Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...
u nas pogoda oczywiście niezafajna, co prawda deszcz nie padał cały dzień, ale zimno...brr
a my z rana pojechalismy na zakupki spozywcze, dziś Ł. miał wolne, więc wszystko na luzie...
ale za to jutro szykuje mi się super dzień...teściowa chce kupić samochód i Ł. musi jechać z nimi gdzieś tam koło Bydgoszczy, więc nie bedzie go dobre pół dnia ...nie ma to jak teściowa zorganizuje świetny weekend :Wściekły::Wściekły::Wściekły:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej kobitki

beata no wreszcie sie odezwalas,izunia sliczna a janek faktycznie wydoroslal
anielinka no to tesciowa wam zarganizowala niedziele :Histeria:

mam dzis jakis spadek formy
w sumie to czuje ze to z niedospania....ile razy mozna sie budzic noc w noc????
poza tym byal tesciowa u mnie w sklepie i wyszla z placzem.....masakra...
poszlo o to ,ze wzielam dzis olka do pracy,nie mialam co z nim zrobic po prostu-moich rodzicow czy siostre nie mam juz sumienia w weekend prosic o pomoc a K musial jechac do klienta,no i jak ta sie dowiedziala to przyszla i chciala go zabrac do siebie...powiedzialam,ze nie ma mowy ....a ta lzy w oczach....szooook
jak jest potrzebna(niedawno chociaz dzien pogrzebu) to nie ... juz powiedzialam,ze prosic sie nie bede i tyle

Witajcie!!!
Cafe wspólczuję bólu i wracaj szybciutko do zdrowia!!
Uśmiałam się z postów jak głupia:sofunny:
Ja za to solidna firma. Zapisalam się na poniedzialek do stomatologa i na 19maja do ortodonty. Zamierzam założyć aparat na kły bp mam krzywe. W sumie to planowałam w zeszłym roku ale zawsze coś wypadalo. Ma usuniete do aparatu 4 zeby już. W poniedzialek kanalówka i ubytki:Spoko:
Dzisiaj miałam egzamin w szkole. Poszlo gładko i zaliczylam. Czas leci jak szalony, a ja nie mam pracy napisanej:Niespodzianka: Do tego ten remont. W poniedzialek przywioza nam meble a ściany nie ruszone::(: Juz zdazyłam, 4 razy zmienić kolory do pomieszczeń:lup:
Beata fotki super!!
Cafe, przykra sprawa z teściową:(.

I ja się melduję wieczornie,
nocka koszmarna, zołzy męczył kaszel, w nocy inhalowałam je Berodualem i później juz spały spokojnie. Dzwoniłam dzisiaj do lekarza, mam dawac to co daje i jak do poniedziałku się nie polepszy to przyjechac. Poza tym dziewczyny się ślinią jak jeszcze chcyba przy żadnych zębach, bluzki przebieram im co pół godziny:Histeria:
U nas pogoda była super, 20 st., ale tylko zaliczyliśmy dwa krótkie spacery wózkiem, bo nie chciałam, zeby za dużo biegały.

Beata
w końcu się odezwałaś, zaglądaj cześciej!!!Dzieciaki śliczne, Izka ma śliczne długie włoski!!!

Anielinka i ja nie poznałabym małej Amelki. Nie wiem czy dobrze kojarze, ale po urodzeniu chyba nie zaglądałaś za często do nas, dopiero jakoś po operacji się rozkręciłaś?
A teściówka no cóż:Rozgniewany:

Cafe nie skomentuje, bo szkoda słów. Pewnie wstyd jej pzred ludźmi było i dlatego przyszła. ach....a nie chcecie opiekunki szukać?

Vercia ja wiem, ze Ty solidna firma, zawsze ze wszystkim wyrobiona itd:yes:
Ciesze sie, ze egzamin dobrze poszedł. Duży remont planujecie?

Witam i ja:)
U nas nocka super dla odmiany:) Kuba pospał do 8:) miał tylko jedną pobudkę:) Zobaczymy jak będzie dzisiaj, ale widać, że zębole trochę odpuściły:)
Zaliczyliśmy dwa spacery. Kupiliśmy dla naszej Emilki prezent bo w poniedziałek ma trzecie urodzinki i jutro najprawdopodobniej pojedziemy na urodzinową kawkę::):
Anielinka ja też Amelki bym nie poznała... czy ty nam ją pokazywałaś jak była taka malutka???
Beata ja też o Tobie ostatnio myślałam, bo parę dni temu oglądałam zdjęcia z naszego spotkania:) Cieszę się bardzo, że zajrzałaś::): A fotki super:)
Andzia nocki to ja ci współczuje :Całus: mam nadzieję, że dziewczyną ząbki szybko wyjdą...
Cafe sytuacji z teściową współczuje :Całus: co za kobieta...ehhh....

Gosia super, że pospaliście!!!
Co kupiliscie Emilce?
STasiu dostał zaproszenie na następną sobotę na urodziny do kolegi, tez musimy zrobic imprezke dla dzieciaków, tylko nie bardzo wiem jak:Szok: Gdybyśmy mieszkali w większym mieście to można by coś na kulkach zorganizowac, a tak to doopa::(:

W ogóle to mamy w maju maaase wydatków, nie wiem jak damy rade, bo K. ma trezch klientów, którszy nie płaca i jest bida::(:

Cafe niezręczna sytuacja z teściową:( no ale cóż, troche na jej właśne życzenie tak się stało, co?
Gosia oby dzisiejsza nocka była taka jak wczorajsza:yes: my dziś też pospaliśmy do 8.30 :Nieśmiały:
Andzia zdrówka dla dziewczyn!!! kurcze, co u was z tymi kaszlami, jakieś fatum...dzieci często kaszlą, co??? u nas odpukać nigdy Amelka nie kaszlała, oby tak dalej...

Dziewczyny nic dziwnego że nie poznajecie Amelki jak była mała, bo ja sama jej nie poznaje :Oczko: bardzo się zmieniła, normalnie inne dziecko...w galerii są jej jeszcze zdjęcia jak była mała, więc troche dodawałam czasem:)
Andzia chyba masz troche racji w tym, że się rozkręciłam bardziej dopiero po szpitalu, bo jak Amelka się urodziła to najpierw była przeprowadzka, przez jakiś czas brak netu, poźniej zaczeły się te moje problemy zdrowotne i tak jakoś zleciało...ale za to teraz nie moge żyć bez WAs !!! :Oczko: