Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
U nas masakra zebowo-katarowa. Mlody ma okropny gesty katar i latam tylko za nim z chusteczkami, do tego kaszle i potwornie cierpi przez zeby. Teraz na szczescie spi.
JA z nim tez odlecialam na godzinke :)

Po obiedzie pewnie spacer i jutro znowu do pracy. Jakis mam humor skopany.

Anielinka az mi sie ryczec zachcialo jak napisalas, ze MAxia nie ma. I baaaardzo ciesze sie, ze uciekinier juz w domu. Łobuz!
Fajnie macie z tym morzem! Milego dnia!

Gosia jak Kuba i jego zeby? Mam nadzieje, ze juz lepiej.

Musimy zaraz w koncu ustalic ostateczna liste gosci :lup:

Ja się również witam::):

Anielinko super, że Max wrócił! To takie stresujące gdy nasi mali przyjaciele znikają::(: Zabierzesz nas nad morze? :36_1_21:
Jak tylko Filip się obudzi to szybko jemy i uciekamy na spacerek bo pogoda dopisuje!!! Mam straszną ochotę na serniczek więc chyba jakiś upiekę... Miłej niedzieli kobietki!!!:Całus:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cześć dziewczyny:)
Za nami baaaardzo udana niedziela:) Kuba dzisiaj pierwszy raz zapomniał się kompletnie i przeszedł sam od ławy do okna balkonowego jak tylko zobaczył, że je otworzyłam ::):
Teraz pije mleko:) tak jak wspominałam byliśmy dzisiaj w Poznaniu:) Trochę sobie pospacerowaliśmy i wróciliśmy do domu::):

Może wrzucę za chwile jakieś fotki:)

Anielinko strasznie się cieszę, że Maksio wrócił do domu:36_1_21: Cały dzień myślałam o tym czy jest już z wami w domu:)

Magda mojemu P. śniło się, że byliśmy w Szczecinie:) Spotkaliśmy się z wami i P. mówi do Michałka: "Ty tak ładnie mówisz, ale z Kubą sobie nie pogadasz..." A Michałek zaczął P. uspokajać, stwierdził, że każde dziecko rozwija się indywidualnie i Kubuś na pewno zacznie mówić niedługo:36_1_21: P. cały dzień się śmiał jak sobie ten sen przypomniał:36_1_21: Mówi, że Michałek tak dorośle w tym śnie tłumaczył:36_1_21:

goska super,ze udany dzien za wami.....a twoj sen to takie przypomnienie o naszym spotkaniu:Oczko:
anielinka dobrze,ze maksio caly i zdrowy sam wrocil....byl;iscie nad morzem??zazdroszcze,zazdroszcze ,zazdroszcze:Śmiech:
mei ale mi narobilas smaka na sernik....w nast weekend bede robic:Śmiech:
andzia hophop
magda ale bidny michalek ,zdrowka :Kiss of love:

i za nami baaaardzo fajny dzien,praktycznie caly na dworze
ale olek zakatarzony....nocka byla do du....chyba z 30 pobudek:(
do tego pchaja sie dolne 5 ...cos czuje,ze i ta nocka bedzie kiepska
w ogole to po tak pieknym dniu az sie nie chce wracac do pracy
a na nast weekend ,przynajmniej na sobote planujemy malowanie kuchni i lazienki

A my dzisiaj nie mielismy zadnych specjalnych planow. Ale po drzemce Michała przypomnialo mi sie, ze moi rodzice dzisiaj na dzialce urzeduja :) No i w koncu wyladowalismy u nich. Zalapalismy sie na grill, Misiek sie wyganial, pies przeszczesliwy. Niestety teraz mnie boli gardlo, a Michał dlaej walczy z katarem. Zobacze jak noc, mam nadzieje, ze jutro lekarz nie bedzie potrzebny.

Magda super zdjęcia widze że było chyba ciepło, skoro Misiek w samej bluzce, co?
u nas aż tak to nie było ciepło, ale i tak baaaardzo przyjemny dzień:)
a Ty gdzie kochana jestes? pewnie z aparatem latałaś?:)

Gosia fotki jak i widoczki są bossskie:) no i ogromniaste brawa dla Kuby, niech się wkońcu puści na dobre :Oczko:

Cafe fajnie że i u Was dzień miło spędzony, a tego malowania to zazdroszcze, bo ja lubie takie robótki w domu, tzn. chyba bardziej jak już jest po wszystkiem, wtedy tak miło i czysto:) ja musze czekać z malowaniem do lata...

Mei a co to za zachcianki na sernik :Oczko: tez bym zjadła:) jak minął dzień?

Andzia hop hop co u Was? jak minął weekend???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Jestem:)
Padam na twarz i chyba zaraz ide pod prysznic:)
Nam weekend również minął bardzo intensywnie i fajowo:D
Wczoraj bylismy ze znajomymi na kolacji, zlądowaliśmy w domu grubo po 1-wszej, ale było fajnie, potrzeba nam było takiego odchamienia sie. Ja oczywiscie zapomniałąm o diecie, nażarłam się jak świnia, wypiłąm dwa pifka i dzisiaj 1 kg więcej:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:
ALe co tam, zgubie:Oczko:
A dzisiaj Zoo. Stasiu był przeszczęsliwy i bardzo dzielny, bałam sie, ze nie da rady tyle kilometrów na pieszo, ale w ogóle nie marudził, dzielnie spacerował i był bardzo grzeczny. Za to zołzy, szkoda słów...nie nadaja sie na takie eskapady, męczyliśmy się z nimi niemiłosiernie, w wózku nie bardzo chciały siedziec, wiec prowadzilismy je na smyczach, troche same biegały, uciekały, przewracały się itd. NIe chciały jeść, ani spać, a ludzie zamiast przyglądac się zwierzetom, to przyglądali sie nam i nawet zdjęcia co niektórzy robili, strasznie mnie to wkurzało, szczególnie jak próbowałam je uśpić, a tu wciaż nad uchem: O zobacz, bliźniaczki:Wściekły::Wściekły::Wściekły:
Zdjęć za dużo nie robiliśmy, bo nie mieliśmy jak, jak ktoś ma ochotę, to tu jest kilka Picasa Web Albums - anjjja - Zoo
Ogólnie weekend uważam za udany, ale wymęczona jestem nieziemsko:Padnięty::Padnięty::Padnięty: