Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Dziewczyny!
U mnie ciągle leje...bez ustanku od soboty! rzygac się już chce.
Ktoras z Was (wybaczcie nie pamiętam juz która) pytała wczoraj z kąd ja jestm że takie powodzie. A więć jestem z Tarnowa - małopolska.
Wczoraj kupilismy Matiemu gumiaczki:) zdjęcie poniżej:)) A co żeśmy się z niego usmiali to nasze:)) Jak je tylko zobaczył to cieszyl się jak nie wiem:)ubraliśmy na nóżki i biedaczek nie umiał w nich wcale iść heheh szedł jakby stal na łyzwach trzymal się szafek hiih. Wygladało to tak komicznie tak jakby sie bal zgiąc w nich nózki :). Po jakis 5 min juz się przyzwyczaił i smiga jak nie wiem:) kazal zaraz iśc na pole no i tak zrobismy. Szalał tak w kałuzach ze hej a ile szcześcia!!!!
Także poleacam Wam dziewczynki:))

Ja jak zwykle w robocie. Czekam juz z utęsknieniem na 16!! Nudy na pudy blehhh
Jak ja Wam teraz zazdroszcze ze mozecie sobie siedziec w domkach ehhhh.
Pozdrawiam

p.s. ja za spotkaniem jestem jak najbardziej ZA!!

Tynia to ja pytałam gdzie mieszkasz :lol: bo nie wiedziałam czy u ciebie też powódz, no ale miasto to chyba aż tak nie zalane, coo??

świetne gumiaczki, ja dostałam w zeszłym tygodniu od mojej bratowej po Julce i jak jej założyłam to stała jak wryta, a jak sie już ruszyła do na dzień dobry dwa razy zaliczyła glebe...więc jej zciągnełam:)
ale i tak są za małe bo to rozm. 20...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Tynia to ja pytałam gdzie mieszkasz :lol: bo nie wiedziałam czy u ciebie też powódz, no ale miasto to chyba aż tak nie zalane, coo??

świetne gumiaczki, ja dostałam w zeszłym tygodniu od mojej bratowej po Julce i jak jej założyłam to stała jak wryta, a jak sie już ruszyła do na dzień dobry dwa razy zaliczyła glebe...więc jej zciągnełam:)
ale i tak są za małe bo to rozm. 20...
Anielinka no miasto niestety tez pozalewane gdzie niegdzie, zwlaszcza wiadukty pozamykane itp, najgorzej jest w miejscowosciach obok.
Co do gumiaczkow jak juz pisalam wczesniej to Mati tez nie wiedzial jak w nich isc, komiczne to bylo ale po chwili zalapal i jest oki:))

a my zaliczylismy i drzemke i spacer
teraz mlody zje zupke i chyba pojdziemy jeszcze polazic

tynia sliczne kaloszki,tez musze kupic olkowi
andzia olek lubi kolo 9 dospac godzinke a pozniej roznie to bywa ale raczej juz nie spi
anielinka ja juz ci mowilam,ze zazdroszcze amelnkowego spania....szczegolnie spania do 9 :Oczko:

Nam też się udało godzinkę połazić, od razu lepszy humor. Ja tylko rzuciłam hasło spacer, to zołzy w sekund 5 się rozebrały, przyniosły buty i kurtki i chciały isć:)

Tynia super gumiaki, koniecznie zrób fotki Mateuszkowi!!!
A ja kojarzyłam, że Ty z krakowa jestes, nie wiem czemu...

andzia
Nam też się udało godzinkę połazić, od razu lepszy humor. Ja tylko rzuciłam hasło spacer, to zołzy w sekund 5 się rozebrały, przyniosły buty i kurtki i chciały isć:)

Tynia super gumiaki, koniecznie zrób fotki Mateuszkowi!!!
A ja kojarzyłam, że Ty z krakowa jestes, nie wiem czemu...
Andzia jak tylko mi sie uda to zrobie i wrzuce:) A do Krakowa mam niedaleko:)) czesto tam jezdzimy i pisałam Wam o tym i może dlatego Ci sie skojarzylo:)

dziewczyny ja mam juz dosc dzis tego mojego Kacpra!!!:36_19_1::36_19_1:
dzis przechodzi samego siebie wszystko jest na nieee!!!
jest tak przekorny jak nigdy...od 7 na nogach ciagle gania, na sniadanie zjadla sklejona kanapke przez cala kromke do tego pol pomidora...potem o 10wypil kubeczek mleka, a o 12 zjadl prawie dwie miseczki zupy pomidorowej z ryzem...jest ciagle glodny (ma cos po mnie) do tego wypil chyba wiadro picia...co 5 min :"mama daj piii" nie daje juz rady, chcialam zeby sie polozyl to krzyczy nieee!!, mowie jak pospisz to pojdziemy na spacer a ten krzyczy nieee! wszystkie zabawki z polek musialam mu posciagac bo sam nie wiedzial czym sie bawic, teraz wlaczylam bajki to mam chwile spokoju...masakra to ta pogoda chyba tak na niego dziala...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

cafe a moze jakies placuszki??? ja dzis szukalam jakiegos szybkiego i latwego przepisu na placuszki i potem zrobie racuszki, bo jednak najlatwiejsze i najszybsze...no albo tak jak radzi Andzia jakies mrozonki kupic i tyle;)
tynia kaloszki na prawde kapitalne i nie drogie super:) a mi cos sie ubzduralo ze ty swiatowa babka jestes i ze z Londynu:lup::lup:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

andzia
Magda ja bardzo chętna na spotkanko, mam nadzieje, ze chetnych bedzie wiecej, to można coś myśleć, ale to już tak na serio myśleć

no my tez chetni
moze wstepnie ustalimy jakis termin,bedziemy wiedziec kiedy komu pasuje ?

kasioleqq moj kochany mezus nie jada nalesnikow,racuchow i takich tam:Histeria:

cafe82
kasioleqq na pocieszenie ,olek tez ciagle je....i tez ma to ewidentnie po mnie :Oczko:
przez to robi po 4 kupole:Śmiech:

To tez po Tobie?
Pozazdroscić takiej przemiany materii:Oczko:

Przerąbane masz z tym mężem, moj tez ma swoje ulubione rzeczy, ale nie narzeka, je to co daje, ewentualnie wieczorem dojada się jakąś pizzą albo zapiekanką