Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe i coo ogoliłas girki???:sofunny: Andzia ma racje i tak idą na bok :sofunny:
już się nie moge doczekać na wieści od lekarza...
co do podgrzewaczy to ja miałam pożyczony z babyono i używałam go bardzo długo do mleka, poźniej słoiczki w mikrofali podgrzewałam, a teraz mleko robie tak jak Andzia, mam w dzbanku zimną wode i robie pół na pół...

Andzia co do prezentów to ja też nie mam pojęcia, może kupimy jej kuchnie...tylko gdzie to wszystko ustawiać :Szok: o jakich bujaczkach mowisz?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cześć dziewczyny:)
My już po Poznaniu... Najprawdopodobniej problemy z Kubą wynikają z tego, że poprostu nie nauczył się upadać (nie sprawdziła się u nas teoria lekarzy z Polnej, że jeżeli nie będzie się używać chodzików i nie będziemy prowadzić małego za ręce - ten nauczy się upadać i łatwiej mu będzie zacząć chodzić). Jak byście widziały Kubę to on jest strasznym asekurantem, on się puści ale tylko wtedy jak wie, że ma coś blisko czego może się chwycić. Dostaliśmy wskazówki jak z Kubą postępować, jak go zachęcać, na co zwracać uwagę.... no zobaczymy...

Cafe jak tam u lekarza???
Veronica ale zabalowaliście z męzem fiufiu;)
Andzia kurcze już nie wiem co ci pisać... sił!!!!!!!!!!

Co do prezentu na urodziny to myślałam o jakimś garażu i autach (np wadera) bo na gwiazdkę chcemy kupić ciuchcię...

Anielinka ja tez juz nie mam gdzie ustawiac zabawek. Tez myślałam o kuchni, ale najgorsze jest to, że ja nie mam pjęcia czym one będą się bawiły, bo one się w ogóle niczym nie bawią. Najlepszy byłby hektar pola z plażą i wodą do pływania:lol:

Gosia
te zabawki z Wadera są super, Stachu miał sporo samochodzików, właśnie garaż, autostrade, klocki itp. Wszystko w rozsądnej cenie i bardzo dobre jakościowo.

Kuby babcia ma dzisia urodziny, poszłam z zołzami pod wieczór złożyć życzniia i przy okazji zaprosiłam ich na nastepny weeken na urodziny. A tesciowa mi wypala z tekstem, ze oni wtedy robią babci urodziny. Nosz kuzwa, dobrze wiedziała, ze chce wtedy robic to raz, a dwa oni nigdy nie wyprawiali babci urodzin. Jestem tak wkurzona, ze obłęd, tydzień później tez mi nie pasuje, bo idziemy na impreze. Wpienilam się nieziemsko:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

A co do Kuby mamy przede wszystkim pilnować, żeby jak najmniej chodził na kolanach, jeżeli tak chodzi to zawsze go stawiać... jak będziemy mieć czas to np powystawiać meble z salonu (ławę, fotele) żeby Kubuś miał jak najmniej możliwości podparcia i zachęcać go do pokonywania dystansu ode mnie do P. i inne takie... ciężko opisać i nie pocieszać jak Kuba się przewróci (no chyba że jakoś boleśnia) ja nawet nie myślałam, że Kuba tak sprytnie potrafi na nas wszystko wymuszać dopiero dzisiaj to do mnie dotarło... myślałam, że nie jesteśmy podatni na takie wymusznie... No i odzwyczajać go od chodzenia za rękę...

gosiammm
andzia
Haha, z jakiej strony to skopiowałaś?

Ja robiłam dwa razy w życiu sushi i troche koślawe mi wychodziły. Robiłabym częściej, ale K. nie lubi

hehehe przecie bym ci moich koślawych nie pokazała hehe U nas P. robi sushi co prawda całkiem ładne mu wychodzą, ale nie mamy na tyle ostrego noża żeby były idealne...

A co dajecie do środka?

andzia
Kuby babcia ma dzisia urodziny, poszłam z zołzami pod wieczór złożyć życzniia i przy okazji zaprosiłam ich na nastepny weeken na urodziny. A tesciowa mi wypala z tekstem, ze oni wtedy robią babci urodziny. Nosz kuzwa, dobrze wiedziała, ze chce wtedy robic to raz, a dwa oni nigdy nie wyprawiali babci urodzin. Jestem tak wkurzona, ze obłęd, tydzień później tez mi nie pasuje, bo idziemy na impreze. Wpienilam się nieziemsko:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

:36_11_13::36_11_13::36_11_13: brak słów:36_2_39: