Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Oj, widze, ze piekna pogoda Was "wciagnela" :)
I super, tyle czekalysmy na to slonce.
a ja dzisiaj przyznaje bez bicia, ze jeszcze nie wyszlam z domu. Mlody spi juz 2,5 h i jak wstanie to jedziemy do tesciow. Chyba nie musze Wam pisac jak baaaardzo mnie to cieszy :lup:

Misiek zakatarzony juz na maksa, mam nadzieje, ze do slubu mu przejdzie, bo juz sie widze w tej sukience latajaca za Michałem, zeby mu nosa wytrzec.

Wczoraj P. wrocil z meczu z kiepska wiadomoscia. Mial ostatni mecz w tym sezonie i mieli mu wyplacic kase za maj, czerwiec i zdobyte punkty. I co? KICHA! Zaplacili mu jakies marne pieniadze, kotre nijak sie maja do tego co mu wisza.
Zalamalam sie, bo wiadomo jak nam teraz ta kasa jest potrzebna. Do tego prawdopodobni nie bedzie juz tam gral i trzeba szukac innej pracy :(

Heloł:)
Pogoda w weekend wymarzona, nie obraziłabym się , gdyby tak zostało do września::):
Wykorzystalismy ten czas na maksa, cały czas działkowaliśmy, do domu tylko na jedzenie, w związku z tym syf mam nieprzeciętny:Padnięty:
Wczorajszy grill bardzo udany, dzisiaj popołudniu poszliśmy do babci na wieś, dzieciaki miały frajde, było naprawde super!!!
Zołzy najabrzdiej zachwycone są faktem, że mogą bezkarnie łazić na boso, w piaskownicy, po trawie, po betonie, wszędzie na boso. Nie mogłąm im dzisiaj nóg doszorować:D
Kasioleqq super, że Kacperek wrócił, ale też fajnie, że masz okazję pobyć troche bez niego i teście chętni, żeby go zabrać.
Cafe kiedy będziesz mogłą się obżerać do woli jak nie teraz? Korzystaj kochana!! Może jakas pierwsza fotka brzuszka?:Oczko:
Magda zdrówka dla Michała, oby mu to katarzysko szybko minęło!!!A Michał na slubie bedzie cały czas z Wami?
Współczuje sytuacji z pracą P::(:
Zdjecia czadowe, Misiek słodziak i super piaskownica!!!
Anielinka ale Cie wena naszła na okna, podziwiam!!! Fajnie masz ze swoim podwórzem!!!
Justynka fajnie, ze zadowolona z wyjazdu, czekam na fotoreportaż!!!

justynka witaj opowiadaj jak bylo!!!

cafe Ty sie wez za porzadne odzywianie i odpoczywanie kobitko!!!

magda my na dzialce nie mamy z malym problemow, w ogole stwierdzilismy ze nasze dziecko poczelo sie chyba na wsi u tesciow;) to jest wiejskie dziecko...w drodze wygladal, jakby mial zaraz wyzionac ducha, jak tylko podjechalismy pod brame dzialki moje dziecko ozylo:) zachcialo mu sie spac od razu poszedl do altanki na lozko sie polozyl przykryl sie kocykiem i spal 3h;)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Magda wspolczuje ze z P. praca sie pokielbasilo, oby szybko znalazl cos fajnego:)
fotki Miska kapitalne, a piaskownice chcemy taka sama kupic i do tego chustawke;)

Andzia super ze bylo fajnie, i ja tez mam nadzieje ze pogoda taka zostanie do wrzesnia;)

Pytalyscie czy sie stesknilam za malym....no baa pewnie tak mi go brakowalo, ze nie moge sie nim nacieszyc...a i on tez chyba bardzo tesknil bo chodzi za mna krok w krok i ciagle mnie tuli i caluje:) jest rozkoszny:)

kasioleqq
Andzia no smiga bez pampersa, ale zdarza mu sie ze nie zdazy powiedziec i sika w gacie a dzis w domu chodzil w samych majtkach i spodenkach i siadl na nocnik nie zdejmujac ich ani nic nikomu nie mowiac i sikal wazne ze do nocnika przez spodnie i majtki;)

:hahaha:
Jestem pełna podziwu, świetnie sobie Kacper radzi:)
Ja jakoś nie mogę się za to nocnikowanie zabrać::(:
A jak sobie przypomne Stasia obsikiwanie wszystkiego i myśl, ze teraz tak bedzie razy dwa, to już w ogóle mi sie nie chce:Zakręcony:

andzia
kasioleqq
Andzia no smiga bez pampersa, ale zdarza mu sie ze nie zdazy powiedziec i sika w gacie a dzis w domu chodzil w samych majtkach i spodenkach i siadl na nocnik nie zdejmujac ich ani nic nikomu nie mowiac i sikal wazne ze do nocnika przez spodnie i majtki;)

:hahaha:
Jestem pełna podziwu, świetnie sobie Kacper radzi:)
Ja jakoś nie mogę się za to nocnikowanie zabrać::(:
A jak sobie przypomne Stasia obsikiwanie wszystkiego i myśl, ze teraz tak bedzie razy dwa, to już w ogóle mi sie nie chce:Zakręcony:

no faktycznie mnie tez by sie odechcialo, ja przy jednym latam ze szmata i ciagle wycieram ale obiecalam sobie ze do drugich urodzin nie bedzie juz sikal w pampersy no moze jedynie w nocy:) i musze go nauczyc...;)

Dziewczyny, ogladam i igladam fotki i napatrzec sie nie moge. Az mi sie lezka zakrecila w oku, ze te nasze maluszki juz takie "dorosłe"

Andzia Wasze fotki jak zawsze mnie powalaja. Teraz widac na zdjeciach po minach dziewczyn, ze lubia rozrabiac :)
Ale przy tym to takie slodziaki. A Staś taki suuuuper starszy brat.
A najwazniejsze, ze tak rewelacyjnie spedziliscie czas!!!

Kasioleqq ale Kacper blondasek! I naprawde jest taki dzielny! Gratki!
Podziwiam za to odpieluchowywanie.

Ja zaczne chyba na urlopie, bo co z tego. ze ja bede odpieluchowywac, jak podejrzewam, ze u tesciowej wszystko pojdzie na marne!

Anielinka Amelka jak zwykle dama. Okulary, sukieneczka! Ehhh, musimy te nasze dzieci poznac ze soba :hahaha:

A my wczoraj u tesciow. JAkos dalam rade :lup:
Ale mam do siebie pretensje, ze nie moge sie powstrzymac od kwestionowania wszystkieo co powiedza nt. wychowywania Michała. Nie moge sie zamknac. I niby wszystko mowie bardzo grzecznie, ale wiem ze troche tak "z góry".

Nie moge sie Miskiem nacieszyc. I tak mi sie dzisiaj nie chcialo isc do pracy. Jakas masakra!
Wieczorem przytulil nnie, glaskal po twarzy i takim smiesznym glosikiem: mamo, kokam! Normalnie sie rozplywam jak to slysze :)

Wczoraj ktos halasowal u sasiadow i jak zwykel Misiek sie pyta: kto to?
I za chwile sam sobie odpowedzial: jeju, ktos puka :)
Skad on zna te slowa to ja nie wiem :lup: