Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

justynka1984
ja narazie prubuje sie odbic od dna z dlugami wiec nie nie kupujemy....teraz oszczedzamy na pieluchach bo olek uzywa tylko dwie dziennie badz nawet tylko jedna

no u nas tez srednio a zima dojda rachunki za ogrzewanie wiec latwiej nie bedzie:Szok:
K zapieprza jak dziki zeby nic nam nie brakowalo ale co z tego jak co chwole podwyzki,wszsytko drozeje....:Histeria:

rozmawialam z andziula
pozdrawia was wszsytkie

wiec

stachu ma bidulek calutka noge w gipsie...musi lezec:(
dzielny jkest bardzo ale boli go ,najgorzej w nocy
gips 5 tyg...i jak bedzie dobrze,to skonczy sie na gipsie
trzymajmy kciuki

poza tym zostaja nad morzem prawdopobnie do poniedz - bo tata andzi musi przyjechac -stasiu musi wracac w pozycji lezacej,ehhh...normalnie nie wiem co powiedziec

andzia oczywiscie jakos daje rade ale juz tez nie ma sil,bo ile mozna??ale pech...w dodatku stasiu byl baardzo grzeczny,cieszyl sie ,sluchal...no szkoda...wieeeelka szkodaaa

cafe no nie ciekawe wiadomosci, ale dobrze ze zostaja na urlopie, mimo wszytsko:) no bidulek Stasiu oby go przestalo bolec...przekaz jej pozdrowienia no i trzymam kciuki zeby \wszystko dobrze sie skonczylo:) jak bedziesz z Andziula rozmawiac...
a Ty babo, odpoczywaj przez weekend:)

Anielinka tez mam ochote na grilla, wpadlabym jakby bylo blizej:)

madzia jak tam???

justynka trzymam kciuki, zebyscie sobie wszystko poukladali...
i daj znac po wizycie u lekarza jestem strasznie ciekawa jak tam:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witajcie!!
Wczoraj was podczytałam ale nie mialam sil nic odpisywać. W środę bylismy w galerii z moim bratem. Kupiłam jemu plecak i spodnie. Przy okazji marcel zaliczył salę zabaw i takie jeżdżące maskotki. I o dziwo, był meeega grzeczny:Niespodzianka: U nas w h&m byly bardzo fajne rzeczy jesienne dla dzieci. Nie wiem jak u was z rozmiarkami ale ja kupilam młodemu kurtkę w h&m 86. Dokupilismy skarpetek trochę i taki fajny komplecik w KAPhal, była promocja na jeansy dziecięce-45 zł. Oczywiście Marcel chcial wszystko z zygzakiem:Szok: Nie wiem skąd taki mały paskud wie, co jest 5?

Andziula coś oropnego z tą Stasiową nogą. Dobrze, że wszystko ok i tylko gips, ale mimo wszystko! Tak się ciesdzyłaś na wyjazd a tutaj taki pechozol.

Justynka jestes już po wizycie?
Cafe, u nas nocki strasznie zimne są.
Anielinka, fajnie macie z tym morzem. Tylko pozazdrościć.
Moj G. cały tydzień nocki rypie, nadgania braki w bodżecie. Dzisiaj ma przyjechać firma i zamontować baterie słoneczne. Nie wiem czy wam pisałam, że bojler szlag trafił i mamy teraz mega wydatek z nim związany::(: