Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej

teraz dopiero jestem,bo wzielam sie za ogarneicie z samego rana,bo pozniej to juz tylka pewnie nie rusze

mei mozesz nocowac u nas,wyjedziemy po ciebie gdzie bedzie trzeba...nie ma problemu...zdrowka kochana i sil na te pracowite dni

nie wiem czemu ale czuje bardziej zmeczona niz jak zapierdzielam:Histeria: nie wiem co jest...ale sila rzeczy musze przyzwyczAIC sie do wolniejszych obrotow

Witajcie kochane!!!

Cafe sił! Oprócz zmęczenia, masz jakies dolegliwości??? Dobrze, że nie masz mdłości porannych:big_whoo::big_whoo:

Ciacho wyjęlam z lodówki, pychota! JEDZIEMY DZISIAJ W gości z młodym, więc przyda się jakiś poczęstunek. Musimy się ewakuowac z chaty bo wszędzie demolka. Do tego marcel wszystko wyciaga z kartonów, póxneij ciaga to pies i cyrk!:Zakręcony:

Ja pitole, zołzy mają dzisiaj tak humor, że masakra!!!Wciąż włażą na stół w kuchni, nie mogę ich na chwilę spuścić z oka. Do tego Zośka, która zawsze byłą grzeczniejsza i spokojniejsza, zrobiła się złośnica nie z tej ziemi, o wszystko fochy, a jak tylko krzyknę lub czegoś jej zabronie, to od razu w tej złości sie rozbiera:Histeria::Histeria::Histeria::Histeria::Histeria::Histeria:

vercia milego dnia...i szybkiego zakonczenia remontu:Oczko: a moze powinnam zyczyc szybkiego rozpoczecia?

andzia olka tez dzisiaj nosi...a ja nie mam cos cierpliwosci....najchetniej bym sie polozyla i spala spala spala....nie moge doczekac sie jutrzejszego lekarza....wreszcie powiem moim rodzicow....tesciowie dowiedza sie pozniej-jak siostra K urodzi,bo nie chcemy sie wpieprzac ...

Witam...
kurcze wczoraj cos mi się poprzestawiało w głowie i myślałam że dziś już piątek jest :lup:

niestety pogoda okropna, wczoraj jak sie kładłam to deszcz zaczął lać :Kiepsko: dziś jest bezsłonecznie, mokro i mglisto :Wściekły:

Andzia jak głowa? może to od niewyspania?
Cafe zwolnij kochana obroty!!!:)
Mei zdrówka dla Ciebie!!! a jak Filipek się czuje??? już poszedł do przedszkola??

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

cafe82
jak tesciowa sie dowie to chyba padnie
powiedziala juz ,ze nie chce zadnych dzieci ,bo ona nie da rady!
jakby kuzwa sie tYmi dziecmi wielce zajmowala

A co to jej dzieci? Ona będzie rodzic i wychowywać?
Ja reakcji mojej teściowej na wieść o bliźniakach nie zapomnę do końca zycia chyba. Głupie babsko i tyle:Padnięty:

andzia
cafe82
jak tesciowa sie dowie to chyba padnie
powiedziala juz ,ze nie chce zadnych dzieci ,bo ona nie da rady!
jakby kuzwa sie tYmi dziecmi wielce zajmowala

A co to jej dzieci? Ona będzie rodzic i wychowywać?
Ja reakcji mojej teściowej na wieść o bliźniakach nie zapomnę do końca zycia chyba. Głupie babsko i tyle:Padnięty:

szkoda gadac
dlatego szczerze w ogole mi nie spieszno zeby jej powiedziec

a twoja co wymyslila?

Cafe ta Twoja tesciowa to naprawde "wyjatkowa". Zeby az tak sie poswiecac i wszystkie wnuki wychowywac :hahaha:

My mam nadzieje, ze tez niedlugo bedziemy sie starac o dzidzie i jak moja sie dowie to w ogole padnie. Jak sie dowiedziala o mojej ciazy to sie obrazila (???) i powiedziala, ze wszystko zmarnowane (do tej pory nie wiem co) i ze to juz koniec naszego zycia i bedzie wszystko zle.

Mei mam nadzieje, ze jednak na spotkanie dojedziesz. My do P-nia dojedziemy i mam nadzieje, ze nie spedzimy tam czasu sami :))))

Andzia to jak dziewczyny tak sie rozbieraja to niech chodza gojasy (tak Misiek mowi). Moze wtedy im sie znudzi.