Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka kobitki rodza naturalnie ale ja nie chce
rozmawialam juz wstepnie z lekarzem i jak szczesliwie dotrwam do grudnia do z pocztkiem miesiaca rozwiaze ciaze i tyle

a amelka mnie rozwala...ja tez olkowi tlumacze ale on wszsytko musi robic ze mna...takze zawsze mam pomocnika,dzieki czemu wszsytko robie 3 razy wolniej
gdyby nie to,ze jestem w ciazy,to kurwy by lecialy ...a tak jakos staram sie na spokojnie

wiem jak to zabrzmi ale 2 dni w dmu a ja juz nie moge:(

veronica_20
Ja już po pracy...miło was poczytać....wrócialm taaaka zmęczona, że od razu poszlam z modym spać....stracialm znowu głos a nogi mi odpadają.....zaklepałam obiad a mlody teraz śpi......i to 2 godzinę:o_master2: chciałam sprzątać ale szkoda tego spokoju......
Magda, szkoda, że nie macie opieki dla Michała...wiem co to znaczy....

jak tam vercia pierwszy dzien?
opowiadaj
jak dzieciaki?
jaki masz plan?

anielinka
Andzia tak prasuje przy Amelce:) jak była mniejsza, to nie prasowałam bo lazła do mnie, a bałam się że parą się oparzy, więc tylko wieczorami prasowałam, a teraz jej powiem że siii i ma nie podchodzić, no i rozumie to i trzyma się z dala:)

anielinka
A moje dziecko właśnie leży na dywanie::): przyniosła sobie poduszke, kołderke leży i ogląda bajke:)

Idę, bo mnie tu nie rozumieją:Oczko:

andzia
anielinka
Andzia tak prasuje przy Amelce:) jak była mniejsza, to nie prasowałam bo lazła do mnie, a bałam się że parą się oparzy, więc tylko wieczorami prasowałam, a teraz jej powiem że siii i ma nie podchodzić, no i rozumie to i trzyma się z dala:)

anielinka
A moje dziecko właśnie leży na dywanie::): przyniosła sobie poduszke, kołderke leży i ogląda bajke:)

Idę, bo mnie tu nie rozumieją:Oczko:

:sofunny::sofunny::sofunny:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Wiecie co że ja czasem (ale tylko czasem:Oczko:) chciałabym mieć tak żywotne dziecko jak Wasze :yes:
w sobote byliśmy na festynie z okazji zakończenia lata i tam były takie małe zjeżdzalnie dla dzieci, trampoliny itd. tyle dzieci szalało, a Amelka weszła na tą zjeżdzalnie i jakoś ją to nie kręciło ::(: wyszła z tamtąd ubrałam jej buty i tyle...jakaś ona poważna jak na swój wiek...

anielinka
Wiecie co że ja czasem (ale tylko czasem:Oczko:) chciałabym mieć tak żywotne dziecko jak Wasze :yes:
w sobote byliśmy na festynie z okazji zakończenia lata i tam były takie małe zjeżdzalnie dla dzieci, trampoliny itd. tyle dzieci szalało, a Amelka weszła na tą zjeżdzalnie i jakoś ją to nie kręciło ::(: wyszła z tamtąd ubrałam jej buty i tyle...jakaś ona poważna jak na swój wiek...

ja szczerze,to wole mojego olka niz dzieci,co to potrafia jedna zabawka bawic sie godzine...co nie krzycza,nie biegaja,nie balagania...i pewnie,ze wkurza mnie to ,nie mam cierpliwoscie ale inaczej sobie nie wyobrazam
uwielbiam mojego diabla...i te jego pomysly...

no to teraz jak bede narzekac,to mi przypomnicie ,co tu napisalam :36_6_3:

Anielinka Ty i Magda macie chyba najspokojniejsze dzieci na naszym wątku, ale obie też jesteście spokojne, opanowane, obie też macie "problem" z zostawianiem dzieci z obcą osobą, Wasze dzieci nigdy nie spędziły nocy bez Was, są z Wami bardzo mocno związane itd. NIe jestem psychologiem, ale myślę, ze warto poluzować troszkę pępowinkę:Oczko:

andzia
Anielinka Ty i Magda macie chyba najspokojniejsze dzieci na naszym wątku, ale obie też jesteście spokojne, opanowane, obie też macie "problem" z zostawianiem dzieci z obcą osobą, Wasze dzieci nigdy nie spędziły nocy bez Was, są z Wami bardzo mocno związane itd. NIe jestem psychologiem, ale myślę, ze warto poluzować troszkę pępowinkę:Oczko:

Wiem, wiem, ale uwierz mi że to nie takie łatwe :Nieśmiały:...zresztą jeszcze nie mam takiej potrzeby żeby jej gdziekolwiek zostawiać...