Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

I ja zaglądam na chwilkę.....Cafe, prezent super...
Andzia, gdzie spotkanie będzie????
KasioleQ wrzuc jakieś fotki.....
MArcel byl dzisiaj bardzo grzwczny, zabrałam go do mojej klasy, robiłam dekoracje a ona bawił się klockami.....później pojechalismy do mamy i ugotowałam im obiad, bo dopiero wracali z Legnicy.....marcel ucieszył się na widok babci i kazał mi wyjść za drzwi :lup: Mama zajęla się mlodym a ja skoczylam do gina....wszytko ok, dostałam tabletki yasmine....wrócilismy o 19....Wydrukowałam dokumenty dla rodziców i muszę jeszcze poprasować rzeczy na jutro....tez nie wiedziałam w co się ubrać.....wiecie, jak to jest pierwsze wrażenie....mam popielata nauczycielską spódnicę i białą bluzkę....chyba będzie ok....strasznie się denerwuję.....

vercia juz to mowilam ale chetnie powtorze...ale z ciebie zorganizowana babka,brawo...sil na ten intensywny czas....marcelkiem zajmie sie babcia?

anielinka dobrze,ze trafilas na dobrego lekarza,ktory chociaz poswiecil ci troche czasu i przebadal ja nalezy

andzia i ja nie wierze w sadlo ... wez babo nie marudz,dobra??:36_6_3:
szkoda,ze macie w sobote ten zjazd....bo w sobote chcemy z K pojachac sobie do pozania ,jakies kino....male zakupy...i tak sobie pomyslalam,ze wieczorkiem moglibysmy do was zajechac....ehhh szkoda...do grudnia musimy cos wymyslic :Oczko:

magda i ja jestem za prezentem...no chyba,ze rodzice glosno powiedzieli,ze chca kase,bo np na cos zbieraja
my idziemy w przyszla sobote do siostrzenca K i tez mam metlik....wypada kupic jakis fajny zestaw ciuszkow w h&m ?a moze lepiej jakas zabawke?

jeezuuu wiecej nie pamietam:(

jeszcze tylko buziak dla ciezaroweczek :Całus:

kasioleqq jak tam przygotowania na przyjecie nowego czlonka rodziny??

Witam!

Cafe dobrze, ze troche zwolnisz. Odpoczniesz, na spokojnie wszystko przygotujesz, no i najwazniejsze, ze pobedziesz z Olkiem.
Kicha z praca K. Ciagle w rozjazdach. Zeby chociaz wieczorami byl w domu.

Andzia nie wiem gdzie Ty te sadlo masz :lup:
Moze uda Wam sie wyskoczyc na male zakupy, co? Impreza w lokalu?

Kasioleqq co z wozkiem? Tesciowa juz oddala rzeczy po Kacprze???

Gosia hop hop!

Vercia tryzmam kciuki za udane rozpoczecie roku! Wierze, ze bedzie ok, a raczej pewna jestem na 10000%! Ciesze sie jak czytma o Twoich przygotowaniach do pracy i wierze, ze takich nauczycieli jest wiecej :)

A u nas kiepsko. Michał przeziebiony. Juz sie odzwyczailam od jego katarow itp. Noc byla koszmarna. Nie dosc, ze jeczal i krzyczal z bolu zebow to jeszcze nie mogl oddychac. Prawie nic nie spalismy :(
Mam nadzieje, ze sie nie pogorszy, bo nie pojade z nim do Dziwnowa :(

Nawet nie mamy kiedy podjechac po prezent dla Aurelci. Cos czuje, ze jednak zostaniemy przy kasie.

Cafe siostrzeniec K. to ten malutki, co sie niedawno urodzil, tak?
Mysle, ze takiemu maluchowi mozna kupic cos fajengo w H&M.

Hej,
1 września, a mój Stasiu zamiast do przedszkola, to w domu::(: WIem, że smęce, ale smutno mi i ciężko...jemu też...

Vercia mocno trzymam kciuki, miło czytać z jaką pasją i zaangażowaniem podchodzisz do swojej pracy, chciałabym, aby moje dzieci trafiły kiedyś na takich nauczycieli.

ANielinka
impreza w knajpie z muzyką, tańcami, na prawie 100 osób:szok:
W ogóle nie mam ochoty iść, to aż do mnie nie podobne

Cafe
fajnie, że trochę zwolnisz, a z ta sobotą pech::(:
Za tydzień Kuba ma urodziny i znowu ***** robimy imprezke, a później przyjeżdża nasz przyjaciel-chrzestny MArysi i już mu zarezerwowliśmy nast. weekend.

CO do bajek to w ogóle nic mi nie mów, u nas porażka w tym temacie. A dzisiaj Stasiu rano siedział i oglądał swoje gazetki, a te podeszły i niz gruszki ni z p[ietruszki mu je wyrwały i podarły. No brak słów. Momentami są takie słodziutkie, fajniutkie, ale przy tym złośnice wredne, serio:Zakręcony:

Magda zdrówka dla Miśka, oby nic się nie rozwinęło, daj mu coś profilaktycznie i na pewno będzie dobrze:yes:

czesc mamuski:)
witam wrzesniowo...

u nas ok, dzis udalo nam sie pospac do 8:) a poszlismy spac wczoraj o 21:) wiec pospalismy sobie jak nie wiem:) ja bym spala dluzej , ale moje dziecko przyszlo do mojego lóżka i zaczelo mnie glaskac po buzi, slodko bylo:) az zal bylo oczy otworzyc, bo maly gad przestal;/
u nas pogoda zapowiada sie wakacyjnie;) jest piekne sloneczko, ale nie chce zapeszac...;/

zaplanowalismy male przyjecie urodzinowe na 16tego, ja nie lubie przekladania urodzin, a ulozylo nam sie akurat tak ze chyba kazdemu bedzie pasowalo:) a jak nie to trudno, R.jak nie mogl sie zwolnic z pracy zeby byc na uroddzinach chrzesnicy to nikt z tego powodu nie przekladal przyjecia...wiec i ja nie mam zamiaru, z mojej strony kazdy da rade;) no i nie szykuje zadnej imprezy tylko i wylacznie torcik kawa i to wszystko nie mam glowy na wyprawianie cudow nie widow...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Andzia współczuje i Tobie i Stasiowi na pewno bardzo przezywa ze nie moze pojsc do przedszkola, ale juz blizej niz dalej wiec dacie rade:) jeszcze sie przemeczyc:*** buziaki dla Was kochani

cafe fajnie ze sie odezwalas:) no is uper ze odpoczniesz sobie troszke:)
a z przygotowaniami jest tak ze poki co bede z mala u mamy bo nie poradze sobie sama po porodzie, pamietam jak bylo z Kacprem... a Młodego chyba zabiora tesciowei na tydzien, zebym mogla dojsc do siebie, a R.prawdopodobnie bedzie juz u babci, tam mamy juz wszystko uszykowane tylko lozka wstawic... co do prezentu dla Tomusia to ja takiemu maluszkowi chyba kupilabym ciuszki:)

vercia na pewno swietnie sobie poradzisz:) zuch babka z Ciebie, tez pomyslalam o tym ze chcialabym zeby moje dzieci kiedys mialy takiego oddanego nauczyciela z pasja:)

Magda ja bym dla Aurelci kupila jakas pamiatke, nie jestem za dawaniem ,kasy takim maluszkom bo tak jak mowi Andzia dzieci czesto nawet nie wiedza ze ktos im dal pieniazki, tak wiec ja bylabym za jakas pamiatka:) Zdróweczka dla Michasia:***

Gosia a Ty nadal sie nie pokazujesz co jest???

kasioleqq
Andzia współczuje i Tobie i Stasiowi na pewno bardzo przezywa ze nie moze pojsc do przedszkola, ale juz blizej niz dalej wiec dacie rade:) jeszcze sie przemeczyc:*** buziaki dla Was kochani

No właśnie nawet na półmetku jeszcze nie jesteśmy:Kiepsko:

A w ogóle to cześć!!!
Fajnie, że możesz liczyć na pomoc mamy i tesciowej, na początku to barzdo ważne.
CO do urodzin to mam ostatnio takie samo podejście, ja zapraszam i gości w tym głowa, żeby się dopasować, nigdy naraz wszystkich nie uszczęśliwisz.

