Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Wtajcie kobietki:)
A mi net siadł w pracy... ledwo do was napisałam i coś mi się z netem stało:/
Powiem wam, że to na pewno na plus, że mog trochę w jednej pracy porobić do drugiej, ale i tak za bardzo nie idzie... co innego przeglądać sobie net dla zabawy, a co innego pracować... nie mogę się tam skoncetrować:/
Koło mojej pracy dzisiaj był wypadek:/ Motosyklista wjechał pod auto osobowe:/ Na szczęście auto jechało bardzo powoli, za to motocykl jechał tak szybko, że wpadł pod auto i cały przód auta był w masakrycznym stanie... Motocyklista nie żyje, dziewczyna która z nim jechała walczy o życie, na szczęście tym z auta nic się nie stało... kobitka w aucie była w 8 miesiącu ciąży... Normalnie szok...

G. straszny wypadek!! Nie lubię motorów!!!
Andzia, dobrze, że wszystko ok i kozioł jest!!!
Magda, marcel jeszcze siedzi :Padnięty:obok mnie.....wychodzą 5 dolne i jest masakra!! Dałam syrop ibum, bo młody cały zcas pokazuje :ała buzi:, musi go boleć zaraza!!
U nas G. jest fanem Quadów i Motocykli, sam ma dwa....Ja jestem chora jak on na to wsiada, sama w życiu bym nie wsiadła!!!! Oczywiście nie zamierzal wsadzic marcela na maszynę, tylko zabrać ze sobą, bo najpierw jadą do kolegi przez las, on ma córę w wieku 12 lat i podrzuciłby do naszej znajomej marcela a sam do lasu :lup::lup:Jak jedziemy do lasu, to ja z Marcelem samochodem a G. Quadem, bo jedziemy na taka polankę, gdzie jest rzeka i kawalek plaży...:lup: Oczywiście nigdzie nie pojechał...uznałam ten pomysł za porąbany....i tak miałam focha:Wściekły: ....do tej pory pracuje:Wściekły::Wściekły::Wściekły:Niby obiecal nam, że jutro gdzieś pojedziemy....zobaczymy.....

Posegregowałam na razie fotki z wakacji. Na wiecej nie mam juz dzisiaj sił.

Gosia straszny wypadek::(:
W mojej okolicy jest strasznie dużo wypadków motorowych i najczęściej giną młodzi ludzie::(:
Domyślam się, ze w pracy ciężko się skupic, ale dobrze, ze chociaz cos mozna porobic.

Veronica biedny Marcel. U nas tez piątki atakują i to już od kilku miesiecy. Zośka ostatnio tak pokazywała, ze ja w buzi boli, śliniła się niesamowicie, nie chciała brzoskwiń, pomidorów i lizaka. Lekarka stwierdziła czerwone gardło, ale dzisiaj juz było ok, na moje oko to zeby a nie gardło.

Walnełam takiego posta i mi internet wcieło :Wściekły:

Veronica to Marcel dziś zaszalał z niespaniem:Szok:
Andzia no to pech z tymi urodzinami...co do urodzin to ja mam też dylemat, bo moje wypadają 4 dni po Amelki, a że moje to okrągłe to chciałam też wyprawić, ale nie wiem jak to zorganizować...
ale fajny zjazd rodzinny Wam się szykuje, super!!!
Magda :Całus: fajnie że się odezwałaś, szybko pogoń doła i wracaj do nas!!!
Michał jest niesamowity, ale jak piszesz o nim to czasem jakbym Amelke słyszała:) tylko non stop jest proszę, dziękuje, słucha itd. no i oczywiście zasypuje nas pytaniami typu"co to jest mama?" i "mama co robisz?":) w każdym bądz razie mozna juz się z nią dogadać i zrozumieć o co jej chodzi:))
Gosia okropny wypadek...nienawidze motorów, quadów !!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

cześć dziewczyny

wczoraj was poczytalam do konca ale tak mi sie zachcialo spac ze nie bylam wstanie odpisywac a dzisiaj juz nic nie pamietam. padlam wczoraj po 21 tak bylam zmeczona, robilismy wczoraj pieczonki i S jadac do pracy na noc zabral moich rodzicow do domu a tescie ze znajomymi chyba do 24 siedzieli, dzisiaj tesciowa przyszla z resztkami jakie zostaly czyli kaszanka i sosy i pyta mi sie czy mnie glowa nie boli :hahaha::hahaha: cos czuje za za duzo wypiła bo zaraz poleciala chyba do lazienki oddac nadwyzki z zołądka :lup::lup:

tesciu przyszedl bo tez na kacu i stwierdzil ze idzie na piwo i zabiera olka na lody, ja dlugo nie myslac go oddalam chociaz w niedziele sobie odpoczne troszke, co prawda uz zaczelam sprzatac bo ja tak siedziec za bardzo nie umiem....bo juz mi sie nudzi S spi po nocy wiec juz wogole nie mam co robic....zaraz wstawie rosolek i przyprawie kurczaka, dzisiaj do zrobie na butelce w piekarniku mosze sie dogadac z S zeby otworzyl sobie piwko i mi odlal szklaneczke a reszte wypil....

veronika
ale marcela mecza te piatki.....mam nadzieje ze szxybko mu wyjda te zabki....u nasz nadal spokoj z piatkami....

andzia ja chyba tez sie zastanowie nad wywolaniem zdjec bo od poltorej roku nic nie wywolalam to pewnie jakis tysiac sie uzbiera

magda jak to dobrze ze sie odezwalas....pisz czesciej do nas

kasiolegg ty to nie znikaj na tak dlugo bo ty to juz prawie jak bomba zegarowa w kazdej chwili mozesz wystrzelic :36_1_21:

cafe
odpocznuj sobie dzisiaj dziewczyno na tej dzialce....i gratuluje synka teraz trzymam kciuka z córcie

anielinka to amelka dosc ze czyscioszek to jeszcze taka kulturalna no ja nie moge a to moje dziecie to taki maly szatanek.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witajcie!!
Justynka, fajnie, że sobie odpoczniesz...
Anielinka, szkoda, że Ł. po za domem dzisiaj.
Cafe, teściowa nadal pilnuje dzieci szwagra????
Mei, opowiadaj, jak po wczasach???

Gosia, Andzia jak weekend???

Marcel poszedł spać o 24-05:lup: na szczęście spał do 9-30:o_master2:Nadal się slini i pokazuje, gdzie go boli.....Widzialam, że ząbki wyszły do połowy......
G. posprzatał biuro i znalazła się karta z wczasów:yipi::yipi::yipi::yipi:...a ja już posądzałam fotografa, że u neigo zginęła:lup:

Witam niedzielnie!
P. oczywiscie od rana w pracy. Tak mi go bylo szkoda jak wyjezdzal :(
A my z Michałem zaliczylismy juz plac zabaw i male zakupy. Mlody teraz spi, a ja wrzucilam ciacho do piekarnika. Tak strasznie mi sie chcialo slodkiego, ze w desperacji zjadlam chrupki kukurydziane Michała z Nutella :lup: Porazka.

Anielinka chyba musimy poznac z soba te nasze dzieci :hahaha:

Mei witaj i opowiadaj!!!

Gosia okropny wypadek! I ja nie cierpie motorow i quadow!

Vercia ale biedy Marcelek z tymi piatkami. Jak mu wyszly juz troche to dalej go boli?
U nas jak zab juz sie przebije to jest spokoj.
Super, ze karta sie znalazla.

Justynka Ty odpoczywaj poki mozesz, a nie biegasz i szukasz czegos do roboty :)

Andzia nigdy nie wpadlam na to, zeby przez all wywolywac zdjecia. Super pomysl!

Witam:)

U nas niedziela leniwa, póki Staś zagipsowany, nie możemy nic planować. Normalnie pojechalibyśmy pewnie nad jeziorko, a tak duupa. Troche posiedzieliśmy na działce, na zmiane pospacerowaliśmy z zołzami, a pod wieczór wpadli moi rodzice.
Brakuje mi już sił na wszystko::(:
A od jutra cały tydzień sama, w dodatku moja siostra ma angine, wiec nie moge liczyc na jej pomoc.