Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Posiedze z Wami, Michał spi juz ponad 2 h. Ugotowalam mu delikatna zupke i czekam az wstanie. P. podrzucil mi gastrolit malinowy, moze chetniej wypije. Az sie boje co bedzie jak sie obudzi. Nic dzisiaj nie chcial jesc, on usiedziec nawet nie mogl. Wypil tylko rano 240 ml mleka.

tez nie mam weny do robienia czegokolwiek, powinnam podloge umyc, bo syf, a nie moge sie zebrac.
Mam Jezyki kokosowe jesli macie chote :)

Andzia fajny prezent dla Kuby!
A z fajnymi nzjaomymi to i przy chipsach bedzie super :)

andzia
Cafe zołzy frytki tez uwielbiaja, pizzy jeszcze nie probowały:)

Magda jeżykiem się poczęstuje, ja mam do wyboru spagetti albo ziemniaczki z sosikiem grzybowym z dużą ilością pietruchy:)

Aha, nam lekarz zawsze mówił, ze przy biegunkach i wymiotach nie powinno się dawac mleka.

no olek nie podaruje
jak tylko uslyszy,ze pan przywiezie pizze to chodzi i krzyczy...mniam mniam ... a jak jest dzwonek do drzwi ,to w ciagu sekundy jest przy stole

cafe82
andzia
Cafe zołzy frytki tez uwielbiaja, pizzy jeszcze nie probowały:)

Magda jeżykiem się poczęstuje, ja mam do wyboru spagetti albo ziemniaczki z sosikiem grzybowym z dużą ilością pietruchy:)

Aha, nam lekarz zawsze mówił, ze przy biegunkach i wymiotach nie powinno się dawac mleka.

no olek nie podaruje
jak tylko uslyszy,ze pan przywiezie pizze to chodzi i krzyczy...mniam mniam ... a jak jest dzwonek do drzwi ,to w ciagu sekundy jest przy stole

:Psoty::Psoty::Psoty: