Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Anielinka ja jeszcze w temacie prezentów. W Ikei są takie tablice dwustronne, z jednej strony rysuje się kredą, a z drugiej pisakami. Bardzo fajna. JA naszą musiałam schować, bo dziewczyny jeszcze do niej nie dorosły, miałam wszystko popisane, jadły krede itd. Ale Amelka z tych dużo grzeczniejszych i wiem, że lubi takie plastyczne zabawy.

wiesz że też o takim czymś myślałam ::): tylko u nas Ikei nie ma, ale na allegro musze się rozejrzeć...a przed chwilą rozmawiałam z siostrą Ł. i pytała się co kupić Amelce, no i teściowa też pyta się co jej kupić:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Moje dziecię śpi już prawie 3 godziny:) Jak się obudzi idziemy do sklepu bo nawet chleba nie ma :lup: co tam chleba... nawet mąki nie ma żeby go upiec!
Andzia fajnie, że dziewczyny tyle pospały:) Kubulec różnie je obiad... i też przeważnie obiadu przed drzemką nie ma.
Mei co tam u was????
Kasioleqq wózek na pewno znajdziesz jakiś fajny:)

anielinka
andzia
anielinka
No i widze że tu jakiś zastój powstał:)

Gosia ale Kuba dziś tez zaszalał ze spaniem:) widać że tylko moje dziecko dziś jakieś żywotne:)
Cafe Andzia powiedzcie czy te mazaki od tej tablicy to zmywalne??? tzn. z ubrań schodzą???

anielinka po Vanishu zeszły. Ale ze ścian i szafy już nie:lol:

No to mi doradziłaś prezent :Oczko::hahaha:

No przeciez Amelka nie bdzie CI po scianach rysować:Oczko:
Damie to nie przystoi:lol:

Andzia brak mi słów na akcję obok:Szok: Poza tym rozumiem, że dziewczyny nie muszą być pępkiem świata dla każdego, ale żeby chrzestny wyciął taki numer?! :Rozgniewany:

Anielinka
zawsze możesz dokupić mazaki spieralne z Bic:) Filip ma, schodzą ze wszystkiego bardzo ładnie (nawet ze ścian - niestety miałam już okazję je usuwać chyba ze wszystkiego:Histeria:)

andzia

No przeciez Amelka nie bdzie CI po scianach rysować:Oczko:
Damie to nie przystoi:lol:

Może i nie przystoi ale ja nadal pamiętam opowieść o praniu wrzuconym do kibla u koleżanki:sofunny:

Gosia GRATKI dla Kubuli!!! Ale sobie chłopak pospał!

Kasioleq Filip ostatnio też takie 2 dni miał że w ogóle nie wołał i też kupak w spodnie poleciał:Kiepsko: Ale byłam wściekła! Mam nadzieję że i u Was to taki chwilowy bunt;)

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

U nas dzień spokojny:) Filip mówi na siebie Lilip i wstał z zupełnie suchą pieluszką!!! Wytrzymał całą noc! Wysadziłam więc go szybko, zrobił siku i pytam czy chce kupe. Powiedział, że nie więc go ubrałam a on się skupał w majty:Histeria::Histeria::Histeria:
Dzisiaj pierwszy dzień pracy po urlopie... Na szczęście tylko 4h, jest lajcikowo więc szybko zleci::):
Kurna psuje mi się telefon i klawiatura w lapku:Płacz:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

andzia
gosiammm
andzia
I co?
Przeszły po was jakieś prądy?
Bo mi włosy dęba stanęły i nie mogłam odkleic rąk od komputera:sofunny:
Może przekazałam nawet i trojaczą moc:sofunny:

A może prądy się od monitora odbiły:smile_move: i będziesz płodna jak czarnoziem:smile_move:

:sofunny::sofunny::sofunny:

Posikałam się

Ale oczywiście nie myśl sobie, że nie będzie
A masz :ass:

Błagam Was! :sofunny:

Andzia, jakas masz moc, bo az w leb dostalam :hahaha: Tyle, ze ja wcale nie powiedzialam, ze CHCE blizniaki Ty nasz KaszMirowski :hahaha:

Pograłam chwilę ze Stachem i teraz zaniosłam go na kibel. Kiedyś jak się po niego schylę, to nie wstanę, razem z gipsem waży ze 30 kg:Histeria:

Mei brawo dla Filipa za siusianko, widać, wszystko idzie ku dobremu.
pamietam jak z dziewczynami sikali na plazy i zakopywali swoje siki, nie daj Boże ktoś zakopwał nie swoje, ale była wojna:hahaha: