Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Heloł!

Andzia fajnie że dziewczynom wrócił apetyt. Smaka mi narobiłyście z Anielinką na kapustkę!

Cafe oby czas w pracy zleciał ci szybko...:Całus: Wiem, że marne to pocieszenie, ale chociaż z teściami siedzieć nie musisz...

Anielinka przerąbane z takim dostawcą... Nie dość że kasy tyle zapłaciliście to jeszcze co chwila przerwy w dostawie... Mam nadzieję, że z tej neostrady się streszczą i coś zrobią to wtedy chociaż jakiś wybór będziecie mieli...

Kasioleqq mam nadzieję, że wiesz już co u babci i że się trochę uspokoiłaś... Fajnie że masz szansę odpocząć od Kacperka, można sobie podładować baterie cierpliwości;) Pewnie też bym za swoim już po 2h tęskniła...

Magda ale pech z tą stłuczką... Mam nadzieję, że dużo kasy wam nie zeżre... Sukienki jestem bardzo ciekawa:D Już bym chciała zobaczyć:)

Gosia byliście na spacerku?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Filip już dzisiaj do żłobka nie poszedł. Byliśmy u lekarza bo zaczął okropnie kaszleć... Osłuchowo czysty. Dostał trochę syropów... Pogoda u nas średnia... Ciągle zanosi się na deszcz i jest chłodno:/ A teraz wstyd - ostatnio na nocce patrzyłam na grafik, ale chyba do mnie nic nie dotarło:P Przyszłam rano na centralę a okazało się, że dzisiaj dyżuruje jeden z kierowców:lup: Nie ma to jak spacerek o 6:00:glass: A kawałek muszę przejść:hahaha: Ale za to jak się Filip ucieszył jak mnie zobaczył w domu... A moja mama jeszcze bardziej::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Anielinka udał się:)
Poszliśmy na lody, dziewczyny pierwszy raz jadły loda, wczesniej dostawały tylko od nas posmakować. A dzisiaj dostały po kulce:) Kurtki już się wyprały, a teraz pierze się wózek:lol:
Poza tym Zośka maruda, brękot, złośnica i nie wiem co jeszcze:Padnięty:

Mei zdrówka dla Filipa!!!Fajny taki spacerek z rana:Oczko:

Stasiu dopiero teraz poszedł do łóżka, bo graliśmy z gry, a ja mam taki syf w kuchni, że tylko nasrać.

Dzisiaj rano przed wyjściem do p-kola K. zażartowa do Stasia, żeby nie rozdawał wszystkich cukierków dzieciom, tylko zostawił coś jemu. Odbieram go, pani wręcza mi torbę do połowy wypełnioną cukierkami, pytam dlaczego nie rozdał wszystkich kolego, a on na to, powiedziałem, żeby za dużo nie jedli, bo musi coś zostać dla taty:Usteczka:

W ogóle to takim rytuałem już jest, że podczas gdy Stasiu się ubiera w sztani, to dziewczyny siadaja obok niego na ławce, zdejmują buty podczas gdy Stasiu zdejmuje paputki i zakładają, gdy on zakłada:Histeria:

Witam!
Przysnelo mi sie z Michalem i teraz tylko do Was zagladam i znowu ide spac.

Andzia jak dziewczynom smakowaly lody? Michał zdecydowanie jest na nie :)

Mei zdrowka dla Filipka!

Kasioleqq jak babcia? Ale sie pobyczysz bez Kacperka!

Anielinka kicha z tym Waszym internetem :(

Gosia Gonicie z zabkami :) Gratki!

Cafe pracusiu, zwolnij troszke :)

A u nas ok, bylam dzisiaj z Michałem u kolezanki, ktora ma 5-miesiecznego synka. Troszke poplotkowalysmy i dzien zlecial, bo pogoda nie zachecala do spacerow.
P. wjechal wczoraj facetowi w tylek :( Nasze auto juz zrobione, ale to tylko prowizorka. Musielibysmy kupe kasy wydac, zeby to bylo wszystko ok, a ne bardzo oplaca sie inwestowac w ten samochod.

Nauki przedslubne zakonczone!!! :yuppi:
Dzisiaj dalam na zapowiedzi i malymi kroczkami do przodu.

Kasioleq jak tam z babcią?
Andzia mam nadzieję, że już więcej rzeczy wam sie nie zepsuje! A jak lody dziewczyną smakowały? Kuba jak na razie dostaje od nas tylko czasami, ale z chęcią na pewno zjadłby całego::):
Mei fajny spacerek sobie zrobiłaś o 6 rano:Oczko:
Magda fajnie, że nauki macie już za sobą:) Już niedługo wielki dzień::): ehhh chciałabym przeżyć to jeszcze raz... kupiłabym sobie wygodniejsze buty :Oczko:

magda_79
Ale zaczynam sie bac coarz bardziej, nawet tego, ze nie bede pamietac kiedy trzeba klekac, siadac czy wstac w kosciele. Wczoraj nam ksiadz uzmyslowil, ze przeciez pierwsi siedzimy :lup:

Nam też to ksiądz przed ślubem uświadomił:hahaha: ale zaraz potem nas uspokoił, że w razie czego będzie nam pokazywał, że trzeba wstać, usiąść czy uklęknąć:)

gosiammm
magda_79
Ale zaczynam sie bac coarz bardziej, nawet tego, ze nie bede pamietac kiedy trzeba klekac, siadac czy wstac w kosciele. Wczoraj nam ksiadz uzmyslowil, ze przeciez pierwsi siedzimy :lup:

Nam też to ksiądz przed ślubem uświadomił:hahaha: ale zaraz potem nas uspokoił, że w razie czego będzie nam pokazywał, że trzeba wstać, usiąść czy uklęknąć:)

Hihihih! No tez licze na naszego!