Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Kuby babcia ma dzisia urodziny, poszłam z zołzami pod wieczór złożyć życzniia i przy okazji zaprosiłam ich na nastepny weeken na urodziny. A tesciowa mi wypala z tekstem, ze oni wtedy robią babci urodziny. Nosz kuzwa, dobrze wiedziała, ze chce wtedy robic to raz, a dwa oni nigdy nie wyprawiali babci urodzin. Jestem tak wkurzona, ze obłęd, tydzień później tez mi nie pasuje, bo idziemy na impreze. Wpienilam się nieziemsko:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

ehhhh....my tez przez tesciowa musimy przelozyc urodziny olka...nie mam slow,naprawde :Zły:

Cafe, super, że będzie jeden chlopak!
Andzia, podziwiam za chęci do czytania!!! Teściowa ma tupet!!
Anielinka, mam nadzieję, że specjalista za kasę pomoże.
Gosia za Kubusiowe chodzenie!!!
Magda, hop, hop!!
My kupujemy jakąś część z ciuchci Tomka do kolekcji, gości poprosimy o ciuchcie albo Zygzaki....Imprezy w ogóle nie mamy zaplanowanej....
G. w pracy:Wściekły::Wściekły::Wściekły:, wpadł tylko na kolację a ja czekam, aż upiecze się chlebek....
Gosia, mi się wydaje, że co roku ceny butów idą w górę.....ja uwielbiam buty z Ryłko i Venezi, choć w venezi poszaleli z cenami pantofli :lup: Upatrzyłam sobie jedne w Ryłko na jesień....

Cafe oby Twoje ambitne plany wypaliły!:)
Olek faktycznie ma apetyt :Szok:

Dziś moja córcia obudziła się już o 7.30...jak dla mnie to oczywiście szok, bo najpierw rozpieszczała matke i spała do 10, a teraz taka zmiana...::):
Jak wstałyśmy to było zachmurzone niebo i już się wkurzyłam, bo obiecywali ładną pogode na weekend, ale teraz już wyszło słonko i mam nadzieje że będzie ładnie do wieczora...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif