Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

czesc dziewczyny
ja to wogole nie mam weny...chyba ta pogoda tak działa na nas....

andzia zdjecia superowe no nie moge sie napatrzec na wasza rodzinke.....az sie chce blizniaki....

cafe wiem jak to jest jak sie siedzi w domu mnie tez sie teskni za praca to jest straszne....jakies takie humory sie ma a tak jak trzeba isc do pracy to trzeba ze wszytskim zdarzyc i sie ogarnac zeby jakos wygladac.....

a co do mojej nogi to dzisiaj strasznie mnie boli praktycznie od samego rano juz dawno tak nie mialam cos sadze ze wieczorem bede znowu chodzila o kuli.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Cześć dziewczyny:)
Ja po pracy:) Kuba dzielnie na mnie czekał, a jak tylko przyszłam to padł spać:)
Andzia fotki suuuuper! Powtórzę za dziewczynami - ty chudzina! Te zdjęcie co dziewczynki się tulą do Stasia - boskie! Magda z Przemkiem fajnie wyglądają z bliźniakami:) tylko nie wiem co za czary Przemek odprawia nad zołzami na tym ostatnim zdjęciu - może przekazuje im moce dzięki którym i w Twoim domu fugi będą ślniły :hahaha:
Veronica ty mi nie pisz, że nie masz energii;) jak ja nie mam energii to leżę do góry brzuchem, a ty robisz rewolucję w szafach :hahaha:
Justynka ehhh miałam nadzijeję, że już nie wróci ten ból nogi...
Cafe sił kochana!

Odlazłam od deski:Padnięty:
Popołudniu przyszło dwóch Stasia kolegów z mamą, także i ja miałam towarzystwo. Niestety, wypicie kawy z zołzami graniczy z cudem. Zośka jest ostatnio taka złośliwa i agresywna, że wymiękam, z Maryśka mozna się jakoś dogadać, np. na hasło: idziemy na spacer, ale trzeba posprzątać zabawki od razu reaguje sprzataniem, a Zośka wszystko w tym czasie rozrzuca. Kompletnie nie potrafię do niej dotrzec, przy kolacji stały ich kubki z herbatką, Marysia zaczeła z jednego pić, na co Zośka foch, podałam jej drugi, a te jeszcze większy foch i świga żarciem. wyprowadziłam ją z kuchni i była jazda już do samej kąpieli. Masakra!!!

Vercia pomyślałam tak samo jak Gosia-brak energii i pół chaty wysprzątane, ja mam takie zaległości w szafach, dokumentach itp., ze szok. ledwo co ogarniam bieżące sprawy.
CO to za metoda tymi pijawkami???

Cafe sił kochana:Całus: Szkoda, że taka męcząca jest ta ciąża dla Ciebie.

Justynka kurcze co z tą nogą? Myślałam, że już jest dobrze!!!

Gosia Przemek próbował je zaczarować Michałowym spokojem i opanowaniem, ale mu nie wyszło:Oczko:

andzia powiedz mi,skad ty wiedzialas ,ktory dzidziol kopie,hmmm?bo ja nie potrafie powiedziec ,czy kpie jedno...czy dwa...:( lekarz mi powiedzial,ze to potrwa ze na dobre powinnam czuc kolo 20-22 tyg...a to juz w sumie teraz...cos czuje,ze bede czesto panikowac ...olek kopal to kopal a teraz skad mam wiedziec czy kopie baska czy baska???:Histeria:

Witam!
Wieczorem zasypiam, w pracy nie bardzo moge sie rozpisywac, wiec zostaja tylko poranki :lup:

Vercia ale Ty masz energii! Podziel sie ze mna :)
Ja tez odstawilam tabsy i jestem mega spiaca - moze to z tym zwiazane. Juz sama nie wiem.

Andzia kciuki oczywiscie moooooocno zacisniete! Bedzie dobrze - MUSI!
Odezwij sie jak tylko bedziesz mogla.
Jak sie wiedzielismy to od razu bylo widac, ze to Zosia to maly zlosnik. Moze taki ma okres, pewnie niedlugo jej przejdzie.

Justynka wspolczuje z noga. Bidulka jestes.

Gosia i jak z praca? Zostajesz?

Cafe ale sie nasmialam z tej pieknej, ogarniajacej mamuski z trojka dzieci :hahaha:
MAm jednak nadzieje, ze druga polowa ciazy bedzie dla Ciebie choc troche lzejsza!
A kiedy masz polowkowe usg??

cafe82
andzia powiedz mi,skad ty wiedzialas ,ktory dzidziol kopie,hmmm?bo ja nie potrafie powiedziec ,czy kpie jedno...czy dwa...:( lekarz mi powiedzial,ze to potrwa ze na dobre powinnam czuc kolo 20-22 tyg...a to juz w sumie teraz...cos czuje,ze bede czesto panikowac ...olek kopal to kopal a teraz skad mam wiedziec czy kopie baska czy baska???:Histeria:

Hej Cafe!
Specjalistka nie jestem, ale wydaje mi sie, ze jak dzidziole beda wieksze to juz sie usadowia w konkretnych miejscach i beda kopac w swoich miejscach :)

My wczoraj zaliczylismy kraine zabaw. Michał 2 godziny sie bawil i w ogole nie byl zmeczony. Ale musze go pochwalic, bo byl mega grzeczny. dojechala do nas moja przyjaciolka z moim chcrzesniakiem, wiec bylo baaardzo sympatycznie. Potem podejchalismy do P. na boisko - mlody sie wybiegal, ja porzucalam do kosza. Fasjny dzien. Szkoda tylko, ze odlecialam z Michałem :lup:
Dzisiaj mam zamiar sie nie dac spaniu :)

Lece kochane do pracy!
Milego dnia!

Andzia czekamy na wiesci!

JA na chwilke. Na pewno Wam kiedys pisalam, zem oja bardzo dobra kolezanka ma synka chorego na nerki. Mateusz jest o rok starszy od naszych maluchow. Musial byc codziennie dializowany przez ok. 11 h.
No i wczoraj dostali tel, ze jest nerka dla niego. Na szczescie za godzine mieli pociag do Warszawy. Mati jest juz po przeszczepie, nerka podjela prace :yuppi: Poryczalam sie rano ze szczescia, byl taki dzielny przez te 3 lata. Przeszezdl mnostwo zabiegow i operacji. Teraz juz mam nadzieje, ze bedzie z gorki! Trzymajcie kciuki za niego, zeby bylo ok!

Anielinka Faktzcynie ostatnio bardzo aktywnie spedzamy czas. Przereaza mnie wizja zimy, bo wtedy wiecej bedziemy siedziec w domu. NA dzisiaj tez zaplanowalam wyjscie z domu, najpierw plac zabaw, a potem jedziemy do miojej przyjaciolki. Obiecalam chrzesniakowi, ze przywioze dzisiaj Michała :)

Vercia zaczynam rozumiec jak tmacie z MArcelem, ze chce wszystko z autami.
Zakladalam dzisiaj Michalowi skarpetki. Powiedzial mi: mama, zdjac skapetki. Pytam dlaczego. A on: chce inny kolor, ze spidermanem :lup: No masakra!

Magda nawet nic nie wspominaj o zimie, bo mi ciary przechodzą, teraz jak tylko jest ładna pogoda to przesiadujemy wiekszość dnia na dworze, a jak przyjdą takie dni deszczowe, chłodne to znowu trzeba bedzie siedzieć i kisić się w domu :Histeria:
co do nocnikowania to faktycznie mały postęp, jeszcze troche i pewnie zrozumie o co chodzi...
A Amelka ma problemy z kupą::(: robi ją codziennie, ale ma takie zatwardzenie, bidulka tak się namęczy, aż czerwona na buzi się robi, czasem kończy się płaczem...niewiem jak mam jej pomóc...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

magda_79
JA na chwilke. Na pewno Wam kiedys pisalam, zem oja bardzo dobra kolezanka ma synka chorego na nerki. Mateusz jest o rok starszy od naszych maluchow. Musial byc codziennie dializowany przez ok. 11 h.
No i wczoraj dostali tel, ze jest nerka dla niego. Na szczescie za godzine mieli pociag do Warszawy. Mati jest juz po przeszczepie, nerka podjela prace :yuppi: Poryczalam sie rano ze szczescia, byl taki dzielny przez te 3 lata. Przeszezdl mnostwo zabiegow i operacji. Teraz juz mam nadzieje, ze bedzie z gorki! Trzymajcie kciuki za niego, zeby bylo ok!

Baaardzo się ciesze!!! Super że udało się z tym przeszczepem. Trzymam kciuki!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cześć dziewczyny:)
Ja dzisiaj mam wolne i jutro też:) Jutro znów jedziemy do Poznania...
Magda na razie pracuję... Ale przed wczoraj już o mały włos a bym się zwolniła... Patrycja mnie poprosiła żebym została bo jej się bardzo dobrze ze mną pracuje to zostałam... Ale szukam czegoś... Chciałam rzucić to w cholerę ale chyba nie dałabym radę znów siedzieć w domu:leeee: Muszę się nastawić na drugie dziecko - bo wtedy będę musiała siedzieć w domu, a więc teraz wolę chodzić do pracy... Gratuluję postępów z nocnikowaniem:36_2_25:
Cafe trzymam kciuki żeby udało się spełnić obietnicę daną mężowi :Oczko: A co do kopania to myślę tak jak dziewczyny, pewnie jak dzidziole będą większe to wtedy będziesz wiedziała który to kopie:Śmiech:
Anielinka współczuje problemów a Amelkową kupką:( u nas na szczęście Kuba nie ma problemów, ale wiem jak zawsze Natalka się męczyła... A dajesz jej jakieś jabłka i inne rzeczy, które mogłyby pomóc?