Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie kochane!!
Super, że większośc po mega udanym weekendzie!!
Andzia, Anielinka fotki super!!
Cafe co malujecie???
Magda, fajne zakupy!!
Ja cały weeknd w szkole:Wściekły: W sobote mielismy z taką francą, że od 8-18 ćwiczenia z 3 przerwami....w zimnej sali, tyle godzin z jedna kobietą!!!:lup: Nic a nic, nie poszła nam na rekę....tyle ile w planie trzeba bylo siedzieć!! W niedzielę znowu z nią od 8-18.....uciekłysmy z kumpelą o 14 a ta przeczytała listę i nas skreśliła!!! Franca!!! Podobno mamy te zajęcia odrobić w Poznaniu!!!:Wściekły:
Z lepszym wiadomości to załatwiłam dzisiaj praktykę sobie....Zaczynam w maju....

Stefan spisuje sie superowo...klękl mi aparat i jak tylko pożyczę od mamy to zrobie fotki...
Uciekam na podwórku, zasiać chwasty jakieś...bo chyba już przymrozków nie będzie:Padnięty:

veronica_20
Witajcie kochane!!
Super, że większośc po mega udanym weekendzie!!
Andzia, Anielinka fotki super!!
Cafe co malujecie???
Magda, fajne zakupy!!
Ja cały weeknd w szkole:Wściekły: W sobote mielismy z taką francą, że od 8-18 ćwiczenia z 3 przerwami....w zimnej sali, tyle godzin z jedna kobietą!!!:lup: Nic a nic, nie poszła nam na rekę....tyle ile w planie trzeba bylo siedzieć!! W niedzielę znowu z nią od 8-18.....uciekłysmy z kumpelą o 14 a ta przeczytała listę i nas skreśliła!!! Franca!!! Podobno mamy te zajęcia odrobić w Poznaniu!!!:Wściekły:
Z lepszym wiadomości to załatwiłam dzisiaj praktykę sobie....Zaczynam w maju....

Stefan spisuje sie superowo...klękl mi aparat i jak tylko pożyczę od mamy to zrobie fotki...
Uciekam na podwórku, zasiać chwasty jakieś...bo chyba już przymrozków nie będzie:Padnięty:

Cóż za brak poprawności gramatycznej:lup: Głupieję w domu:sofunny:

My po dłuuuugaśnym spacerze z Jagódką, zołzy śpią już godzinkę, a ja w tym czasie robiłąm pizze::):
Pogoda piękna, Stasiu pewnie nie daruje mi dzisiaj placu zabaw i będziemy tam drałowac popołudniu.
KOniecznie musze jechac na zakupy, nie mam butów dla dziewczyn, kapelusików, dla Stasia tez nic na lato. Ale kiedy???

Justynka super, że Olek się tak szybko przyzwyczaił do okularków, zuch chłopak::):
Szkoda, że w weekend majowy musicie iść do pracy::(:

Veronica super z praktykami!!!
A chwastów chyba nie bedziesz siała:Psoty:

My już tez przylazłyśmy do domu, Amelka śpi, a ja siedze na allegro i szukam piaskownicy dla niej:Śmiech: chę z tym plastikowych z tego względu że można je przesuwać, np. w cień, albo na słońce:)
byliśmy w zeszłym tygodniu w mieście ale straszna bida, tylko w Obi były, ale z takiego cienkiego plastiku, że rękach się wyginały, a co dopiero po tym chodzić...

Veronica ale pech z tymi weekendowymi zajęciami...super że praktyki sobie znalazłaś, w szkole jakiejś???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia,anielinka sliczne zdjecia ,andzia jak poznanskie zoo?chcemy jechac i zastanawiamy sie czy do poznania czy wroclawia
justynka super,ze olus tak szybko przyzwyczail sie do okularkow....nasz olek tez duuuuzo pije ale glownie wode dajemy ,poza tym herbatki z hippa lub bobovity...w sumie ok litra na pewno
uczymy sie pic ze zwyklego kubka
a tak poza tym glownie pijemy z takiego
***LOVI*** KUBEK 360 st __ 0% BPA __JUNIOR__ 250ml (1004786887) - Aukcje internetowe Allegro

Heloł,
u nas leje, chmura przegoniła nas z placu zabaw. Mam nadzieje, że jutro będzie równie piękna pogoda jak dziś. Ja czuję się lepiej, za to zołziki kaszlą znowu::(:

Cafe Poznańskie Zoo jest piękne, byliśmy tam już kilka razy ze Stasiem, teraz dodatkowo doszła jeszcze słoniarnia. Naprawde jest fajnie, mnóstwo atrakcji, do tego jakies place zabaw itd., łażenia jest sporo, ale warto:yes:
We wrozławskim Zoo byłam tylko raz i to dawno temu, na pewno jest większe i może wybierzemy się tam w wakacje.

Czy ten kubek co ma Olek nie kapie? My pijemy cały czas z Anentowskich.
CO do pytanie Justynki to u nas też głównie woda i herbatki, czasem ok. litra dziennie, czasem mniej, soczki raz na kilka dni.

W koncu do Was dotarlam.
Zostalam dzisiaj z Michałem. W nocy od 1 do 4.30 nie spal, kaszlal okropnie, do tego ten kaszel. P. juz rano pojechal go zarejestrowac. Na szczescie standardowo nic na oskrzelach, i standardowo od zebow. Pediatre teraz mamy super, posiedzial ze mna i pogadal. Powiedzial jak mam reagowac na te infekcje Michalowe i kiedy przyjsc do lekarza. Dal mi na dzisiaj zwolnienie i tyle. Mlody jednak okrutnie marudny i nawet nie mialam szans, zeby odpalic kompa.

Teraz spi, ale warzczy jak traktor, wiec pewni zaraz pobudka.

Mnie boli gardlo i wczoraj tez przez to w ogole nie spalam :(

2 razy zaliczylismy plac zabaw, mlody sie wybawil za wszystkie czasy.

andzia
Słyszałyście, że Jarosław K. będzie kandydował na prezydenta?:Szok::Szok::Szok:
Liczę na zdrowy rozsądek Polaków i mam nadzieję, że go nie wybiorą!!!
Poza tym co to za prezydent bez żony???

Tak myslalam, ze bedzie kandydowal. I tez mam nadzieje, ze ludzie na fali zaloby nie pojda glosowac na niego. To bylaby totalna pomylka. Nie wyobrazam sobie nawet tego.

A o braku zony nawet nie pomyslalam :lup:

Witam wieczorowo:)
Chociaż pogoda była super to jakoś mało spacerowaliśmy:/ Rano wyszliśmy jakoś o 10 i po godzince musieliśmy wracać żeby obiad szykować... potem mały pospał 2 godziny... jak się obudził zjadł i wyszliśmy na spacer z którego szybko wracaliśmy bo zaczęło grzmieć:/

Teraz jeszcze nie śpi:/ Świga smoczki po całym pokoju:/ Jak to moje dziecko nie zacznie konkretnie się puszczać i biegać to ja oszaleje... on nie ma gdzie i jak wykorzystać tej całej swojej energii:/

Magda zdrówka dla Michałka!
Andzia zdrówka dla dziewczyn!
Cafe zdrówka dla Olka!
Justynka Kuba wypija około 0,5 litra daje mu herbatki z hippa i tak jak Magda staram się mało herbatki sypać do wody... i dwie butelki mleka - rano i wieczorem... W nocy nie pije w ogóle:)