Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

A moj Misiek juz spi. Nie pamietam kiedy tak wczesnie byl w lozku. Zasnal w 2 minuty. W dzien nie pospal, bo nos mu nie pozwalal. Teraz tez nie jest leiej, ale juz byl taki padniety. Moj biedny chorowitek. Nie chce za bardzo pic. No i odmowil wypicia mleka wieczorem :(
Pewnie niedlugo sie obudzi i bedzie jazda.

Ja zaraz ide do lozka ksiazke poczytac. Taaaak mi brakuje takiego blogiego lenistwa :)
LEce powiesic pranie!

no witam ponownie, moje dziecko juz spi....my wlasnie spedzamy czas wspolnie z mezem to znaczy kazdy przy swoim komputerze :lup::lup:

andzia co tam u ciebie, bardzo zzolzy rozrabiały???

magda wspolczuje miskowi katarku, ja powiem szczerze ze nawet nie wiem co to znaczy olek jeszcze nie mial przeziebienia....

cafe odpoczywaj dziewczyno a nie dopiero pierwszy dzien siedzisz w domu a juz cie sie nudzi, a co ja mam powiedziec jak siedze juz od ponad miesiaca????

kasiolegg co znowu tesciowa wymyslila....ty sie nie denerwuj bo kornelia bedzie nerwowa....

u nas pogoda pod psem no masakra tak lalo dzisiaj ze nawet nie wyszlismy na 5 minut....idzie oszalec.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Hej,
nie miałam jak zajrzeć w dzień, cała trójkę dzisiaj diabeł opętał, nie będe się wdawała w szczegóły, ale jak czytam o nauce kolorów itp. to mam wrażenie, ze z moimi dziećmi jest coś nie ten teges. Wymiękam!!!!!!!!!!!

Vercia bardzo się cieszę, ze wszystko ok!!! Duuużo sił i dalszego zapału, fajnie, że Marcek u babci zadowolony:yes:
Cafe niezłe postanowienie:Oczko: Ja tam radzę korzystac z życie poki można:)
ANielinka biedna Amelcia z tą kupką, niech te problemy szybko miną!!! A Ikei nie macie niegdzie w pobliżu?
Justynka ale ten Twój syn ma spanie, nono. Lubi Olek pizze? Mój STachu to dziwny typek, nie lubi żadnych fast foodów:)
Gosia lanie w dupsko, w poniedziałek sama cały dzień i nawet na chwile nie zajrzała???
Brawo dla Kubusia za postepy i fajnie, ze w weekend odpoczniecie.
Autor książki Jodi Picoult
Kasioleqq sorki, może Cie tym urażę, mam nadzieje, ze nie, ale widać, że teściowa się naprawdę stara, pomaga, kupuje itd., może warto się z nią jakoś dogadać(to mówi ta, która swojej nieznosi, wiem, wiem, ale ja od mojej nigdy w życiu nic nie dostałam:Oczko:
Magda oby Michał ładnie pospał i katarek szybko minął.
Ja czytałam Browna Kod Leonarda da Vinci, Anioły i Demony i Zwodniczy Punkt, muszę koniecznie wypożyczyć tą nową!!!

kASIOLEq nie ma co denerwowac się babsztylem!!! Tez zerkalam na Ocean strachu :oczko:
Gosia, zaglądaj częściej!!!
Cafe, korzystaj z życia!! Andziowa dobrze Ci radzi :oczko:
Andzia podziwiam za zapal do knigi....ja najczęściej czytam poradniki metodyczne albo pomoce dydaktyczne.....nigdy nie mam czasu na więcej....
Magda, może michalek przestawi sie na wczesniejszą godzinę???
Marcelowi nadal wychodzą zeby, wstal już 3 razy :Padnięty: Juz myslala, że będę z lapkiem w sypialni....
Podszykowałam obiad na jutro...bez szalu....kurczak w sosie pieczarkowym.....wycięłam buźki motywacyjne i pakuję młodego....jestem meeeega zmęczona.....
dziewczyny pamiętacie jakis fajny okrzyk z w-efu??? Ja mam czołem klasa!:Zakręcony: Chciałabym cos nowoczesniejszego....rzuccie pomyslem baby!!! Magda podpytaj P.....plisss...
Tymczasem uciekam, życzę udanego dnia i słonecznej pogody!!!!!

Vercia powodzenia dzisiaj! Podpytam P., ale on uczy w gimnazjum, a oni pewnie juz zadnych okrzykow nie maja :lup:

Andzia mam nadzieje, ze dzisiaj zołzom sie cos odmieni i beda grzeczniejsze!
Ale dziwne, ze Stasiu taki antyfatsfoodowy. Super!

Ja chyba jednak nie pojade do Dziwnowa. Misiek w nocy super, jak obudzil sie i przyszedl do nas o 23 to potem spal do rana. Balam sie, ze katar nie da mu odpoczac.
Za to dzisiaj katar uderzyl ze zdwojona sila, no i jeszcze doszedl kaszel. Bez sesnu, nie bede go tam ciagac. I tak nie moglby si bawic z dziecmi, bo moglyby sie pozarazac, a w pokoju siedzenie jest bez sensu.

Cafe skąd to słońce? U mnie jest 12 st.
A ja miałam powywalane wszystkie zabawki, co do jednej, a w swoim łóżku miałam ich chyba z 50. Teraz mają sprzątać, jak nie posprzątają, to nie ma śniadania:Niespodzianka:

Magda biedny Michałek, szkoda, że musicie przekładać plany...kurcze, a może zostawcei Miśka u mamy i sami jedźcie chociaż na troszke?

Cześć dziewczyny:)
Ja na minutkę zaraz lece do pracy... Kuba na razie oglada bajki:) jestem w szoku bo już jakieś 10-15 mniut ogląda... ale w między czasie pił mleko, a więc też z tego względu siedział i oglądał:) A wczoraj na nim wielkie wrażenie zrobiła bajka "Swiat Elmo":)
Andzia ja też Kube nie mogę samego niegdzie puścić bo on ma takie pomysły :lup: zwłaszcza jak wie, że ja nie widze co on robi:lup:
Veronica jedynym okrzykiem jaki pamiętam to ten co Andzia juz napisała :hahaha::hahaha:
Cafe mam nadzieję, że pogoda wam dzisiaj dopisze i pospacerujecie:)
Magda zdrówka dla Misia!

andzia
Cafe ja w kuchni mam wszystkie pozabezpieczane. Na szczęście. Ale one nie przejdą obojętnie obok niczego, zeby tego nie zrzucić, nie popchnać, nie rozwalić.
Masakra.
A ja mam doła, bo nie mam kiedy jechac na te głupie zakupy i jak się wkurze, to nigdzie w sobote nie pójdziemy. Pojebane życie ***** mać.

no my nie zabezpieczalismy,bo dotad nie bylo az tak zle....ale ja bedziemy teraz w ikei to musimy pokupic te zabezpieczenia,bo juz nie mam cierpliwosci...nie wspomne o bezpieczenstwie

szkoda z tymi zakupami...a siorka nie moglaby zostac?

andzia
Cześć Gosia,
Cafe nie mam sumienie wykorzystywać już mojej siorki i tak nam dużo pomaga, w zasadzie to tylko na nią mogę liczyć.
Mam dzisiaj mega doła od rana, łaże i rycze, rzygam już tym siedzeniem w chacie i sprzątaniem syfu od rana do nocy::(:

pogadaj z W,jestem pewna,ze cos zaradzi ...wyrycz sie,tylko niczym nie rzucaj :36_6_3:
ja pierd....dobrze ,ze cie mam :Całus: zero zludzen przynnajmniej

Cafe to Ty mnie lepiej nie czytaj, nie chcałabym Cie źle nastawic.:Całus:

Dziewczyny biegają w piżamach, a raczej tylko w górze od piżamy, spodnie już zdjeły i powiedziałam im, ze dopóki nie posprzątają tego syfu to ich nie ubiorę i nie dostaną jeść. Pedagogicznie, nie ma co, ale brak mi już pomysłów na te szkodniki.

andzia
Cafe to Ty mnie lepiej nie czytaj, nie chcałabym Cie źle nastawic.:Całus:

Dziewczyny biegają w piżamach, a raczej tylko w górze od piżamy, spodnie już zdjeły i powiedziałam im, ze dopóki nie posprzątają tego syfu to ich nie ubiorę i nie dostaną jeść. Pedagogicznie, nie ma co, ale brak mi już pomysłów na te szkodniki.

ty mnie absolutnie zle nie nastawiasz
po prostu mowisz jak jest...i bardzo dobrze
staram sie juz teraz mobilizowac i wziac za siebie ,zeby pozniej bylo mi latwiej
ale za cholere nie mozna tak na zas:)

wiec kobitki,od grudnia prosze sie przygotowac na codzienne marudzenie,kurwow....i takie tam