Andzia biedny Stasinek, az serducho boli :( I jeszcze zołzy nie pomagaja.

Ja teraz czytam jednoczesnie "Zaginiony symbol" Browna i "Miłość nad rozlewiskiem".
Ta ksiazka, ktora Ty przeczytalas to w jakim klimacie?

A co do Michała to tak dawno nie chorowal, ze w ogole nie mialam pojecia co mu dac. Najgorszy katar, przez ta jego krzywa przegrode meczy go zawsze ok. 3 tyg. :( No i te cholerne zeby :(

KAsioleqq moze i slonecznie, ale tylko 13 stopni. Jest meeeega zimno :(
Co do urodzin to Michałowe wypadaja w pon i tez nie mam zamiaru sie przejmowac czy ktos moze czy nie. Dla znjaomych zrobimy w niedziele, a dla dziadkow i chrzestnych w pon i git!
Super, ze rodzinka pomoze jak Kornelcia sie urodzi!

Magda nie czytałam jeszcze Zaginionego symbolu, fajne?
Ja teraz zaczynam Zielone Drzwi Grocholi.
A Miłość nad rozlewiskiem podobała mi się chyba najbardziej z całej trylogii:yes:

Bez mojej zgody to powieść o 13-letniej dziewczynce, która od urodzenia jest dawcą dla swojej chorej na białaczkę siostry, gdy żądają oddania nerki buntuje się i wnosi sprawę do sądu o prawo do decydowania o swoim ciele.
Swietna, wzruszjąca, szybko się czyta:yes:

A Michałkowi może jakieś inhalacje z soli fizjologicznej? Witamine C, Calcium?

Andzia ta powiesc "Bez mojej zgody" to byl chyba tez taki film tak??? kobieta specjalnie urodzila drugie dziecko zeby ratowac zycie starszej corki??? wiem ze ogladalam cos w tym stylu ale nie pamietam tytulu, musze chyba wybrac sie do biblioteki bo juz nie pamietam kiedy czytalam jakas ksiazke...

Magda my dla znajomych nie robimy Kacpra urodzin w tym roku z wiadomych przyczyn, nie chce mi sie szczerze mowiac pielgrzyek gosci itd.zreszta, kto pamieta to przyjdzie po urodzinach albo przed...robie dla rodizny i wystarczy, za rok zrobimy wielke urodziny bo Kacpra trzy latka i Korneli roczek wiec w tym roku nie bede swirowac pawiana...
ja tez nie pamietam jak to jest jak dziecko jest chore, ale zauwazylam ze Kacper od wczoraj kaszle dosc mocno ale rzadko wiec nie wiem co to moze byc, ogolnie na nic innego sie nie uskarza wiec moze to jakis nie wirusowy kaszel...
a Wy moze rzeczywiscie zrobcie jakies inhalacje jak radzi Andzia???

andzia
Magda nie czytałam jeszcze Zaginionego symbolu, fajne?
Ja teraz zaczynam Zielone Drzwi Grocholi.
A Miłość nad rozlewiskiem podobała mi się chyba najbardziej z całej trylogii:yes:

Bez mojej zgody to powieść o 13-letniej dziewczynce, która od urodzenia jest dawcą dla swojej chorej na białaczkę siostry, gdy żądają oddania nerki buntuje się i wnosi sprawę do sądu o prawo do decydowania o swoim ciele.
Swietna, wzruszjąca, szybko się czyta:yes:

A Michałkowi może jakieś inhalacje z soli fizjologicznej? Witamine C, Calcium?

Oj, zaintrygowala mnie ta ksiazka. Bedzie kolejna na mojej liscie :)

Ja ostatnio przeczytalam "Anioły i demony" i ide za ciosem :)
"Zaginiony symbol" dopiero zaczelam, ale super sie zapowiada.

Miskowi na razie zapodalam Panadol, bo zeby najmocniej dokuczaja, do tego Nasivin. Jak wroce bede dzialac dalej :)