Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
cafe82
andzia moze mezol da sie namowic na jakis masaz :Oczko: a raczej moze ty namowisz meza na masaz:Śmiech:
o opiekunce myslimy....o zlobku.....prywatnym przedszkolu....klubie malucha.....ale cholera poki co nic z tego wiec kombinujemy jak konie pod gorke .... ehh szkoda gadac....

Jestesmy umówieni na 22.30:lol:

Trzymam kciuki, żeby udało się cos zorganizować, domyślam sie, ze taka niepewnosc i myslenie z dnia na dzien co by z nim tu zrobić to nic fajnego.

uuuuuu
nononono :Oczko: udanego masowania :Oczko:

no ta niepewnosc mnie cholernie meczy....jedyny plus taki,ze jestem u siebie wiec najwyzej nie jade i tyle...no ale nie moge tez ciagle nie jechac albo ciagle konczyc wczesniej...z drugiej strony sa dni kiedy nie mam wyjscia

cafe82
andzia
cafe82
andzia moze mezol da sie namowic na jakis masaz :Oczko: a raczej moze ty namowisz meza na masaz:Śmiech:
o opiekunce myslimy....o zlobku.....prywatnym przedszkolu....klubie malucha.....ale cholera poki co nic z tego wiec kombinujemy jak konie pod gorke .... ehh szkoda gadac....

Trzymam kciuki, żeby udało się cos zorganizować, domyślam sie, ze taka niepewnosc i myslenie z dnia na dzien co by z nim tu zrobić to nic fajnego.

uuuuuu

no ta niepewnosc mnie cholernie meczy....jedyny plus taki,ze jestem u siebie wiec najwyzej nie jade i tyle...no ale nie moge tez ciagle nie jechac albo ciagle konczyc wczesniej...z drugiej strony sa dni kiedy nie mam wyjscia

Wiem o co chodzi, zawsze coś kosztem czegoś.

andzia
cafe82
andzia

uuuuuu

no dokladnie
no ale zycie kuzwa...zycie
a przy dwojce to nie wiem jak damy rade??? bo kto mi sie dwojka zajmie?

cafe82
andzia
cafe82

uuuuuu

no dokladnie
no ale zycie kuzwa...zycie
a przy dwojce to nie wiem jak damy rade??? bo kto mi sie dwojka zajmie?

Oby tylko dwójką:Oczko::Oczko::Oczko:

Zmykam pod prysznic, bo zaraz mąż przyjdzie mnie masować, a ja taka nieumyta:lol:

Gosia super fotki, Kubulec przesłodki, stoi z tą łopata jak prawdziwy ogrodnik :Śmiech:
Magda daj sobie spokój z tą dietą, przy twoich dolegliwościach brzuchowych to jeszcze wyjdzie ci nie na zdrowie i dopiero biedy narobisz :yes:
Cafe super że interesik się kręci, oby takich dni było jak najwięcej:)
no i z tą opieką żeby się wam udało...
Andzia i masz za swoje z tymi plecami :lol: kto to widział żeby taka chudzina jak ty dzwigała takie klocki :Oczko: mama trójki dzieci powinna być conajmniej taka jak ja :hahaha:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cześć kochane! Tęskniłyście?:36_3_1:

Ale się uśmiałam nadrabiając, wy szczerbate łobuzy:sofunny:

andzia
Mei nie podczytuj tylko pisz:lol:

Andzia ty szpiegu!!! Nic się nie ukryje!:hahaha: Prawda jest taka, że próbuję coś napisać od wczoraj od godziny 17:00...:lup:A że teraz jestem w pracy to powiedzmy, że mam chwilę czasu a tak to ciągle coś! Koniec usprawiedliwień:Nieśmiały:
Już jestem::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Beata
Iza cudna!!! Ślicznie wygląda w tych włoskach a Janek to już spory facet! Dobrze, że w ogóle dochodzicie do jakiegoś porozumienia... Mnie przeraża ten okres dorastania i bunt:Szok:

Gosia nie wiem czy ci już pisałam, Kubuś ślicznie wygląda w tej fryzurce! Wygląda już jak prawdziwy;) mały chłopczyk a nie dzidziuś, na dodatek do tych jego jasnych włosków te ciemne oczy... Ach!

Andzia
historia Filipka strasznie mnie ruszyła... Niestety to prawda, że doceniamy to co tracimy, a nie to co mamy i szkoda, że uświadamiamy to sobie dopiero w takich chwilach... Ufff... Wasze zdjęcia bossskie! Jaki Stasiu duży do dziewczynek::): Wyobrażam sobie jak on nimi komenderuje podczas ich zabaw:D A smycze bombowe! Wcześniej nie widziałam tych skrzydełek! Pasują jak ulał:Oczko:

Cafe oby interes zawsze się tak kręcił! A tym co będzie na razie się nie martw! Nigdy nie wiadomo kiedy Basia się zdecyduje:Oczko: Mam tylko nadzieję, że dla Olka coś wykombinujecie... Bo to naprawdę ciężka sprawa ciągle się martwić o taką ważną sprawę...

Anielinka ale ci się porobiło chorowitko:Całus: Trzymam mocno kciuki, żeby jednak znalazł się wcześniejszy termin... To jest po prostu szok! Najgorsze jest to, że czekać trzeba nawet prywatnie!!!:36_19_1:

To jeszcze wam napiszę co tam u nas... Młody ma katar, i boję się żeby nie spłynęło mu znowu do gardła jak to zwykle bywa. Kropię mu nosek, czyszczę i smaruję pulmexem. Mam nadzieję, że katar minie... Strasznie łzawi mu oczko i trochę ropieje, więc zaczęłam mu przemywać solą fizjologiczną... Nie wiem co to może być::(: Jak tylko jest ładna pogoda to kursujemy po placach zabaw. Filip zrobił się strasznie chytry jeśli chodzi o jego samochody. Jest w stanie poszarpać nawet jak jakieś dziecko przypadkiem się do nich zbliży! Więc muszę mieć oczy dookoła głowy;) Poza tym jak się budzi w nocy z płaczem to nie woła mama, smoczek czy co tam tylko krzyczy AUTO!!! :glass:Normalnie może to już leczyć trzeba, co??? Poza tym zrobił się małym przytulakiem a jak chce spać to woła PAĆ i prowadzi mnie do łóżka, kładzie się i zasypia:) Szkoda tylko, że mam dostać @ i zbyt łatwo mi nerwy puszczają:Nieśmiały: Mam strasznie zmienne nastroje:Rozgniewany: Jutro też planuję dużo rzeczy, ale po nocce trudno powiedzieć ile uda mi się zrealizować... Pewnie odezwę się wieczorem dopiero. Poza tym zapisałam się do UP - śmiech na sali, mówię wam! I muszę czekać 3 m-ce na zasiłek...:Kiepsko: Przepraszam za tasiemca... :o_master:Kolorowych snów:Całus: :36_1_21:

nie wiem czy pozniej bedzie czas wiec witam sie z samego rana

mei zdrowka dla filipka...dlaczego musisz czekac az 3 miesiace??bo zwolnilas sie sama,taak?zagladaj czesciej a nie tylko podczytujesz:36_6_3:

anielinka mooocno trzymam kciuki,zeby udalo sie wczesniej - nawet w prywatnej klinice trzeba tyle czekac-brak mi slow

hello!
Mei zdrowka dla Filippo!!! Przegiecie, ze 3 m-ce trzeba czekac w UP :lup:

Andzia jak kregoslup? jak zołziki?

Cafe milego dnia w pracy!

A ja wczoraj wieczorem dostalam takiego skretu kich, ze myslalam, ze zwariuje. Nigdy wiecej takich pomyslow dietowych :lup:

Dzisiaj mierzylismy Michała i ma 96 cm. Z ciekawosci musialam, bo ostatnio baaardzo wyskoczyl w gore. Przesada - 2,5 m-ca i 5 cm :lup:
Mlody mial taki moment ostatnio, ze w ogole nie chcial sie przytulac i wszystko bylo na nie. A teraz wrocil moj slodki synus :) Wisi nam na szyi caly czas, a dzisiaj rano zlapal mnie i P. jednoczesnie i krzyczy: mamo, tatuś - buzi!!!

Hwj,
dużo kawy będę dzis potrzebowała:Padnięty:

Mei
w końcu się odezwałaś niedobra kobieto. Zdrówka dla Filipka, oby nic się nie rozwinęło. Z tych aut się uśmiałam, dobrze, że ma chłopak jakas pasję:OCzko:

Anielinka
szczerze to nie chce mi sie wierzyc, zeby w państwowej nie było tłumów, ale trzymam kciuki. A skoro wyglądasz jak mama trójki dzieci to bierz się do roboty i to już:Oczko:

Cafe masażysta się spisał::):Godzinę masował mi plecki, a później ja mu musiałam za to dziękować i w efekcie znowu poszliśmy spać po 1-wsze:Nieśmiały:

Witam i ja:)
Kubulec jeszcze śpi:) W nocy tak płakał i miał taki kaszel, że pierwszy raz chyba od stycznia spał dzisiaj z nami.... mam nadzieję, że się do tego nie przyzwyczai :Oczko:
Mai dobrze Cię czytać:) hehe widzę, że Filipek ma niezłego kręćka na punkcie aut:hahaha: Zdrówka dla niego! Szkoda, że tyle musisz czekać na zasilek:/ Mój UP stwierdził ostatnio, że bardzo chętnie pośle mnie na staż do przedszkola, ale od....września:36_2_39: Po prostu rewelacja!
Magda współczuje skrętu kiszek :Całus: A Michałek duży chłop! Muszę Kubę też zmierzyć:)
Andzia dla Ciebie :kawa:

czesc wszystkim;)

stawiam kawke orzechowa:kawa:

widzę ze sie nie wyrobiląm jako pierwsza Nieśmiały

wczoraj byłam wieczorem w szpitalu u babci i jest juz poprawa nawet widac po jej twarzy przetaczali jej 3 razy krew, od razu inaczej sie czuje juz by chciala wstawac z lozka...jedyne co martwi i mnie i lekarzy to babcia prawdopodobnie ma schizofrenie miala jej babka i matka i ona tez ma na 100%, bo nie moge sie z nia w ogole dogadac mowi jakies dziwne rzeczy nie na temat...widać u nas to rodzinne...ale najwazniejsze ze dochodzi do siebie i czuje sie pewniej i chce chodzic...a my z R.chyba bedziemy musieli sie do niej przeprowadzic jak wyjdzie ze szpitala, bo nie bedzie z nia tak dobrze zeby mogla byc sama, bo doprowadzi sie do tego samego stanu, lekarze mowia ze w szpitalu pobedzie dosc dlugo wiec mamy czas na odremontowanie naszego pokoju i chyba w przyszlym tyg.w weekend bedziemy zaczynac remont..ale jeszcze nie wiem jak to bedzie na 100%...
no popisalam teraz ide was poczytac bo od wczorajszego popoludnia mnie nie bylo..;/

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

hahaah naśmiałam się z Was kobitki:)
swoja drogą mój masażysta nie robił mi wczoraj masażu a dziekować musiałam...:lup:

mei zdrówka dla Filipka, no a z UP to przesada...;/
Anielinka trzymam kciuki, żeby Cię jakos wczesniej przyjeli...nie ma to jak polska sluzba zdrowia...
cafe super że interes sie kreci, oby tak dalej i zeby sie znalazla opieka dla Olusia no i dla Baski jak wkoncu sie pojawi:)
gosia Kubulek cudny na tej dzialeczce;) widac ogrodnictwo ma we krwi:) no i oby ten kaszel dal wam spokoj:)
magda ja wiedzialam ze to nie dobry pomysl z ta twoja dieta...z czego ty kobieto chcesz sie odchudzac???a Misiek rzeczywiscie kawl chlopa, ja myslalam ze moj Kacper to takie chlopisko...musze go zmierzyc dzisiaj:)

a moje dziecko dzis wstalo o 7 i teraz juz sie polozylo spac, mam nadzieje ze to ta pogoda na niego tak dziala a nie zadne choróbsko, ma troszke spuchniete oczka, ale mysle ze to chyba od wczorajszej histerii, ktora odwalil jak pojechalam do babci...maskara odkad jestem w domu ciagle wisi mi na szyji albo kreci sie kolo nog, nawet do ubikacji nie moge wyjsc bo idzie za mna a jak go nie wpuszcze to siedzi pod drzwiami i okropnie placze..