Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
andzia
Tynia tak jak pisałyśmy minimum 2 dni, miejsca szukamy, ale uzgodnłyśmy wstępnie, że gdzieś w rejonach wielkopolski, myśle, że nikt nie ma nic przeciwko:Podziw:

No nie chce nic mówić, ale tym razem spotkanie miało się odbyć nad morzem :Śmiech:
Jak nad morzem ma to byc to ja odrazu mowie ze odpadam:)) bo w jedna strone to jest 12 h drogi...:P
A moze jakis Kraków, Warszawa:))???

andzia widze korzystasz z wolnego,i masz szczescie :Oczko:
anielinka i u nas lato,szlam w krotkim rekawku a olka musialam rozbierac

na szczescie kaszel to nic takiego,katar mu splywa i tyle
mamy jak dotad psikac i sciagac

a olek przed poludniem nie dospal wiec teraz padl ale sam sie polozyl taki wymeczony
trudno,ja po ginekologu i tak pewnie szysbko spac nie pojde:Śmiech:

Ale sie nasmialam z alimentow i kolejnych dzieci Andzi :sofunny:

Gosia Ty sie nie martw, jak u Andzi bedzie kolejne dziecko/dzieci to i ja sie dorzuce do tych alimentow :hahaha:

Czekam na wiesci jak po kolejnych rozmowach!!!

Cafe mam nadzieje, ze jak tylko wrocisz od gina to sie odezwiesz!!

Tynia a jak daleko macie do Poznania??
Najwiecej dziewczyn jest z Wielkopolski, wiec chyba tam najlepiej sie spotkac.

Ale sie ciesze, ze ustalanie spotkania ruszylo pelna para! I nie moge sie juz doczekac!!!

U mnie w pracy dzisiaj kociol, ale to dobrze, bo przynajmniej czas szybxiej zlecial. Minusem niestety byl moj koszmarny bol brzucha :(((
Teraz juz jest lepiej, ale i tak kiepsko sie czuje, a musze zaraz isc z Michałem na spacer.

UWAGA! Misiek dzisiaj znowu byl 1,5 h na spacerze z tesciami!

ups chyba zapomnialam powiekszyc ten bukiecik:) ale nie wielkosc a jakosc sie liczy:)
Andzia bycz sie kochana masz swietna okazje, cudowna siostre na prawde cudowny prezent:)
cafe kobieto daj znaka jak wrocisz od gina...nie moge sie doczekac:)
gosia co za sz***y w tym UP, ja na Twoim miejscu zlozylabym pisemna skarge, byc moze nic to nie da ale niech wiedza, ze nie kazdy jest jak kaczka i nie po kazdym takie zachowanie splywa...;/ no i wieeeeelkie grtki z powodu nowej pracy:) moze placa nie wielka, ale w dzisiejszychh czasach kazdy grosz wazny:) super:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

dziewczyny sorka ze tak na raty wam odpisuje, ale co chwila wracam do tego co napisalysie i przypomina mi sie co komu napisac:)
Anielinka ja jaknajbardziej cie popieram ze spotkanie mogloby sie odbyc nad morzem:) wspolczuje problemow zdrowotnych, ale dobrze ze teraz sie o tym dowiedzialas a nie pozniej bynajmniej mozesz zaczac leczyc nogi:)trzymam kciuki i duzo cierpliwosci do NFZ-u;)
mei zdrówka dla was...
cafe zdrowka dla Oleczka;)
vercia fajnie dzien spedziliscie jak zwykle w rozjazdach super:)

to chyba wszystko:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witajcie kobietki:)
U nas popołudniu zrobiło się bardzo ładnie:) ale teraz zaczęło lać!
Wczoraj przyszedł nasz "nowy" wózek i dzisiaj odbyliśmy pierwszy spacer:) Kubie było bardzo wygodnie, a i ja zapomniałam już, że wózek może tak lekko jechać:)
Na rozmowach... różnie... w jednym markecie to była taka rozmowa kwalifikacyjna (spotkanie było w UP) jakbym co najmniej starała się o stanowisko dyrektora :Padnięty: a ja miałam strasznego stresa chyba przez fakt samego przebywania w budynku Urzędu Pracy :Padnięty: a w drugim markecie mogłabym przyjść na szkolenie od poniedziałku na stanowisko miesne... ale praca mniej pewna niż w saloniku i chyba zostane przy saloniku... tak to sobie przemyślałam... ehhh zobaczymy... co ma być to będzie:)