Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
magda_79
Andzia ja nosialm 34 jakies 15 lat temu :lup:
Teraz to ja ledwo wciskam sie w 36, ale to tylko na gorze, bo na dole 38 i tez ledwo nogi upycham.

Kasioleqq poczatek na pewno jest mega ciezki, ale tak jak Andzia napisala wszystko poukladasz. Dla Kacpra to tez ogromny szok. W ogole jak on zareagowal na Kornlecie? JAkie pierwsze wrazenia?

Najwazniejsze, ze mloda ladnie spi. Jak Ty wyspana to od razu wiecej sil, zeby w dzien dzialac.

Mama Ci pomaga?

A co do R. to fajnie, ze zakochany w malej i ze pomaga w miare mozliwosci. Jednal to jak sie zachowal to chyba trzeba mnostwo czasu, zebys Ty ochlonela i wybaczyla.
Ale mam nadzieje, ze jednak uda Wam sie stwoerzyc rodzine. Macie super maluchy i warto dla nich sobie wszystko poukladac!

A tam pierdolisz, tak Ci nie wierze, chuda jestes jak szkapa.
Ja mam teraz taki bebzol, ze nawet jak wciągne, to wygląda jakbym w ciązy była:lup: I koło ratunkowe jak z Baywatch:Kiepsko:

Przygarniał kocioł garnkowi:Oczko:

Kasioleqq silna kobieta z Ciebie, wiesz? :) Też czekam z niecierpliwością na zdjęcia Kornelki a najlepiej rodzeństwa! Wcale Ci się nie dziwię,że nie masz cierpliwości i krzyczysz... Mam nadzieję, że wszystko poukłada się po Twojej myśli:Całus:

Andzia trzymam mocno kciuki żeby jutro Stasiu wrócił z wizyty już bez gipsu!!!

Cafe ty masz chociaż wymówkę bo w ciąży jesteś, a ja nie a i tak mam lenia:P Kiedyś w końcu dojdziesz do ładu z tą szafą... Oby tylko przed grudniem!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

U mnie dzień zleciał nie wiem kiedy i już siedzę w pracy... Zaliczyłam UP (zmieniła się siedziba i chyba na plus!), poszło bardzo sprawnie. Młody mi towarzyszył, ale marudził za dwóch. Spania znowu odmówił i przez to wieczorem już nie wiedział co ma ze sobą zrobić! Poleciał do kuchni i podeptał kilka kostek rosołowych, jak mama sprzątała to on w tym czasie poleciał to pokoju i porozrywał jej fajki (z nowej paczki uratowały się chyba tylko dwie:lol:), jak zbierała szczątki to ten mały dziad znowu poleciał do kuchni i porozrywał torebki z herbatą i wymieszał z cukrem w cukiernicy:glass::glass: :glass:Dziwię się, że gonie zabiła::): Ale na szczęście już śpi:)
A ja jutro idę pierwszy raz jako tajemniczy klient i nawet się trochę stresuję! A na weekend koleżanka nas zaprosiła więc jedziemy Wrocka:) Strasznie się cieszę! Może uda nam się zaliczyć zoo...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cześć kobietki:)
Dopiero co kompa włączyłam :lup: na nic nie mam ostatnio czasu... Jak jest taka ładna pogoda to od razu po pracy idziemy na spacer...tzn. nie tak od razu... bo nawet jak kończe np o 14 to do Wolsztyna od rodziców wracamy dopiero po 16... Potem ogarniam trochę dom i robi się wieczór... w weekend idziemy na wesele a mi się strasznie nie chce.... wolałabym się w końcu porządnie wyspać... no ale nie marudzę:)
Kubulę strasznie męczą zęby:/ Chodzi marudzi.... zresztą "marudzi" to mało powiedziane... Siedział dzisiaj i krzyczał i to w sumie z małymi przerwami... tak się dzisiaj napłakał przez te wredne zębole:kiepsko: niech one już dadzą nam spokój...
W pracy ok... Obiady biorę ze stołówki, a więc chociaż ten problem nam odchodzi:) A obiady pyszne mamy:)
Ehhh lece bo mam jeszcze kupe roboty:(

Gosia wspolczuje zebowego koszmaru!!!
U nas to samo. Michał od kilku dni jedzie na Nurofenie, bo nie daje rady inaczej :( Noce fatalne.

I my tez obiady ze stolowki mamy, co prawda 3 razy w tyg tylko, ale tak nam najwygodniej.

Do kogo idziecie na wesele? Kiecke masz? :) Kuba idzie z Wami?

Andzia co to za dołek???
Bylas u taty? Martwisz sie o niego? Pewnie tez jutro o Stasia! Tulam mocno!

Dzieki za przepis na ten krem. Zrobilam i przed chwila wlasnie wciagnelam cala miche :)
Teraz zagryzam krakersami. W sam raz na noc :lup: Ale zupa bosssska!

Mei ale Filippo narozrabial! Wcale sie nie dziwie, ze babcia tak nalega na zlobek :hahaha:
Fajne macie plany na weekend! JEj, tez bym chciala gdzies jechac.
Co to jest ten tajemniczy klient?

Na wesele idziemy do koleżanki:) Ja kiecke mam niby moją z poprawin, ale nie pasuje mi do butów, a więc jutro lecimy na szybkie zakupy, albo kupie buty, albo inną kieckę:/ Kuba idzie z nami i będzie tak długo jak wytrzyma, chociaż nie wiem jak z tymi zębami będzie:/ A, że wesele jest w rodzinnej miejscowości P. to jak Kubulec się zmęczy to teściowa po niego przyjdzie...
My już po jednej pobudce Kuby... chciałam mu dać nurofenu, ale bronił się strasznie i nie mogłam mu dać:(

Magda cieszę się, że zupka smakowała. Analogicznie możesz zrobić brokułową albo z zielonego groszku, też pycha!!!
Fajne popołudnie za Wami!!!

Mei ale rozrabiaka z Filipa, uśmiałam się z tego wszystkiego:)
A gdzie Ty teraz pracujesz, że będziesz tajemniczym klientem? Bo to mi się z branżą sklepową kojarzy?

Gosia biedny Kubulec z tymi zębolami, niech wyjdą jak najszybciej.
Fajnie z weselem, na pewno będziecie się super bawić!!!

Mei
andzia
magda_79
Andzia ja nosialm 34 jakies 15 lat temu :lup:
Teraz to ja ledwo wciskam sie w 36, ale to tylko na gorze, bo na dole 38 i tez ledwo nogi upycham.

Kasioleqq poczatek na pewno jest mega ciezki, ale tak jak Andzia napisala wszystko poukladasz. Dla Kacpra to tez ogromny szok. W ogole jak on zareagowal na Kornlecie? JAkie pierwsze wrazenia?

Najwazniejsze, ze mloda ladnie spi. Jak Ty wyspana to od razu wiecej sil, zeby w dzien dzialac.

Mama Ci pomaga?

A co do R. to fajnie, ze zakochany w malej i ze pomaga w miare mozliwosci. Jednal to jak sie zachowal to chyba trzeba mnostwo czasu, zebys Ty ochlonela i wybaczyla.
Ale mam nadzieje, ze jednak uda Wam sie stwoerzyc rodzine. Macie super maluchy i warto dla nich sobie wszystko poukladac!

A tam pierdolisz, tak Ci nie wierze, chuda jestes jak szkapa.
Ja mam teraz taki bebzol, ze nawet jak wciągne, to wygląda jakbym w ciązy była:lup: I koło ratunkowe jak z Baywatch:Kiepsko:

Przygarniał kocioł garnkowi:Oczko:

Się grubas odezwał!!!

Andzia, Magda z tą "licytacją" na rozmiary to tak troche to napisałam z przymrużeniem oka :Oczko: nie chodziło mi na poważnie...tak jak Andzia pisze ważne żeby dobrze się czuć we właśnej skórze...
Magda ja mam ten sam problem co ty, tzn. jestem gruba wszędzie, ale uda mam okropnie grube i to we mnie najgorzej mnie wkurza:((
Mei co to ten tajemniczy klient??? jestem ciekawa::):
Gosia ale masz fajnie z tym weselichem, daaawno się na takiej imprezie nie bawiłam:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej!
U nas koszmarna noc. Gosia witaj w klubie. U nas tez pobudka juz przed 22. Przed 23 mlody wyladowal u nas. Troche przysnal, ale po jakims czasie obudzil sie z takim strasznym placzem.... :(((
Nie moglismy go uspokoic. Dostal Nurofen, ale chyba nie za bardzo pomogl, bo cala noc niespokojna, przerywana krzykiem i placzem. I rano juz o 6 wstal, a zawsze musze go budzic o 6.30.

witam

magda,goska wspolczuje zebowego koszmaru:Całus:

mei powodzenia dzisiaj,kiedys tez mialam sobie dorabiac jako tajemniczy klient ale jakos nie skorzystalam,napisz z boku jakies szczegoly,jestem ciekawa

andziula sluchaj,a moze znajdziecie jakas dziewczyne do pomocy,cooo?kogos,kto od czasu do czasu zostanie z dziewczynami...czy wyjdzie na spacer...no nie wiem,to jest chyba jedyne i bardzo dobre wyjscie,co ty na to?
mialabys kogos,do kogo w razie potrzeby mozesz zadzwonic

Witam!
U nas wczoraj już o 23 też była pobudka :Kiepsko: kurcze chyba Amelka wyczuwa że nas niema w pokoju wtedy budzi się i przychodzi do drugiego...no ale Ł. ją wczoraj wział do naszego łóżka, chwile poleżeli i Amelka szybko zasneła, wtedy ją przełożyłam do łóżeczka, ale w nocy (albo nad ranem) przyszła do nas i pospałyśmy znowy do 8.15:)

Magda współczuje nocki! niech te zęby wkońcu wyjdą i dadzą Wam spokój!
Andzia i jak sprawy się u Was potoczyły???
Cafe co ciekawego K. sobie dziara? ma już jakieś tatuaże???
a jak Ty się dziś czujesz???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
Kurcze ja zawsze myślałam, ze do 2 rż to już wszystkie zęby wyłażą. A my na piętki czekamy chyba z pół roku jak nie lepiej.
W ogóle dziewczyny znowu mi się rozbierają, spodnie, skarpety, wszystko co leci. Jak tylko je spuszcze z oka to już sa bez ciuchów:lup:

Wkurzajace, ale przynajmniej wiedza jak to zrobic. Misiek nie chce nawet kapci zdjac sam :lup: