieczatki farbami z polowek jabelk itp. Mam jego kartki w domu na pamiatke :). JEdli wspolnie przekaski. NA koniec zegnali sie z Pania i z wielkim Kubusiem Puchatkiem. Misiek pocalowal Pania, a do Puchatka: Kocham Cie Kubusiu!!
A Pania spytal: a gdzie ma Pani tygryska??? :lup:

:I love you1::I love you1::I love you1: Misiek jest niesamowity!!!

Witam sobotnio!
U nas pięknie słonko świeci, ale niestety temperatury nas nie rozpieszczają:Szok:
Ja już mam wysprzątane mieszkanie, obiad mam z głowy, bo mam wczorajszy krupnik dla Amelki a dla nas wczoraj zrobiłam krokiety, więc mam już dziś luzik :yipi:
Ł. dziś na montażu, więc pewnie dopiero pod wieczór będzie:((

Justynka gratuluje drugiego synka! A ty bylaś nastawiona chyba na córeczke, coo?
zdjęcie z usg bardzo malutkie się wyświetla, gdyby nie podpis zdjęcia, to bym nie wiedziała, bo nic nie widać:))

Magda super że jednak jedziecie do Koszalina, zostajecie tam na noc???
suuuper z tymi zajęciami :yes: a dzieci są w podobnym wieku? czy różnie?

Andzia ja szczerze mówiąc nie lubie takich albumów, kiedyś dostałam taki piękny duży skórzany w prezencie i leży bezużyteczny na strychu:(
Mam nadzieje że z nogą Stasia nie jest tak źle i że ona go tak nie boli, tylko musi przełamać strach...