Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wieczorkiem
Justynka super z tymi zajęciami :yes: zdecydowaliście się na nie????
Magda fajne masz plany weekendowe, oby tylko auto nie odmówiło poszłuszeństwa:)
przepraszam że pytam :Nieśmiały: miałaś brata?
Andzia fajne takie spotkanko ze znajomymi:) tylko pewnie teraz do nas nie zajrzysz...:Oczko:

A ja dziś byłam u lekarza, dała mi skierowanie do chirurga i na jakieś badania z krwi...
połaziłam troche po mieście, Ł. zabrał Amelke ze sobą i pojechał coś tam załatwiać, a ja sobie nic nie kupiłam:( ale mniej więcej coś tam upatrzyłam...Amelce tylko kupiłam czapke i szalik w reserved...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Moze cie pytac, moj brat zmarl zaraz po porodzie. Udusil sie pepowina, teraz juz takie rzeczy sie nie zdarzaja, ale kiedys niestety czesto. Bylby starszy ode mnie o 1,5 roku. Kiedys z mama czesto o nim rozmawialysmy, zastanawialysmy sie jak by teraz wygladal itp. Teraz przez to czuje sie z nim bardzo zwiazana, chociaz wiem, ze to glupio brzmi.
Do tego odkad jest Michał to wiem jakie to strasznie dla rodzicow :(((

magda_79
Moze cie pytac, moj brat zmarl zaraz po porodzie. Udusil sie pepowina, teraz juz takie rzeczy sie nie zdarzaja, ale kiedys niestety czesto. Bylby starszy ode mnie o 1,5 roku. Kiedys z mama czesto o nim rozmawialysmy, zastanawialysmy sie jak by teraz wygladal itp. Teraz przez to czuje sie z nim bardzo zwiazana, chociaz wiem, ze to glupio brzmi.

przykro mi :Całus:

Hej Cafe:)

U lekarza nic ciekawego, wogóle ta baba mi działa na nerwy, jest już po 60 -tce i taka okropna że szok...ciągle się śpieszy, ma skleroze chyba, bo 3 razy pytała się które kolano mnie boli :lup: wogóle to nadaje sie tylko do wypisywania recept, albo skierować, bo do leczenia to wogóle :Padnięty:
dała mi tylko skierowanie na badania, bo zasegurowałam że mam brak chyba magnezu czy potasu w organiźmie, bo ta noga co mi drętwieje, to łapią też skurcze i mam dreżnie mięśni... no to dała, ale odrazu powiedziała że badanie na magnez musze zrobić prywatnie bo oni na to nie dają skierowania (nie wiem dlaczego NFZ nie refunduje, czy co?) no i na potas i kwas moczowy...

magda_79

To straszne przeżycie musiało być dla rodziców :Płacz: strasznie mi przykro :Całus:

anielinka
Witam wieczorkiem
Justynka super z tymi zajęciami :yes: zdecydowaliście się na nie????
Magda fajne masz plany weekendowe, oby tylko auto nie odmówiło poszłuszeństwa:)
przepraszam że pytam :Nieśmiały: miałaś brata?
Andzia fajne takie spotkanko ze znajomymi:) tylko pewnie teraz do nas nie zajrzysz...:Oczko:

A ja dziś byłam u lekarza, dała mi skierowanie do chirurga i na jakieś badania z krwi...
połaziłam troche po mieście, Ł. zabrała Amelke ze sobą i pojechał coś tam załatwiać, a ja sobie nic nie kupiłam:( ale mniej więcej coś tam upatrzyłam...Amelce tylko kupiłam czapke i szalik w reserved...

zdecydowaliśmy się....beda ja albo moja tesciowa jeździć....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

cześc dziewczyny
my juz na nogach a nocka ze tak powiem okropna normalnie wstaje mi z 5 razy na picie ale dzisiaj to za kazdym razem z placzem i niespokojnie spal, wieczorem to mial tak gorace poliki ze chyba sa zeby w natarciu jak mu dalam panadol ( bo nie moglam go uspokoic) to po jakims czasie mi zasnal ale caly czas stekal....narazie jest dobrze ale jakiegos znowu kataru dostal...no normalnie jak do tej pory nic nie byl przeziebiony tak teraz nie mozemy sie pozbyc kataru....

ja zaraz podrzuce olka babci a ja zmykam po wyniki badan i moze na jakies zakupki....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Hej baboki,
za nami udany wieczór, jakieś 2 h snu i mega ból głowy:Padnięty:
Stasiu wczoraj dwa razy doprowadził mnie niemal do zawału. Pierwszy raz siedział na kanapie i ćwiczył. W pewnym momencie ryk, pół godziny nie mogłam go uspokoić, myślałam, że znowu coś się złamało, tak płakał. Okazało się, ze za mocno zgiął kolano i stąd ten ból. Drugi raz się tak stało jak przenoisłam go z krzesła na kanape, automatycznie zgiął nogę w kolanie i szybko wyprostował. I znowu to samo, ryk jak nie wiem.
W nocy też się budził kilka razy z płaczem, bo ścierpła mu noga a on się bał nią poruszyć. Dzisiaj w ogóle odmawia ćwiczeń, nawet nie pozwala sobie dotknąc tej nogi, chyba jednak bede musiała zamówić jakąś rehabilitacje...kurde...w dodatku wydaje mi sie, ze ma spuchnięte kolano przy tej złamanej nodze...nie wiem...mam doła...:Płacz:

Magda Michał mnie powalił na kolana!!!
Gdybym go nie znała, to powiedziałabym, że ma ze 4 latka. Wysoki, poważny i jak wyraźnie mówi, akcentuje, no poprostu bomba. Musisz go częściej pokazywac ciotkom!!!
Fajne plany weekendowe!!!

Cafe u dentysty nie było źle, Zośka troche pomarudziła, a Maryśka zupełnie ok:yes:
A o pogodzie słyszałam, ale staram sie o tym nie myśleć:Histeria:

Justynka super z tymi zajęciami!!!

A w moje dziewczyny od wczoraj wstąpił doabeł, no nie mogę ich ogarnąć. Od rana sprzątałam po wczorajszym wieczorze, one siedziały w pokoju i bawiły się klockami, długo cisza mnie zaniepokoiła, wchodzę, a tam wysypane wszystkie Stasia ciuchy z szafy, one już porozbierane i w te jego ciuchy zaczynają się ubierać. Myslałam, ze rozszarpie. Podczas gdy układałam te ciuchy, zdązyły rozlać herbate w kuchni i zalać pół łazienki:glass:

Andzia ale poimprezowaliscie :)

Co do Stasia nogi to mysle, ze moze to kolano byc troche spuchniete. 2 razy je mocno zgial, a skoro nie pracowalo tak dlugo to nie ma sie co dziwic. Nie zmuszaj go dzisiaj moze do cwiczen. A jutro znowu pomalutku, na pewno z dnia na dzien bedzie lepiej!!! I tak jest mega dzielny!

Ze tez dziewczyny daly sobie zajrzec do buzi. z Michalem jest to baaaardzo trudne.

Cafe tez slyszalam, ze ma byc zimno, ale nawet nie pisalam, zeby sie nie dolowac jeszcze bardziej :lup:

Justynka moze ten Olkowy katar wlasnie od zebow??? U nas zawsze katar sie pojawia jak zeby atakuja :(

cafe82
twoje dziewczyny sie rozbieraja a moj dziad je wszsytko z podlogi...co tylko dostanie to najpierw na podloge a on jak pies wciaga ... no nie moge
nie wspomne o napojach...dobrze,ze pije glownie wode...bo jest wszedzie...a odkad pijemy z doroslych kubkow to juz w ogole masakra

Moje wczoraj porozrzucały paluszki po pokoju i woałały: ptaśki leciom niam niam paluśki::):

Witam...za mną nieciekawa noc :Kiepsko: chyba wczorajsze zakupy dały mi w kośc i taaak mnie noga okropnie bolała, że nie wiedziałam jak mam się ułozyć, smarowałam maścią co chwile i troche pomogło...Amelka też szybciutko do nas przyszła, a i ona niespokojnie spała, mam plecy skopane:(

Andzia to super że wieczór udany:)
kurcze nie spodziewałam się że Staś tak będzie reagował na tą noge::(: może faktycznie jakaś rehabilitantka by się przydała, profesjonalnie by do tego podeszła...wiem, że jak moja mama miała złamaną noge to też wzieła rehabilitanta, robił masaże, nacierał jakimiś maściami, nagrzewał też lampą, może warto spróbować...

Justynka współczuje nocki! zdrówka dla Oleczka!

Cafe super że pranko dzidziusiowe zrobione, najgorzej z suszeniem, coo?
a o wczesnej zimie też słyszałam, mam nadzieje że to jednak plotki :Oczko: