Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

mialam cholernie ciezka nocke...chlopaki chyba mi juz na wszssytko uciskaja albo co...no nie moglam spac,w zadnej pozycji...poza tym ciezko mi sie oddychalo,masakra
andzia pociesz mnie,ze to tylko takie jednorazowe :Oczko:
a tak serio,jak chodze w ciagu dnia to jest ok...najgorszej usiasc albo sie polozyc

lazienka gotowa,K sie spisal,szybko pomalowal a pozniej pomyl w zasadzie wszsytko,szooook
zostaly mi tylko drobiazgi do umycia,i musze koniecznie przejrzec kosze z kosmetykami i innymi pierdolami i niepotrzebne po prostu pojda w kosz

Witam:)
Kasioleqq kciuki mooooocno zaciśnięte! Trzymaj się kochana!
Cafe współczuje nocki!

Ja powoli szykuję się do pracy, za chwilę musze małego obudzić, bo dzisiaj jedzie do moich rodziców. Dzisiaj długi dzień przede mną bo po prac jeszcze mamy radę:/
Mam stresa zwiazanego ze studiami:/ Mam nadzieję, że będę mogła studiować... no zobaczymy co ma być to będzie... bylebym nie musiała iść do Leszna:36_11_13:
Dobra lece mleko robić i małego budzić Miłego dnia!

I ja sie witam. Moje chlopaki pojechaly juz 20 min temu. Nie oglam dobudzic Michała, szybko butla i ubieranie. A on nieprzytomny :( Plakac mi sie sie chcialo co na niego spojrzalam :(

Andzia postaram sie poprzesyłac Ci dzisiaju te fotki z naszego spotkania.

A w lumpie kupilam super sweter, bluze, spodnie, sweterek i 2 kurtki :) A dla P. super bluze/sweter.

Gosia wspolczuje tego wstawanie, ja przed 6 nie moge oczu otworzyc. Milego dnia!

Cafe ale ten Twoj mezus pracowity! Super!
Bidulko, juz pewnie noce nie beda latwiejsze :) Ale jeszcze troche...

KAsioleqq i ja o Tobie bede myslec i trzymac kciuki, zeby wszystko poszlo szyblo i jak najmniej bolalo!

ooo czesc dziewczyny

gosia milego dnia ,i szybkiego..a ze studiami sie pouklada,zobaczysz

magda super zakupy...warto wydac taka kase za tyle fajnych ciuchow,coo?a jestem pewna,ze bedziecie zadowoleni,bo to gatunkowo bez porownanize sklepowymi...
a co do prania to nic mi nie mow...na szczescie moi rodzice maja taka typowa suszarnie i do nich wozimy wiekszosc prania no ale wszsytkiego nie dam rady,wiadomo...a jak juz chlopaki beda to nie wiem...i tak teraz piore prakrycznie codziennie

Witam:)
Pospałam dzisiaj z dziećmi do 8-mej::): Nie wiem jakim cudem cała trójka tak długo spała, ale poproszę o takie cuda częściej::):

Cafe
bidoku, współczuje takich nocek? U mnie tak bardzo czesto ze spaniem i w ogóle zaczęło się po szpitalu czyli ok. 31-32 tc, do 26 tc chodziłam do pracy jeszcze i jaqkos dawałam rade.Trzymaj sie, juz blizej niz dalej konca:Całus:

Magda uczucie ciasnych spodni nie jest mi obce, w ogóle juz Wam o tym nie pisze, bo tylko mnie opieprzacie, ale naprawde czuje sie jak słon i wszystko mi ciasne. Ostatnio jak juz sie na siłe zapięłąm w dżinsy, to jak ukucnęłam, myślałam, ze popękają na kolanach i dupsku:Szok:

Gosia przyzwyczaisz sie szybko, za to popołudnia masz wolne i nie musisz pracować. ZA studia trzymam kciuki.

Kasioleqq za Ciebie również kciuki zaciśnięte!!!

Andzia ale pospaliscie!!! WOW! Oby tak codziennie!
Okropne uczucie jak sie czlowiek w portki nie miesci. IDe o 12 na bieznie pobiegac. musze sie za siebie zabrac. ten Dukan mnie kusi, ale czytalam tyle zlych opinii, no i brzuch mnie przy tym boli :(

Cafe dokladnie tak jak piszesz - jakosciowo te rzeczy przewyzszaja te kupione normelnie. Jestem bardzo zadowolona i najchetniej jezdzilabym tam co tydzien. Ale nie dosc, ze daleko to jeszcze skad ta kase brac?! :lup:

Magda mnie tez dukan kusi, sporo na nim schudłam, ale nie zrobiłam tej III fazy do końca i niestety wróciło z nawiązką::(:
A musze miec jakśś diete, jakis rygor, bo u mnie samo ograniczanie nie wchodzi w gre, nie umiem tak.
I zazdroszcze Ci tej checi do ruchu, ja za tydzien spotykam sie z moimi kolezankami na babskim wieczorze, musze zaproponowac jakis wspólny aerobik albo cus.