Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i ja...
pogoda u nas dosyć, dosyc niby 24 st. ale słońce zaszło i jak siedziałyśmy na dworze to zaczal deszcz padać :Rozgniewany: ... przyszłysmy do domu, Amelka spi, zupa mi się gotuje i mam nadzieje że ten deszcz to przelotny...

Veronica super plany remontowe:Śmiech: co do szaf, to szkoda że tak daleko mieszkamy, bo bym ci mojego speca Ł. przysłała, nie chce go przechwalać, ale robi mega zarąbiste szafy, zabudowy, garderoby itp.( no to go zareklamowałam:))
a tak wogóle to już od tego poniedziału mamy zarejstrowaną firme :Śmiech: czyli wszysko na legalu :lol:

psine masz przesłodką, tylko szkoda ze zaraz wyrośnie, ja najbardziej lubie takie malutkie szczeniaczki:)
a Marcel słodziak na maxa, w tym szlafroczku jak siedzi z ta mokra fryzurka to bym go schrupała:Śmiech:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam piątkowo!:Śmiech:
Andzia może ktoś lepiej wam zrobił, my mamy z KOMANDORA z Leszna.... Dzisiaj wstaliśmy raniutko i od rana na pełnych obrotach...Pojechalismy do Leszna na zakupy do Kauflandu, potem zamówiłam meble w Voxie (przespalam się z tym w nocy i kupiłam). W sumie dobrze, że się pospieszyalm z wyprzedazy zostalo bardzo mało do wyboru. Wrócilismy do domku, wstawilam obiadek i piekę ciacho. Ten jabłecznik z budyniem:Spoko:
Przed chwilką odebrałam tez paczke, kumpel z Anglii przyslal nam pełno ubranek adasia i umbro dla małego:yipi:
Anielinka super z działalnością!!
Andzia odpisałam na priv.

Witam weekendowo:)
U nas już weekend pelna parą:) Teściowa i siostra P. przyjechały i własnie Kuba z nimi spaceruje... Mnie głowa boli bo dzisiaj się tak zlatałam:/ U nas zapowiadali 21 st. i burze, a jak na razie żadnych burz nie było, a stopni to chyba ze 30 było w ciągu dnia... Skwar straszny, ale ja lubię:)
Veronica fajnie, że mebelki zamówione:)
Mei mam nadzieję, ze u Filipa nie rozwinie się żadne choróbsko!
Anielinka mam nadzieję, że pogoda dopisała:)

Mlody juz spi, P. jeszcze w pracy, wiec mam chwilke.
Zaraz musze troche ogarnac kuchnie i poprasowac rzeczy na wyjazd. Potem ide spac. Jestem juz tak wykonczona nieprzespanymi nocami, ze dzisiaj w pracy nie moglam sie w ogole skoncentrowac.
U nas bez zmian, okropny katar i jeszcze gorsze zebole. Michał ciagle na Nurofenie. Daje mu jak zaczyna bic sie po twarzy :(((

A ja dalej walcze z zakwasami :lup: Ale i tak juz mysle kiedy znowu bede miala okazje pograc :)

Vercia ale super z meblami! No i z ciuszkami dla Marcela :)

Anielinka jak tam glowa? Przestala juz bolec?

Gosia ale fajnie, ze macie gosci. Babcia i ciocia pewnie bardzo chetnie zajmuja sie Kubusiem.

Mei zdrowka dla Filippo!

Cafe pracusiu Ty nasz, jak minal dzien?

magda_79
gosiammm
andzia
Dziewczyny ja ma do oddania dwie prawie w całości uzębiopne:lol:

A tak w ogóle to cześć::):

Jak będą w pełni uzębione to dam odpowiedź:cheess:

Gosia ale chcesz obie zabrac???
JA bym z checia tez sobie zołzika zamówila. Ale tez musi byc w pelni uzebiona :hahaha:

Nie no, mogę się podzielić:36_1_21: Ja bardziej skłaniam się do Zosi... bo Marysia podobno bardziej żywotna od niej, a ja już jednego żywotnika w domu mam:36_1_21: Za to Marysia mogłaby Michałkowi pokazać jak się broi :Oczko::36_1_21:

Ojej, ale tu tlumy :lup:

Mialam juz isc spac, ale musze sie wygadac.
P. w drodze z pracy zajechal do rodzicow. No i dowiedzial sie, ze jednak nie zostana z psem na czas naszego wyjazdu. Do dzisiaj byli na tak.
Ale to nie wszystko. Jego matka powiedziala, zejestesmy totalnymi egoistami i myslimy tylko o sobie i mamy w dupie naszego syna!!! Tylko dlatego bo jedziemy do Koszalina, a Michał ma katar. Jakas masakra! Powiedziala, ze jestemy nieodpowiedzialni. Jak dla mnie brak slow.
Nie jedziemy pod namiot ale do mojej kuzynki w super warunki, a po drugie w poniedzialek pytalam lekarza. I ona mi mowi, ze jestem nieodpowiedzialna. A i jeszcze tekst, ze ona siedziala w domu jak dzieci byly chore. Szkoda, ze nie dodala, ze w ogole nigdzie nie wyjezdzala.
No i jeszcze powiedziala, ze przeze mnie Michał ma katar bo wychodze z nim na spacer.

Mam dosyc. Poryczalam sie. Mielismy juz odwolac wyjazd, ale kuzynka namowila mnie, zebysmy przyjechali z psem.

gosiammm
magda_79
gosiammm

Jak będą w pełni uzębione to dam odpowiedź:cheess:

JA bym z checia tez sobie zołzika zamówila. Ale tez musi byc w pelni uzebiona :hahaha:

Nie no, mogę się podzielić:36_1_21: Ja bardziej skłaniam się do Zosi... bo Marysia podobno bardziej żywotna od niej, a ja już jednego żywotnika w domu mam:36_1_21: Za to Marysia mogłaby Michałkowi pokazać jak się broi :Oczko::36_1_21:

Umowa stoi :sofunny:

magda_79
Ojej, ale tu tlumy :lup:

Mialam juz isc spac, ale musze sie wygadac.
P. w drodze z pracy zajechal do rodzicow. No i dowiedzial sie, ze jednak nie zostana z psem na czas naszego wyjazdu. Do dzisiaj byli na tak.
Ale to nie wszystko. Jego matka powiedziala, zejestesmy totalnymi egoistami i myslimy tylko o sobie i mamy w dupie naszego syna!!! Tylko dlatego bo jedziemy do Koszalina, a Michał ma katar. Jakas masakra! Powiedziala, ze jestemy nieodpowiedzialni. Jak dla mnie brak slow.
Nie jedziemy pod namiot ale do mojej kuzynki w super warunki, a po drugie w poniedzialek pytalam lekarza. I ona mi mowi, ze jestem nieodpowiedzialna. A i jeszcze tekst, ze ona siedziala w domu jak dzieci byly chore. Szkoda, ze nie dodala, ze w ogole nigdzie nie wyjezdzala.
No i jeszcze powiedziala, ze przeze mnie Michał ma katar bo wychodze z nim na spacer.

Mam dosyc. Poryczalam sie. Mielismy juz odwolac wyjazd, ale kuzynka namowila mnie, zebysmy przyjechali z psem.

Magda tulam mocno!!!! Brak słów po prostu... Jednak fajnie mieć "normalną" teświową, która wszystkiego nie komentuje... Ehhh no nie wiem co ci napisac... ale najwazniejsze, ze nie musieliście odwoływać wyjazdu :Całus:

magda_79
gosiammm
magda_79

Umowa stoi :sofunny:

Gorzej jak po skompletowaniu uzębienia przez Zołzy Andzia nam się rozmyśli :36_1_21:

Witam wieczorkiem...ja dopiero co rozwiesiłam pranie, poprasowałam, posprzatałam kuchnie i mam dosyc :Padnięty:

Głowa troche przestała boleć, ale za to pogoda się spierniczyła:( wiał mocny wiatr i troche się ochłodziło :Rozgniewany: aż się boje jutra...a dziś Ł. kupił belki na hustawke dla Amelki i miał zamiar jutro to zrobić, a czy się uda... zobaczymy...

Magda Twoja teściowa mnie powaliła tym że ty jesteś nieodpowiedzialna :lup: katar to nie choroba...a z psem postawiła Was w bardzo niezręcznej sytuacji...i kto tu jest nieodpowiedzilny i nie dotrzymuje słowa :Zły: dobrze że chociaż Wasze plany się nie pozmieniały i jednak jedziecie...a jak podróż z psem? jeździliście juz tak kiedyś w czwórke?

Gosia zazdroszcze Ci teściowej:) tak zawsze o niej dobrze mówisz:Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

witam sobotnio

u nas pada deszcz....suuper :hmm:

spakowalam mlodego i przyjechalismy do moich rodzicow bo z malym rozrabiaka nie dalo sie malowac niestety...K zostal i walczy a ja sie lenie,bo babcia przejela olka :Śmiech:

mam nadzieje,ze uda sie pozniej pospacerowac,bo zwariuje w domu-chociaz wiadomo jak to po malowaniu,jest co robic
a na jutro zaplanowalismy wroclaw,zoo,ikee:Śmiech: i takie tam